Robot Moulinex Odacio3

Robot Moulinex Odacio3 | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

L-am cumparat acum 2 ani. Atunci am fost incantata, faceam o gramada de lucruri cu el. Insa acum aproape ca nu mai e bun de nimic. S-a rupt si carligul ce asigura inchiderea vasului, a pierdut mult din putere. Sotul mi-a zis ca a imbatranit plasticul. Dar chiar asa dupa 2 ani sa-l arunc? Pai mai bine iau unul no-name, macar stiu ca nu dau atatia bani pe el.
A mai avut cineva probleme cu acest tip de robot? Sau sunt eu ghinionista?

PS: linkul de la "index subiecte" despre "robotul moulinex" nu merge, ma duce la pagina principala a forumului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

eu am ovatio3, tot de 2 ani. Inca e functional, mie mi se pare ok inca. Nu pare ca a pierdut din putere si inca nu s-a rupt nika!

Intr-adevar e cam din plastic, nu pare solid. Eu sper sa ma tina mai mult. Si cele no name tot din plastic sunt!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Eu am MOulinex odacio 2 AT5 deci un model mai vechi,de aproape 5 ani si inca functioneaza,e adevarat ca nu mai pot toca carnea,dar in rest merge.

Poze:http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Am si eu un Moulinex de vreo 5 ani si inca merge.Slava Domnului!E adevarat ca si la mine s-a rupt carligul care asigura inchiderea, dar am rezolvat problema cu putin Super glue.Si a tinut, nu zic nu, pina mai ieri, cand a incasat o cazatura si iar s-a rupt.Si, normal, urmeaza iar un super glue.Cit o mai tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am Moulinex odacio 2 cred ca l-am folosit maxim 2 ani. Prima data s-a rupt manerul de la cana mare care nu se poate folosi daca nu face click... si fara maner ce sa faca click... Apoi s-a stricat si cana de la balnder... adica surubul ala care prinde lamele din interior s-a slabit si se invarte in gol...
Am sunat la reprezentanta sa-i intreb cat costa accesoriile... Cana mare 90 de ron si cana de la blender 150 ron (acu' un an) Pai mai pun niste bani si-mi iau unu; nou sau imi iau un robot vertical, care in plus ocupa si putin spatiu si e si ami usor de spalat...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dialnyko o sa incerc si eu sa-l lipesc cu superglue dar nu-mi fac iluzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Eu am un Philips de vreo 6 ani si n-are nimic, dar e bun si un moulinex vertical cu toate accesoriile, face minuni, si e vreo 2700000lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

EVRICA!!! Lipit pentru a doua oara cu picatura si ...MERGE!Sper ca si la Felicia merge!

Mamica de motate!
Poze:http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ehe..si eu il am tot de vreo 2 ani.in 9 luni am schimbat unu!adik ajunsese de 4 ori la service...pur si simplu avea el ceva..mi-au dat altu in loc.

eu si acum sunt super incantata si il folosesc zilnic.
mda si la asta mi s-a rupt carligul acela...am incercat sa il lipesc dar a cazut in interior.ma cam streseaza faptul ca trebuie sa il tin cu mana dar asta e.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

N-a mers lipit nici nu Moment nici cu Picatura
Dar poate din cauza ca e o bucateica micde vreo 4 mm diametru.
Acum trebuie sa-l tin cu mana cand il folosesc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Aoleu, i s-a mai rupt cuiva mantzocaria?E clar, cumpar altul - ALTA MARCA!
A, vazut ca Philips-urile nu au capac peste vas, cu "sensibilul" tumburush.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput