Branza afumata umpluta

Branza afumata umpluta | Autor: Laura Takacs

Link direct la acest mesaj

Stie cineva reteta pt asa ceva? Cineva a facut o branza afumata umpluta cu ciuperci si niste carne (cred ca era costita) afumata. A scobit bucata de branza, si in locul ei a pus umplutura. Restul retetei nu o mai stiu, dar sper ca vreo forumista sa o fii chiar facut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu am facut o rulada de cascaval(ementaler), nu de branza. Poate te ajuta reteta asta:
-cascavalul sa fie bloc, bucata intreaga, cam 300g. Intr-o oala pui apa sa clocoteasca. Apoi stingi focul si bagi cascavalul acolo, cu tot cu ambalaj- e la vid, apoi acoperi cu un capac si lasi vreo 15 min.
-compozitia pt. umplutura: ardei gras rosu, taiat cubulete mici, ceapa verde tocata fin, sunca presata cubulete mici, 2 oua fierte tari taiate mic, branza topita(vreo 100g), unt moale(vreo 50g), 2-3 catei de usturoi pisat. Toate astea se amesteca bine pana devine o pasta.
-scoti cascavalul pe o folie de plastic si il intinzi cu sucitorul bine, pana se face ca o foaie, apoi pui umplutura si rulezi.
-bagi la frigider 2-3 ore, apoi tai feliute.
E super buna rulada!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu am facut branza umpluta cu afumatura.

Dar nu am respectat o reteta anume.

Am folosit branza de burduf in care am pus carnati subtiri afumati si condimentati sau carne afumata.
Branza am condimentat-o, am pus si oua, dar nu-i obligatoriu, marar, am intins-o cat s-a putut si am pus umplutura. Apoi, am intors-o cu mana pana a luat forma unei rulade, am invelit-o in folie si am pus-o la cuptor vreo 1/2 de ora parca si mai mult, nu mai stiu exact.
Am scos-o si cand s-a racit foarte bine am taiat bucati care s-au mancat (tin io minte) destul de repede.


Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc fetelor, amandoua retetele suna foarte apetisant. Sper sa imi si reuseasca (cel putin una)!

Mergi la inceput