Sunt ingrijorata
Raspunsuri - Pagina 3
annablue spune:
Iti tin pumnii sa fie bine maine.
Cat despre doctorii din UK si sistemul lor, am auzit muuulte fete plecate ca mai bine vin in tara sa se duca la doctorii nostri.
Nu vreau sa zic ca aia din strainatate sunt idioti, dar acolo am inteles ca sistemul nu le permite sa aprecieze "din experienta" care si-o fac.
Pupici multi !
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Any71 spune:
quote:
Originally posted by annablue
Iti tin pumnii sa fie bine maine.
Cat despre doctorii din UK si sistemul lor, am auzit muuulte fete plecate ca mai bine vin in tara sa se duca la doctorii nostri.
Nu vreau sa zic ca aia din strainatate sunt idioti, dar acolo am inteles ca sistemul nu le permite sa aprecieze "din experienta" care si-o fac.
Pupici multi !
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Iti multumesc mult
Depinde ce taxe platesti si de cint timp esti inscrisa la ei asa este la stat dar tot mai bine este aici ca in ro.ai fel de fel de facilitati numai ca trebuie sa sti cum sa le folosesti pe multe nu are cine le invata si daca nu iti spune nimeni nici nu sti ce ai de facut de ex eu daca eram in rominia cu bb ma costa o avere sa il operez si toate tratamentele dar aici le am toate gratis o data la 2 saptamini imi vine acasa physiotherapist si fac ex.plus ca merg la centru cu el+eu dupa ce am nascut am mers si mi-am pus toata dantura tot gratis acasa toate astea te costa aici daca platesti taxe esti considerat de a lor si ai drepturi egale nu se fac discriminari.
numai bine si sa auzim numai de bine ANY
http://community.webshots.com/user/Any71
KSorana spune:
Sint mai multe tipuri de spasme.La inceput sint doar citeva ,iar daca nu sint oprite cu tratament se inmultesc din ce in ce mai mult.
Mi se pare destul de grav ca nu-l l-au internat imediat mai ales ca bb se sufoca .Nu poti fi tot timpul pe faza mai ales noaptea.
Any ,va doresc din tot sufletul sa nu fie nimic grav.Astept vesti.
Any71 spune:
quote:
Originally posted by KSorana
Sint mai multe tipuri de spasme.La inceput sint doar citeva ,iar daca nu sint oprite cu tratament se inmultesc din ce in ce mai mult.
Mi se pare destul de grav ca nu-l l-au internat imediat mai ales ca bb se sufoca .Nu poti fi tot timpul pe faza mai ales noaptea.
Any ,va doresc din tot sufletul sa nu fie nimic grav.Astept vesti.
Iti multumesc mult sper din tot sufletu sa fie bine.
Despre internare asa este sistemu aici si cind nasti daca mama si bb sunt sanatosi si bine la 3-4 ore dupa ce ai nascut te trimite acasa
Va tin la curent ci vesti numai bine.
belnicol spune:
Any, nu ma pricep sa-ti dau nici un sfat sau sa te ajut in vreun fel dar iti urez numai bine, putere si rabdare, si sper sa nu fie nimic grav cu puiul tau. Multa sanatate.
Nicoleta si Matei
ralu spune:
Any-am citit tot ce ai scris! Din pacate nu ma pricep sa-ti dau sfaturi, dar ma rog pentru puiutul tau sa nu aiba nimic grav!!
Curaj!!!
Asteptam vesti!!
Te pup
Any71 spune:
Buna fetelor
Va multumesc la toate pt mesaje si pt incurajari,noi ce putem facem prin dr.dar toate sunt in mina lui d-zeu cum o vrea el noi nu putem face nimic.
Nu de mult timp m-am intors de la spital,numai ce l-am adormit pe cel mic si zic sa va scriu ce am facut,de rezolvat nu am rezolvat totul raspunsu final cica il primesc pe data de 25 luna asta,trebuie sa ii mai faca un ecograf la cap l-am spus tot ce i-am dat cum face socurile eu tot mi-am notat cum ma sfatuit ANA aici pe forum si asa au notat si ei l-am ex tot cu lux de amanunt(face socurile numai de-dimineata ora 6.30 timp de 1,30-2 min.la interval de 10 sec.)m-au mai intrebat daca am in fam.cineva care ar fi putut suferi de asa o boala si am zis ca nu,le-am zis si de vigantol cica nu are legatura cu creeru el este pt intarirea calciului in organism dar eu ori cum nu ii mai dau,testu a durat o ora timp in care a si dormit si i-a si facut treziri bruste nu a facut socuri,m-am permis sa intreb multe,dar multe raspunsuri nu am primit mi-a zis ca e mai bine sa astept raspunsu final,miine trebuie sa merg la GP.(adica dr.de fam.)sa imi dea ceva pt flegme si amigdalite inflate.
Va mai tin la curent si eu cred ca d-zeu ne va ajuta si nu ne va lasa singuri,facase voia lui.
Inca odata mii de multumiri si multii
esty spune:
any imi pare rau ce patesti cu copilul.ma rog ptr tine si samy.ce mai face?cum se simte?Dumneeu sa fie cu voi.
timmmy
Any71 spune:
Buna Fetelor!!!!
De mult nu am intrat pe forum am fost plecata si nu am avut compiutar.
VIN cu vesti
De ce ma tememeam nu am scapat intradevar Samy are:epilepsy(fits)nu e stare avansata si dr.mi-a spus ca e ceva normal de la hydrocefalie o are.
Eri am fost cu el la spital si i-au luat iarasi singe si tot de eri am intrat in tratament cu el si mi-au zis ca tratamentu ii reduce boala,in ultima vreme nu a avut asa des starile de dinainte avea zile cind treselta foarte putin sau nu se intimpla nimic,vitoarea intilnire cu dr. pediatru o avem pe 12 septembrie daca pina atunci se intimpla ceva neprevazut sa merg cu el la urgenta
Speram sa fie bine si sa nu avanseze boala.
Eu va multumesc ca m-ati sprijinit d-zeu sa va binecuvinte si sa aveti parte numai de bucurii.
Din partea noastra numai bine si multe