am inteles ca in profilaxia si tratametul anemiei la copii si nu numai e bine ca ficatul sa fie supus prelucrarii termice cat mai putin....dar care este acel timp minim? si cum este cel mai gustos de preparat ficatelul? eu ii fac un fel de sos cu ceapa, usturoi si pasta de rosii sau boia de ardei.
Lia
lio, io-l fac in unt dupa ce l-am tavalit prin faina, il las citeva minute pe o parte si pe alta si la sfirsit il sarez putin. asa il maninca mai bine, adecalea il minca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
nu neaparat in teflon iar unt pun cam trei sferturi dintr-un pachet, depinde si cit ficat este
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Eu il prajesc cca 10-15 min in unt sau ulei si il condimentez bine iar pe deasupra pun patrunjel.Merge foarte bine cu cartofi natur sau cu legume mix.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada