trebuie sa ma laud si eu cu puiul meu,nu?
ei bine,poznasul are 5 luni..saptamana viitoare si e o minunatie de pustan:)
de cand era bebelus mic-mic se uita tot timpul in ochii celui care vorbeste cu el si de vreo luna jumate ma credeti ca spune el ceva pe limba lui??E incredibil!!pur si simplu vorbesc cu el si se uita la mine si spune ceva!!!Si mult..chiar jumatate de ora daca stam de vorba:) nu ii tace gurita deloc.Si nu miorlaie sau altceva,efectiv am senzatia ca intelege si mai ales daca e in centrul atentiei e cel mai fericit!!
E cam greu de descris dar la cum se prezinta cred ca o sa vorbeasca repede si muuuult:)
Marc Stephan cu mamica lui mandra:)
Cine stie ce-o vrea si el sa-ti spuna, mititelul.Imi inchipui ce dulcel o fi cand incearca sa se faca inteles.
Eu intotdeauna am avut certitudinea ca ma intelege, inca de mica, si cred ca si eu am inteles-o destul de bine. Si tot asa, imi raspundea, ma intreba etc. Si ai dreptate, la un an si cinci luni, Andra mea vorbeste deja bine. Nu face propozitii, dar cere de mancare, jucarii, la nani, baie (si chiar ma dispera, ca toata ziua ar sta numai in baie, la apa si, vai, vara asta nu cred ca vom ajunge la mare si0mi pare asa de rau....). Si si-a dat drumul bine la gurita cam pe la un anisor. Spune unde sunt toate partile corpului si le numeste, cum fac animalele, chiar si fazanul: kikirichi (e mortala cand face asa). Asteapta-te la un trancanitor de nota zece, ca eu am acum doi (Andra care ii seamana sotului meu si respectivul, hi, hi, hi)
Pupici si sa creasca mare si frumos si... bunica mea imi spunea sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea un copil destept ca Solomon. Cine stie...??
Alina si Andra
www.bebelus.com