Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ali, stai calma cu ceaiul. Eu nici acum nu pot sa-i dau Anei ceai. il refuza. Apa plata mai bea (nefiarta), dar putina.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,DE CE PUTINA APA PLATA?
SZOABOLI,bine ca-i plac cerealele,numai sa nu-i dea colici...pe cine dor dintii?sa treaca

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

mirela10 oricum ii dau pentru colici Bonisan si nu parea sa aiba colici. Dintisorii la papusa mea Iarina cred ca sunt pe aproapede iesire ca isi baga amandoua manute in gurita si toata ii bale.
Bee si Iarina bea putina apa dar ma bucur tare ca bea si atata.

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Buna fetele!
DEEA, FELICITARI!!!esti talentata si sa o tii tot asa...nu conteaza ce spun altii din jur.
OANA, n-am nascut in aceeasi zi-eu am nascut seara la 9 si tu a doua zi dimineata, cred ca pe la 10-11. am stat in acelasi salon la reanimare...si in saloane alaturate la bebei.

Vad ca incep sa cada din ce in ce mai multi bebei...da de la inaltime... Ioana mea acu face scandal...face vocalize de te doare capul. De saptamina viitoare, dupa ce mergem la pediatrra la 5 luni o sa vedem ce mai diversificam. Pina una alta mergem pe piureuri de fructe si lapte...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Bee, si al meu inca mananca noaptea; se trezeste pe la 2-3 si apoi pe la 5-6 si neaparat trebuie sa ii dau papa.
Mirela multumim ca te-ai uitat si prin pozele noastre; in poza cu preotul eram la o nunta, si inainte de ceremonie l-a luat preotul pe Andrew la o tura de altar, iar cei responsabili cu pozele au tinut sa comemoreze momentul, ca prea era frumos imbracat puiul meu la Dani cel frumos (in cateva saptamani va fi cat ursuletzul de mare) si la parintii tinerei
Deea felicitari mami draga si la cat mai multe succese! Ce dor imi e de Brasooooooooooooov…..
Giova imi plac pozele voastre, mai ales in cele in care va asortati la bluzite. Sa aveti distractie placuta si vreme frumoasa la Felix.

Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Cata si Giova, sunteti in Top 25 cei mai activi membri ai DC. Felicitari!

Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANYMONI,ce dulce e fetita cu cirese la urechi!cu cine seamana?
DANAST,MERGETI IN ROMANIA ANUL ASTA?
EU AM OBSERVAT IN GURITA LUI DANI,IN SEARA ASTA LA BAITA,o pata albicioasa pe interiorul obrazului si nu este de la laptic.mi-e teama ca e o stomatita fungica(muguet sau maragaritarel ii mai zice).si zice la nea capraru in carte ca se poate propaga pe intestin si poate da agitatie si dificultate la supt.tre sa sterilizez tot si ar trebui nistatin solutie...sa vedem cum evolueaza..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana M, Ali, Cosmi, Oana, Bee, Mirela, Any, Danast, multumesc pentru felicitari

Micio, poti sa il intrebi te rog pe sotul tau ce inseamna "imediat", in cazul varsaturilor dupa cazatura? Daria a varsat cam la 20 min dupa cazatura, si dupa parerea mea, din cauza ca s-a innecat cu bulinutele alea homeopate ce i le-am dat. Scuza-ma ca te intreb, dar eu sunt in cautare de pediatru (adica n-am deloc incredere in pediatra mea si se poate considera ca nu am pediatru) si pana gasesc, sunt cam in aer cu asemenea intrebari.

Ali, nu stiu cand, unde si cum se da pe post, dar cum aflu, va zic Apa plata fiarta. I-am dat si nefiarta, dar am impresia ca s-a cacatzit moale dupa ea. Noi inca mai folosim apa fiarta pastrata in termos, si ii preparam cu ea lapte si ceai (instant Hipp).

Bee, multumesc pentru incurajari. M-ai surprins cat de bine ai retinut ca m-am hotarat sa nu apelez la nimeni pentru a o creste pe Daria . Daria a inceput sa doarma toata noaptea, de la 21-22 la 7-8, dar eu nu i-am scos niciodata masa de noate. Am primit si eu sfaturi sa ii inlocuiesc masa de noapte cu ceai, dar nu le-am urmat, si Daria si le-a scos singura . Daca ii e foame, sa pape, daca nu, nu. Nu cred ca e problema cu odihna stomacelului, decat daca ii dai la interval mai mic de 3 ore. Si daca e asa activa Anuska, cred ca ii e si foame mai mare, nu ca domnisoara mea, care doar se plimba un pic cu premergatorul si isi roade unghiile de la picioare, si in rest nimic. Ah, ba nu .. in rest canta .

Mirela, sper sa primesc si eu niste fotografii cat mai curand. Eu nu am facut, caci am uitat aparatul de fotografiat acasa, si bine am facut. La cat de ocupata am fost...numai de poze si de carat aparatul dupa mine nu mai imi ardea. De la 12 la 19, numai coafura, machiaj, muzica, repetitii, nu sta bine asta.. s-a sifonat asta.. se vede sutienul urat ... etc. Nasol cu blenderul. Nu stiu cum se face, ca lucrurile astea parca se intampla mai ales daca nu-i al tau.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Nu mai stiu cine ma intreba daca a trecut efectul martiniului Raspuns: A trecut efectul placut, a ramas restul Imi tiuie urechile de la muzica din disco, sunt ametita de la martinii si fum, ma doare gatul de la geata din pahar si aerul conditionat, am febra la solduri de la dans... Dar e asa de biiiiiiiiiine

Pun poza cu diploma (atat am deocamdata) in linkul de la semnatura.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

Si noi pe-aici.. dupa o zi supeeeer calduroasa.

DEEA - multe felicitari, si pentru premiu! Secretoasa mica ce esti!Ne lasi aici sa nu stim ce vedeta avem printre noi. Abia astept sa vedem poze! Despre faza cu parintii.. nu pot sa zic decat "pacat de ei ca nu stiu sa se bucure de ceea ce le-a daruit Dumnezeu". Abia acum am citit despre succesul tau si evident ca am ratat stirile.

MIRELA - azi am stat pe sub umbrele si ... Robert prin caisi .. sa culeaga pt ca a venit mama sa ia sa faca dulceata si compot.
Apoi el s-a bagat la piscina cu Nicolasiar eu am stat pe langa... din cauza de "indispozitie".
I-am filmat si am facut poze. Daca vrei sa-i vezi... http://www.dropshots.com/teolinda.

BEE - bine ai revenit.

Merg sa mai lecturez mai aprofundat!Ca am parcurs doar pe diagonala si n-am putut sa nu ma grabesc sa o felicit pe Deea!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput