Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
honeypuma spune:
Pentru jucarii interesante, situ si eu un site www.crazytoys.ro. De aici am cumparat si eu pt Eric o lampa cu proiectie Winnie the Pooth...foarte misto lampa si lui bebe ii place tare mult. Nu iti trebuie card...pur si simplu comanzi si platesti la domiciliu cand primesti produsul. Livrarea se face f repede pt Bucuresti si nu costa nimic. Pentru alte orase trebuie intrebat. Comanda trebuie sa fie de cel putin 1 milion.Lampa pe care am luat-o eu costa 2 milioane, dar sunt si mai ieftine...mie asta mi s-a parut cea mai interesanta si m-am gandit ca poate tine si mai mult...
honeypuma spune:
Multumesc MP...si al meu tot natural e hranit...avem lapte bun, nu?! Cum e reclama...''Relaxeaza-te si vei da cel mai bun lapte...'' pe mine mereu ma distreaza reclama asta...
MP spune:
Alinaalex,Adar,Mariana,Catrinel,

Va multumesc fetelor pentru energiile pozitive pe care le transmiteti catre noi!
Dumnezeu sa va dea numai bine!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
honeypuma spune:
Alinaalex, asta e jucaria pe care ai cumparat-o tu? Scuze de intrebare dar,daca te uiti un pic pe link-ul de mai jos vezi si pretul...tu ai gasit-o mai ieftina? Ca-s tare curioasa daca sa mai cumpar de aici sau sa caut in magazine...cu toate ca mi-e mai comod sa le primesc la usa...Mersi mult
honeypuma spune:
Uite si link-ul, ca m-am tampit...
http://www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=65407-1
mari78 spune:
Honeypuma, super site-ul !!! Multumim ! E mult mai "dotat" decat varuna.ro.Pupici !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
kim spune:
Raportez si eu: ieri a fost si gagalicea mea pentru prima oara cu metroul, o "excursie" cam lunga "pi cientru" cu caruciorul (sa rezolvam cu pasaportul si certificatul), urca, coboara scari, scari rulante, ascensoare, metrou, zgomete ciudate, lumini, chestii... dar n-a deranjat-o deloc pe fata, a urmarit toata actiunea, a dormit bine mersi desi cred ca era rupta de foame si oboseala.
pupam toti prichindeii 
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Catrinel_17 spune:
Na bun...cam ce am facut io cu husband asta seara? Am inspirat helium dintr-un balon, care era pe dezumflate, ca sa vorbim pitzigaiat!
2 cretini! Saraca titza mica!
Si merge, da, dar tine putin
ne-am spart de ras!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Na bun...cam ce am facut io cu husband asta seara? Am inspirat helium dintr-un balon, care era pe dezumflate, ca sa vorbim pitzigaiat!2 cretini! Saraca titza mica!
Si merge, da, dar tine putin
ne-am spart de ras!

Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
Catrinel_17 spune:
MONICA, supica zic si eu, ca Pispi. O supica de pui il pune mai repede pe picioare. Sanatate multa!! Sa ne scrii cum ii merge, daca apuci! Ai grija si de tine! A mai avut febra? Sa stii ca si mie mi-au scos polipii (si amigdalele) cind eram mica si pe urma nu am mai facut rosu in git, si nu am mai racit asa des, care ar fi dezavantajele?
DOUBLEMOM, ce bine ca ai aparut, pe bune ca te dadusem disparuta! Abia astept pozele cu gogosicile! Zile mai bune si mai rele cre ca au toti bebeii. Si oana azi incepuse bine (s-a mai si racorit) a papat la 5pm si trebuia la 8pm sa mai pape, si n-a vrut DELOC!! Nici ceai, nici apa, nimica. Pur si simplu ii era somn, si tzipaaaaa, si tzipaaaa….. asa ca a mincat azi ultima oara la 5 si vedem la noapte, desi nu s-a mai trezit pt papa de nu stiu cite saptamani….
PISPI, tu stai pina la 6 luni cu diversificarea? Bey, ce misto de pispirica cea mika, a papat atita lapte de la mami! Cu campionatul, moamaaa, ce rau mi-a parut! Plingeau ca niste copii…. Uof! Sper sa-I bata pe portughezi!
Am incercat si eu cu “brrrr” din nou, si titza mika scotea si ea limbutza… cam atita i-a iesit!
ANDREEA, ce le-as mai face cunostinta!! Ar avea si oana o prietena de plimbare! (hehe, da’ si io!!
)
HONEYPUMA, aici se recomanda sa incepi cu o leguma pe care i-o dai la bebe minim 3-4 zile, ca sa vezi daca o tolereaza. Pe urma intri si cu a doua, si apoi poti sa le amesteci…Cica bebeii au nevoie mai degraba de uniformitate, decit de diversitate acuma. Asa, ca ziceai cu greutatea. Cit e de lung?
MARI, Oana e in sac de vara, de frotir, da’ si ala a fost prea gros pt alea 2 nopti cind a fost asa de cald aici. Noroc ca a plouat azi si s-a mai racorit! Cite mese papa Teo pe zi?
KIM, imi dai curaj s-o scot si eu pe Oana pi centru! Ca n-am fost, da’ cred ca e “coapta” ![]()
NOE, am impresia ca ne-am distra bine impreuna ![]()