SOSURI

SOSURI | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Dragelor,
Va rog ajutati-ma si pe mine cu niste retete de sosuri (pt pizza, pt fripturi, pt salate), ceva mai deosebite, eventual care sunt specifice tarilor in care locuiti. Un prieten de-al meu are un restaurant si vrea sa testeze mai multe retete de sosuri, ca sa aleaga unul sa devina marca restaurantului respectiv ( sa zica lumea "hai la restaurantul x ca au acolo un sos de friptura/pizza/salata deosebit").
Eu m-am apucat de rascolit arhiva personala (si credeti-ma ca e mare, am carti de bucate in germana/italiana/engleza plus o tona de materiale/reviste/carti in romana) dar nu gasesc nimic deosebit.

Multumesc,

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Nu ma pricep al bucatarie cat sa dau sfaturi, dar uite aici niste linkuri frantuzesti: www.cuitoo.com/recettes.htm" target="_blank">100% cuisine sau www.10000recettes.com/search.php?q=sauce&PHPSESSID=b23059235908119c5a0e1d64e3763922" target="_blank">1000 recettes (care te duce pe alte situri) sau cel mai stralucit: www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/_sauce/index.html" target="_blank">Meilleur du Chef!

Sper sa te ajute. Bafta prietenului tau!

Sa ne tii la curent! si sa ne dai adresa restaurantului

Pupici!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput