Unde va duceti cand il parasiti?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
craciunitza spune:
Nu am dat detalii despre subiect pentru ca nu cred ca are importanta cine este persoana, tuturor ni se poate intampla o astfel de patanie, credeti-ma.
Nu este vorba de mine, e vorba de o prietena pe care am gazduit-o intr-o locatie pe care acum sunt nevoita s-o lichidez iar ea, prietena, vrea sa se intoarca la el deoarece nu are unde sa se mute cu fetita ei de 3 ani. Apartamentul unde au locuit pana sa se separe este al tatalui lui, nu sunt divortati, doar separati, cu speranta ca el va regasi acele sentimente care l-au facut s-o ceara de nevasta.
Oricat te viteaza esti, orizonturile se inchid cand nu ai unde locui :(
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Trebuie sa recunosc, ca m-am linistit acum. Ma bucur din suflet ca nu esti tu cea in cauza. Ca de fiecare data noi femeile, ne grabim sa tragem concluzii, asa cum spune si Laura.
Imi cer scuze Craciunitzo, ca m-am gandit ca tu ai putea fi cea in cauza.
Cat despre prietena ta, imi pare rau ca trece prin asa ceva, nimeni nu merita sa traiasca o astfel de experienta, insa sfatul meu este sa caute ceva de inchiriat, chiar si o singura camera. Daca s-a rupt ceva in relatia lor, e clar ca nimic nu va mai putea fi ca la inceput, oricat de mult ar incerca oricare dintre ei. La un moment dat reprosurile vor aparea, fara discutie.
Multa bafta!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
annablue spune:
Si mie imi pare rau sa aud asta despre o familie, mai ales daac exista si un copil care nu are saracul nici o vina...
Dar, daca s-a ajuns la separare (nu stiu exact cat a durat, nu am citit aici) e clar ca e ceva destul de serios.
Totusi, tind sa cred ca oriunde mai exista o sansa, daca cei doi au putut intelege ceva din acea perioada de separare. E drept ca m-am obisnuit sa gandesc pozitiv, dar poate ca si respectivul si-a dat seama ca treaba e "groasa" cat sotia si copilul au fost departe.
Eu as indrazni sa sugerez o discutie "la rece" intre cei doi, inainte ca prietena ta sa isi caute altceva, in care sa afle daac exista vreo modificare in gandirea sotului.
Eventual o propunere de genul "mai exista o ultima sansa sa incercam sa reparam trecutul" si vazut ce are el de spus.
Situatia sigur e complicata, dar eu zic ca daca n-au existat batai, certuri, lucruri grave (adica abuz de orice fel) ci doar au intervenit dorintele/ modul de gandire diferit ale celor doi, poate mai merita incercat de rragul copilului.
Dar asta numai si numai daca si el e decis sa incerce cu adevarat, nu doar de gura nevestei.
Eu le tin pumnii !
Craciunitza, felicitari pentru ca esti asa o prietena buna ! Si eu mi-as dori sa am o prietena care sa ma sustina intr-un moment asa dificil.
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/boticelina/boticelina.jpg)
boticelina spune:
Daca situatia este disperata sau ea a fost victima unui abuz mai poate apela si la centrele familiale, dar asta este doar o solutie temporara, nu cred ca se poate sta in centru mai mult de cateva luni.
Cea mai ieftina alternativa, cum ziceau si fetele este o gazda, la curte sunt cele mai mici cheltuieli comune, plus ca daca nimereste o gazda simpatica poate sa fie baby sitter pt copilas.
craciunitza spune:
Prietena mea a plecat la Costinesti, sta in gazda la cineva care inchiriaza camere turistilor si, ca s-o tina gratis (ca nu are bani prea multi), prietena mea va spala si va calca lenjeriile de pat pentru turisti. Vrea neaparat sa stea departe de familie, sa se rupa de toti cei care nu au inteles-o si nu au ajutat-o. Vrea sa stea acolo pana la sfarsitul sezonului, dupa aceea va mai vedea ce va fi.
La un moment dat o batea gandul sa se refugieze la manastire.
Foarte buna ideea cum gazda la curte, multumim!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
barbye spune:
Buna. Este c-am grea intrebarea pentru mine.Si eu sunt in situatia asta....chiar nu stiu ce sa fac.....dar sigur cu chirie...si undeva unde sa nu stie nimeni....
alinaxeni spune:
Poate inchiria o camera intr-un apartament.Costa in jur de 2 mil. plus intretinerea,dar poate gasi si mai ieftin.Solutia de acum e pt. moment si in toamna ii va fi extrem de greu sa mai gaseasca ceva,mai ales ca incep facultatile si genul asta de camere sunt f. cautate.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Elise
Pai ar trebui sa se duca el, nu sa te duci tu cu tot cu copii.
Elise
subscriu!!!!!!
in bucuresti e greu sa gasesticeva ieftin....costa 100 E sa stai cu cineva in apartamen...sau o camera la curte!
el nu plateste pensie alimentara???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
![](majoreta.gif)