Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Corinuk ce frumoasa esti!!!!! am crezut ca finul tau este sotul tau!!!, dar mi-am dat seama si am realizat ca sunteti o pereche minunata!!!!!

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Corinuk - frumoase poze! Sa va traiasca finii!

Pamella - te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Ayna scumpa nu are nimic!Ce antibiotic ei?De preferat cand faci tratament cu antibiotic ptr. dinti se ia antibioticul impreuna cu un antiimflamator!Noi recomandam Augmentin 625 mg sau 1gr/12h si Nurofen sau Marcofen(ibuprofen)!Marcofenul are acelasi continut ca Nurofenul numai ca diferenta este in pret..este 25000 rol cutia,pe cand Nurofenul este 200000 rol cutia!Ai mare grija daca faci tratam. neaparat 5 zile ca altfel nu are nici un efect!va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Corinuk fac tratament cu amoxacilina forte de 500 mg. Ce parere ai daca am apces mi se face ceva maine sau sa sun sa ma reprogramez? Eu ma gandesc daca nu cumva antibioticul diminuiaza efectul la bromcriptin si nu mi se micsoreaza prolactina. Multumesc mult pentru raspuns, esti tare draguta.
Corina

Mergi la inceput

Ayna de cand iei amoxicilina?Dar nu stiu ce sa spun cu privire la bromcriptin ptr fiecare organism reactioneaza in felul lui la antibiotice!Trebuie sa iti intrebi medicul tau ginecolog despre asta!Abcesele sunt multe si fara Rx nu stiu ce sa iti spun daca este un simplu abces este buna amoxicilina dar daca ai un granulom la o radacina trebuie sa iei augmentin!Si de cate zile iei antibiotic?In general inainte sa iti sparga punguta aia trebuie sa fii luat cel putin 3 zile antibiotic!Ai mare grija la medic te duci!Multa bafta!
Multumesc ptr urari!Sunteti niste scumpe!Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Corinuk de marti iau antibiotic 1 la 6 ore. Am facut si Rx si aveam o punguta sus la radacina si una mai jos. Cum am luat prima pastila de amoxacilina la o jumatate de ora a inceput sa mi se umfle gingia chiar in dreptul maselei cu probleme. Abcesul a spart dar tot continua sa se stranga cate un punc mai albicios, si nu ma slabeste durerea doar cand iau un paracetamol cu algocalmin.
Haide poate ne injura fetele ca am deviat de la subiect.
Multumesc mult pentru raspunsuri. Te pupic dulce.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Acuma ma pregatesc sa merg dupa test,am colindat tot orasul dupa un clear blue si cand am ajuns uda ca un caine plouat mi-au spus ca pe luni aduc Ma duc sa iau unul obisnuit,de care-o fi,nu ma complic ca stiu de pe acum rezultatul
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Pam iti tinem pumnii speram sa fie cu ochisori!Nu mai fii asa pesimista!Ayna daca este asa ai mare grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bonjurica, fetelor.
N-am mai scris demult pe aici pentru ca nu prea am avut vesti. Acum am una: m-am hotarat in sfarsit sa incep "operatiunea ". Pana acum mi-a fost frica sa nu fie prea devreme...dar tot citindu-va si invatand cat de cat din experientele voastre am inteles ca nu e chiar asa usor...si ca daca nu incep deja, s-ar putea sa fie prea tarziu mai incolo. Asa ca...sper ca in curand sa vin cu vesti bune.Tineti-mi pumnii! Si eu vi-i tin voua.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Pam: asteptam rezultatul testului
iepumic: buna hotarare!! tinem pumnii

bubuleana

Mergi la inceput