Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua!

Sarbatoritilor zilei de astazi.
Multumim si noi fetelor care ne-au tot felicitat ieri.

Am tot citit de azi de dimineata insa n-am apucat sa scriu.Deja nu stiu ce trebuia sa raspund.

Vad ca subiectul pe ordinea de zi e « decalotarea ». Noi am inceput-o destul de devreme... pe la 2 luni cred. La baita NUMAI si cate putin, cate putin fara sa fortam si fara sa curga sange si fara ca Nicolas sa planga de durere. Asa ca de ceva vreme s-a decalotat definitiv. Operatiunea o efectueaza doar Robert… cum v-am zis doar in cadita. Eu n-as putea sa fac singura chestia asta si nici el… daca nu l-as spirjini eu pe Nicolas . Acum cand ii umbla la putza sa il decaloteze rade ... bag de seama ca se gadila.
Fiecare face cum considera . Sfaturile medicilor oricum sunt diferite iar instinctele noastre de mamici sunt mai presus de orice sfat.Asa ca..va doresc decalotare usoara si success.
Asa cum zicea si Cosmi si eu am auzit de un baietel care la 3 ani trebuie sa il duca a treia oara la medic pentru decalotare pt ca parintii nu ii fac acasa.

GIO – bine ca n-a patit nimic Marcolino. Si eu il pun deobicei pe Nicolas la noi in pat.. neinconjurat de perne , sa adoarma(chiar si acum). Sa treceti cu bine peste vaccin busitul mic !
Trece-ne si pe noi in tabelas la 7 luni – 8,900kg si 72cm.Multumim !

TATIANA – cum sa te uitam ? Ne bucuram ca ne-ai dat vesti despre comorile tale si te mai asteptam cand reusesti sa iti mai gasesti putin timp chiar si doar pt a ne mai spune ce traznai mai fac Eduard si Daniel. Bine ca mai rezisti... oricum eu te-am declarat mama super eroina.

MIRA – ma bucur ca ai mai reusit si tu sa intri putin pe-aici. Bafta cu gasitul unei noi locuinte sa scapati de stress si mult succes la cautarea unui nou job. sarbatorita de azi... SELIN.

TOANCA – bine ca n-a avut Mateias reactii adverse la vaccin. Chiar asa...si eu i-am dat lui Nicolas cartof din borcanele pana sa imi zica pediatra ca ii pot da si eu in piureul preparat de mine. Ou eu ii dau insa fiert TARE. Si numai odata pe sapt. Ficatel ii dau cam de 2 ori pe sapt la interval de 4 zile.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

teolinda, deci aprope 5 luni a durat decalotarea completa?
Si acum nu e varsul acoperit?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

TOANCA nu chiar 5 luni ca stef are mai putin si de vreo 2 sapt a zis dr ca e gata.De ce ti e frica sau nu esti de acord cu decalotarea poate dar eu zic ca daca voi parintii faceti o faceti cu multa grija si cu foarte multa atentir.SPER SA TE HOTARESTI CAT E BEBE CA DUPA ....................................

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

salutare fete dragi...mamicute, cucuietevad ca sunteti bine cu toate si voi si copilasii...am avut ceva de citit nu gluma, dar nu mi-a placut ca au cam plecat, s-au cam suparat...pacat...aici suntem sa ne simtim bine si sa impartasim experientele proprii ale fiecareia cu bebeii nostri...ma bucur in schimb ca au venit alte mamici simpatice foc si carora le urez sedere placuta la mamici de ian-feb 2006!!!!!
Giova, ma bucur ca Marcolino nu a patit nimic...intr-adevar sunt foarte ageri..e suficienta op secunda de neatentie si buf!!!mama mea tot imi spune" ochii si copilul!!!!"
vreau si eu sa va intreb ceva:
al meu la 6 luni si o saptamana, aproape nu vrea sa manance nimic...decat lapte de la san..en gros...tot timpul...adoarme cu sanul in gura...
am inceput si eu vestita diversificare, cu de toate( slava Domnului sunt din belsug) ...degeaba..una , doua lingurite fortat, cu plansete..isi tine gurita stransa si nu pot introduce deloc lingurita....am incercat cu bibe...nici nu stie ce e ala, zice ca tetina este jucarie si tot morunceste la ea in coltul gurii...ca si cu o jucarie....
ce fac? va aud pe toate ca le dati cate si mai cate feluri de manca
re, iar noi tot la stadiul de nou-nascut...
Giova sa ma treci si pe mine la 5 luni cu 7800 gr, iar la 6 luni cu 8150 gr. si 67 cm.
am inteles ca nu mai este vechea adresa prin care postam pozele...cum procedez si eu sa-mi vedeti si mie feciorul?!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Tatiana, felicitari pentrui copiii tai..daca nu ma insel, nu cumva le-ai transmis pozele si povestea lor la revista mami din luna iunie? daca ei sunt, si nu cred ca ma insel, felicitari!!!!!!sunt super! aveti gemeni in familie?
si eu inca il alaptez la san pe al meu...exclusiv as putea spune...si nu stiu ce sa ma fac sa-l conving sa manace si mancarica caci din septembrie ma duc la serviciu...
voi ce faceti? cand va duceti la serviciu?stati doi ani?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Oana, bine ai re-aparut...Am fost in acelasi salon dupa ce ai nascut...m-ar bucura daca am mai vorbi despre ai nostri piticuti...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

In acelasi salon? Am nascut in aceeasi zi?

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Giova, Micio, Teolinda, va multumim mult pe urari Pupicei la Marco si Eduard cei frumosi

Andrew pana la 5 luni a luat 4.300 kg, este forate vorbaret, activ si calator (ca parintii, de altfel ), cum isi vede carutul cum incepe si da din maini si din picioare pana il asezam in el, iar cand se vede in carut ne zambeste de parca ar fi un rege pe-al sau tron
Vrem sa incepem si noi diversificarea, in speranta ca va dormi mai bine noaptea, pt ca in ultimul timp se trezeste de 2 ori pe noapte si cere papa spre disperarea mea. Simt ca nu pot sa ma odihnesc, mi-e capul greu tot timpul, imi pierd rabdarea din orice, sunt tot timpul prost dispusa, daca mai continui asa cred ca ma trimite sotul de acasa

Am vazut ca azi s-a dezbatut problema decalotarii, la noi doctorul nici nu a pomenit de asa ceva, asa ca noi nu servim

Selin de Miralucker si Roxana de Dana_Ene sa cresteti mari si sanatosi si sa ii bucurati pe parinti. Cat ati luat in greutate pana acum?

Denisa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!

Tatiana ce copii frumosi!
Va pup pe toate mamicile cu ai vostri bebici frumosi, merg sa mai invat ceva ca sapta viitoare iar tre' sa predau o lucrare

Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

unde ati disparut toate?
Bumbita am notat, dar numai luni trec in tabel.
Danast ma bucur ca sunteti bine, te asteptam mai des pe la noi. am notat datele pt. 5 luni.

Marco e bine, chiar foarte zambaret a fost azi.i-am facut o gramada de poze cu un catel. L-a lins ala si pe picior si pe manua si pe fata. cand am vazut ca il lasa tat-su mi-a venit sa mor.Bine ca am avut ceva servetele umede si un dezinfectant la rece pt. maini si l-am facut urgent.

Va , noi maine mergem la Felix, asa ca ne auzim duminica seara sau luni dim.
la toate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Tatiana ai niste copii minunati!
Clara e o domnisoara frumoasa iar nadravanii sunt superbi! Eu nu am vazut in viata mea copii mai frumosi si mai expresivi. L-am chemat si pe Cristi sa vada pozele si suntem amandoi extaziati! Toti 3 au ochii verzi?
Sa fiti sanatosi sa va cresteti copiii cu bucurie iar ei sa va aduca numai satisfactii..........si eu te consider "mama eroina"!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput