Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 18
gicutza spune:
Dragi mamici (si tatic),
Mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe Dilaural. Si sunt bucuroasa sa va spun ca si ea si fetita sunt bine sanatoase, doar ca nu au internet acasa, de asta nu a mai intrat.
Fetita se numeste Andreea Eliza, s-a nascut pe 11 iunie, la Giulesti, prin cezariana.
Am si auzit-o ca tocmai se trezise
.
Dilaural va pupa pe toate, va transmite ganduri bune si spera sa poata intra si ea cat mai curand.
Mai scriu...
Vlad si Ana
Sa traim bine!
cristina1702 spune:
fetelor, pe o scara de la 1 la 10 cum ati clasifica dorinta mea de a merge cu madalina weekendul urmator, cand ea implineste o luna, la mare? evident din punct de vedere riscuri...mi-e dor de mare tare...si desi am burta si nu sunt in forma deloc as vrea sa fac asta...dar nu vreau fara madalina...
cele care stati pe la mare, voi cum scoateti copiii afara? eu cred ca briza aia de mare nu are cum sa-i faca rau...
ma streseaza doar drumul pana acolo...dar ea in masina e tot timpul linistita...
ce ziceti?
nastad spune:
Dragelor as fi vrut sa am mai mult timp dar....
O sa am 2 spatamani foarte grele,imi vin actele de la servici si o sa intru mai rar, nu ca as fi intrat foarte des.
Suntem bine, m-a supt de tot dar am moralul ridicat si mi-am revenit.
mamicile si bebelusii!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana
CamiM spune:
Salutare ciresele, mamici si tatici!!
raportam cu bucurie ca am scapat de problemuta cu facut kk muult si imprastiat!! Acum tragem tare sa prindem din urma la capitolul greutate ca am cam slabit din pacate si la controlul de la 8 saptamani aveam numai 4,100 kg, asa ca acum mancam toata ziua. Abia astept ca maine merge iar la control sa vedem daca a mai luat in greutate si cat.
A propos de mancare Amonar te inteleg perfect , si la mine pentru nu stiu care motiv nu reusesc deloc sa scot cu pompa laptic asa ca stam agatati de cate ori avem chef de papa. Noaptea poate doarme 2 pana la 4 ore( rar!!) dar ziua vorba ta ba doarme 2 ore ba 20 de minute si se trezeste ca ii este foame, ne mai jucam si o luam de la cap. E super insa cand se uita la noi si zambeste asa.. "stiu eu ce stiu si va topesc asa ca nu aveti nici o sansa mami si tati!! "![]()
![]()
![]()
Irinel multumim frumos pentru stiri si ne bucuram tare mult ca Maria este bine... asa cat se poate deocamdata. Numai bine va dorim la toti si mult curaj!! 
Ama la mine problema cu constipatia se rezolva daca mananc dimineata cereale.
Adriana la noi icterul a durat cam 10 zile, si pediatra zicea ca se poate sa dureze si pana face bebe 1 luna pana se curata definitiv nuanta de galben din ochisori. 
Cami & Sofia
poze Sofia
magghyc spune:
Mai mamici de ciresici,
Nici nu aveti idee ce mandra sunt ca, uite, ne revedem aici, la scutece...

Cupilu meu are 2 luni si una zi si este un model de cumintenie (zice doctoritza care l-a vaccinat azi
...Asta pt ca a urlat extreem de tare la vaccin (varianta infarih hexa, cu 1 intepatura)dar timp de 10 secunde doar
dupa care mi-a adormit pe umar.
Acum sta la mine in wrap!!!!!!! si io am 2 (doua) maini sa scriu
...
Pt listuta noastra, masuratori de Nichita 2 luni:55, 4 cm si 5100 grame
Pupam toate ciresele vaccinate si nevaccinate de mai-iunie!
Intrebare pt papadie:Papa, draga, am vb cu finutza mea din germania si mi-a zis ca inloc de garmastan, pt rani de san pot folosi ulei de arbore de ceai - la voi cred ca i se zice se numeste "teebaumöl" si se gaseste de obicei la farmacie, pt. uz medical.
Io am gasit ulei esential de arbore de ceai, si, pe langa faptul ca e 'interzis' in sarcina si alaptare, singura modalitate de folosire drept compresa/masaj e in dilutie de 2 picaturi la 1 litru de apa.
Ai idee cum se folosea produsul la voi? ca am senzatia ca in RO nu se gaseste varianta medicala, ci numai cea de ulei de lampa
...
IN alta dezordine de idei:
BRE, v-am zis ca e buna berea fara alcool de la bavaria, si ati beuto pe toataaaaaaaaaa!Am fost la carefour si erau rafturile goale!
macar de ne intalneam s-o bem impreuna...
Gata, v-am pupat, ca am bagat cupilu in wrap ca sa mesteresc ceva la PC. PUP,
Magdel,
mama de Nichitzel (9 mai 2006)
carminabulina spune:
Bai Magdel, mama lui Nichitzel, cata voie buna pe capul tau
... BRAVOOOOOO.......
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Despre Dilaural Eu am inteles ca ea avea net doar la serviciu si acum ca sta acasa sigur nu mai are cum sa intre. Dar stiu ca trebuie sa aiba cineva nr. ei de telefon de atunci de la celebra intalnire. Cautati prin agende, va rog.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
Eu v-am spus dar nu ati vrut sa ma credeti...
[poze carmina
intalnire burticiVarsta lui Mihnea
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Bai Magdel, mama lui Nichitzel, cata voie buna pe capul tau... BRAVOOOOOO.......Si vreau si eu wrap din ala, asta doar daca nu-i incredibil de scump
...sau e marsupiu care are si a treia pozitie. Lamureste-ma si pe mine, plizzzzzzzzzzz
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
[poze carmina
intalnire burticiVarsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Si vreau si eu wrap din ala, asta doar daca nu-i incredibil de scump...sau e marsupiu care are si a treia pozitie. Lamureste-ma si pe mine, plizzzzzzzzzzz!
Hai ca m-am prostit de tot, in loc sa dau edit am dat reply
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea