Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
tcelen spune:
MULTUMESC ptr felicitari POLIXENI,MARIANA 1976 SI CATRINEL17,imi cer scuze daca mai e cineva si nu am vazut,si ca sa vedeti ca nu mint puteti vedea poze aici
stau in fund sigurica
PISPIRICA,cred ca pot sa-mi fac putin timp,desii am si inchidere de luna si bilanturi si musafiri, sa ma anunti cand , cum ,si unde!!!
vreti sa-l vedeti si pe Iulian alias spider man,intrati aici
IULIAN-SPIDER MAN
si am pus mai multe poze noi cu fata in albumul ei
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
ameluta spune:
slutre din nou.
imi pre ru c nu ti putut vede pozele nostre.
incerc inc o dt.
http://pg.photos.yhoo.com/ph//my_photos
pupici
ameluta spune:
zu c m oftic.
dc nici cum nu vre, insemn c m-m prostit de tot.
nu v suprti pe mine, dr s e cnd imbtrnesti
http://pg.photos.yhoo.com/ph/_b_222/lbum?.dir=6f3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3//pg.photos.yhoo.com/ph//my_photos
Catrinel_17 spune:
PYSHPY – multumesc! A fost tare fain de ziua mea, mai ales ca a fost si mama. De 6 ani nu mi-am mai sarbatorit ziua cu ea. Am tot fost deaprte una de alta. Ne aduce Oana mai aproape! ![]()
Cica „intinzi rufele“!!
Si eu le „intind“, nu-mi place lenjeria necalcata, asta-i unul din fixurile mele… da’ de cind eram mica!! Trebe sa ma tratez…
Bodys din alea are si oana pt caldurile astea. Si i-am mai luat niste chestii – cica “camasi de noapte” – sunt bodys cu piciorus scurt si maneci scurte, dar foarte lejere, nu sunt strinse pe corp, si pe alea i le mai dau zilele astea… Io-s asa, mai practica, nu ma intereseaza ca-s “camasi de noapte”.
Brrrr, la tine si perlutza ![]()
I-am facut si io azi lu Oana si a kaskat neshte oki ![]()
MARI, da’ ce trista e lumea aici! Pina si pediatra avea azi steagul germaniei pictat pe fatza! (ziua la 10) – o fi ramas de ieri!
azi e Portugalia- Franta. Io tin cu Franta. Asa, ca sa se stie… ![]()
Mai, m-ai speriat cu paturica aia… Oana are u sac de dormit de vara, dar si ala e prea gros acuma, si am invelit-o in ceva ultra subtire… Io stiu, s-o bag totusi in sac… E ASA DE CAAALD! Si apropo de sani, da, eu de la inceput am avut unul care producea mai mult si unul in care era mai putzin! E normal, mi s-a zis si mie.
ANDREEA, gata cu epilatul? Am vazut pozele, Thea o scumpa! Dar pe bune ca seamana cu oana! Pe bune acuma!
Ai reusit cu linkurile?
MONICAAA, cum poti sa zici asa ceva? Am citit toata postarea aia in lung si in lat si m-am bucurat ca ai scris atita! Io mai vreau! Nuuu, pliz, nu mai rarutz! E mai bine Vladutz? A racit? Pupici multi si sanatate!
TCELEN! Sper sa o pot vedea si eu pe Oana curind in pozitia asta! Bravo Anamaria! Acuma mai trebuie sa o tii pe umar dupa ce bea laptic sa ragaie? Abia astept sa scapt de faza asta…. Iulian e mega-cool!
Unde a fost asa machiat?
AMELUTZA, bravo, in sfirsit v-am vazut!! Sunteti niste super simpatice!!! Sa mai pui, acuma ca ti-a reusit si cu linku’ ![]()
MARIANA, imi place prietena ta!
master am si io
da’ n-am fost asa de intreprinzatoare ca sa-mi deschid firma.
MICAALSA, si oana are bubitze, nu dau cu nimica, nici n-as sti cu ce… o sterg si eu bine cu apa din cind in cind… atita a transpirat azi, saraca, si afara si in casa-..
ALINAALEX,
lui Marc cel cumintzel! Oana nu suporta bine caldura…. Uffff, si combinatzia vaccin caldura m-a cam dat peste cap zilele astea 2. Dar azi a fost mai bine (cu simptomele post-vaccin).
Eu am fost la pediatra ca am observat ca Oana face pipi un pic mai rosu… adica portocaliu. Si dimineata dupa ce a papat de la mine la 6, pina la 10 nu a facut pipi deloc, asa ca am dat telefon si am fugit pina acolo. Chestia e ca Oana (am uitat sa va zic) are labiile mici cam lipite (lipsa de estorogen, se mainifesta pe la 3 luni cind se epuizeaza rezerva de la mame) si mi.a dat o cremitza sa pun acolo. Ca se poate obtura uretra… si de-aia m-am speriat asa. I-a facut echo, nu era nimica, mi.a zis ca trebe sa o hidratez mai bine, sa ii dau ceai, apa, daca lapte nu are chef sa bage asa mult pe caldura. Si daca refuza , sa ii dau cu seringa printre gingii
ANDREEA, mai tii minte, tu ziceai mai demult ca refuza Thea si ceai, si san, si lapte, atunci cind era cald, prin mai. Deci neaparat hidratare. Asta daca vedeti pipi un pic mai portocaliu, sau ca nu face deloc o perioada, mai mare, sa stiti ca poate fi de la deshidratare. Da' poate stiti ![]()
Pup fetele!!
Aida, Kim, ce mai faceti voi?
Cosmina, ce mai face Harris frumosul?
Serj, Cat, Nshiro, Luizax, Mihaser? sunteti in vacanta?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
CATRINEL17
,HAI CA NU MAI AI MULT SI O VEZI PE OANA,HAI OANA,HAI OANA, STAND IN FUNDULTET!MULTUMIM MULT
IULIAN,la MCDONALD'S s-a pictat, e inebunit nu mai vroia sa se spele
imi pare rau ptr problema Oanei sper sa se faca bine repede repede,da-i un pup dulce din partea noastra
poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
adar spune:
Hello fetili ...
ciuf - mai, am intrebat si io, ca tare m-as fi bucurat, dar uite ca nu vrea sa mai vina pe la noi Laura din Sibiu ... Noi suntem bine, da, multumim pentru griji. Pupam Farfuzel mic cu tot cu mami
pispi - pupam fetili, mai ales perluta brrr-ita
. Sa stii ca noi folosim numai bibe de la Nuk, si tare-i plac. Singurele exceptii sunt Bfree-ul si un alb bibe gen bfree primit cadou (o marca necunoscuta - din asta bea apa, ceai, etc).
noe - noi avem si bfree, dar tot Nuk-ul ramane baza. Maiei ii plac tare mult. Cat despre colici, e adevarat: bfree sunt super bune!
MP - pupam Vladutel bolnavior sa-i treaca 
bebita06 - cred ca si maia tot cam atat papa la 6 saptamani, cu diferenta ca ea a papat asa si la 2 zile
!!! Nu ai de ce sa te ingrijorezi, fiecare bebe papa CAT II TREBUIE, nici un gram in plus. Si eu m-am tot stresat cu greutatea, ca nu lua destul, dar acum, in ultima luna a luat 950 g. Stai linistita, iubeste-l, alinta-l si da-i sa pape cat vrea, si totul o sa fie bine.
micaalsa - si la noi buburuzele de la caldurica trec cu apa] Fierb apa, o racesc, inmoi un prosopel fin de-al ei, si ii sterg toata fata si ... gata!
mariana - multumim de complimente!!! Dar nici cu blondu tau nu mi-e rusine ...
Va pupam cu drag si asteptam sa vedem cum va fi bebe 4, sa stim de unde alegem ... ![]()
catrinel - si??? cum a fost dusuletul ???Hei, noi pupam cupilu sa treca putza ![]()
ameluta - in sfarsit ... frumoase fete ... pupam nasucul frumusel si dragalas ...
tcelen - FELICITARI!!! Cred ca esti tare mandra ... abia astept sa-mi vad si eu minunea stand in fundulet ... offf, tare m-am mai emotionat ...
Mama, ce-am mai scris ... oare nu-mi da nimeni premiu pt. asta???![]()
Hai ca va pupam cu mare drag si nu uitati:
VA IUBIM PE TOATE!
Cu drag,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
Episodu 2 !!!![]()
Andreea_G: 1. pupam fetele 
2. vrem si noi rochita cu visinele ... 
3. ia spune, cev ceara pe picioare inca sau ai scapat cu bine???![]()
Tinuta - MISIUNE INDEPLINITA! Am gasit obiectul in cutia cu maimute
dar am nevoie de adresa ta. Si inainte tre sa-ti dau detalii, ca nu e chiar nou si sa vedem daca iti place. Pup
Pupici multi,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
dea0277 spune:
Salutari fetelor,
am intrat si eu sa ma laud cu gigilicea mea care a facut 6940 grame!!! Am impresia ca a intrat si ea in rind cu lumea cit de cit! I am soo happy! Si mi-a dormit si toata noaptea cu o mica intrerupere pe la 4 sa bea putina apa si apoi iar la somn.
Va pup ... ma duc sa ii fac baie si la somnic.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
tcelen spune:
ADAR ,MULTUMESC MULT
DEA0277,FELICITARI PTR GAGALICEA TA!!
FETELOR ASTIA MI-AU MUTAT SUBIECTUL CU Ce au mai facut bebeii ,la parintii intreaba,parintii raspund,of,cine il mai gaseste acolo?

poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
ADAR,felicitari!acum am citit la celalat subiect,ti-am raspuns si acolo,oricum FELICITARI!!!
poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998