Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 30
mamacita spune:
Vad ca azi compu e cuminte,chit ca e retardat
,dar macar nu se blocheaza.
Da,ligia,din pacate asa este:caruta de bani s-a dus...Eu i-am luat de la bebelusul acum 2 luni,stiti ca noi am inceput din mai plajile,si continui sa i-i dau ca sa nu stea direct pe nisip cu poponeata,dar in mare il las libeeer,cu flamura in vant![]()
connie,felicitari si tie pentru permis,sa nu ai nici un incident,indiferent din a cui vina!
rp,as vrea sa ma laud ca e numai meritul nervilor mei prea-mult incercati,dar probabil ca e si terenul lui Alex care se preteaza la educatia si tenacitatea cu care i-o dau.Nu se mai putea altfel,nu puteam nici la toaleta sa ma duc...Nu ca acum am prea multe momente de intimitate,caci situatia e cam aceeasi,dar din cauze diferite:adica a invatat al meu ficior sa deschida clantele,iar cand sunt singura cu el nu ma pot incuia,din motive lesne de inteles.Si cand intra peste mine,ma prefac ca as sta pe scaun.El vine si-mi aduce jucarii pe rand,apoi sticlele de sampon,gel de dus etc. care,de obicei,ii sunt interzise,pana cand,ieri,si-a adus scaunelul lui mic de plastic si s-a asezat langa mine,in aceeasi pozitie aplecata pe care o adoptasem eu pentru mascare
Asta e,in timp vom scapa si de asta...
La fel,as putea sa ma laud ca l-am educat si sunt o inteleapta ca nu baga nisip in gura,cum a zis carmenduta,careia i multumesc,ca si lui rp,pentru complimente,dar nu este asa.Copilul n-a bagat de la inceput nisip in gura,asa ca nu am nici un merit.La pietricele da,acolo eu i-am interzis sa le bage in gurita.Nu sunt tiran sau despot,dar optiunea mea pentru educatie este autoritatea permisiva:adica ii permit lucrurile in anumite limite stabilite de noi,nu-l las sa umble peste tot si sa faca orice.Citisem intr-o carte de psihologie a copilului ca e bine ca ei sa stie ca parintii sunt fermi,ca stiu ce vor si ca exista reguli care nu trebuiesc incalcate,chiar daca sunt prieteni cu odrasla,si ca niciodata nu este prea devreme pentru a incepe o astfel de educatie.Ca peste tot,variantele sunt nenumarate,cu argumente pro si contra,la noi prinde de minune modelul asta si pentru noi,si pentru el,vad ca nu se plange.Nu mi-a facut decat de 2 ori tantrum ca vrea jucaria altui copil,acum de absolut orice ii spun ca"nu e al nostru"se indeparteaza fara sa planga;bineinteles ca am grija sa-i arat ceva la fel de interesant la care are acces.Stie exact dulapurile si locurile unde n-are voie sa umble,chiar daca mai da iama daca nu esti atent
,dar in mometul in care-i strig"ce faci tu acolo,hotule?!",fuge razand si nu mai umbla.Nu ii place sa se murdareasca,dealtfel si bavetele le avem de fason,ca nu le spoieste,iar la gurita mai mult decat un adult nu se murdareste cand papa.Iar daca i se scurge cumva mancarea pe gurita,imediat intrerupe masa sa il sterg.Se joaca in nisip pana se umple pe maini si picioruse,apoi l-am invatat sa se scuture si,daca nu da tot jos,vine la mine sa-l ajut eu.Si as putea continua la infinit,dar mi-e ca se blocheaza iar si am scris o groaza...
Fug sa dorm si eu putin,ca azi e a 6-a zi de program relatat si e super,prind si eu somnic dupa-amiaza!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
rp,minunata veste,ne bucuram alaturi de voi,sarcina usoara ca fulgul si nastere fara peripetii!Plaja poti face cu costum obisnuit,evitand intervalul periculos si valurile puternice!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Am deschis 104
...ca nu-l mai deschisesem de ceva vreme ... ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi

si Raducu
(22.04.2005)