De ce ma mai gandesc la el?
Raspunsuri - Pagina 2
Onetzica spune:
Am avut o casnicie de 7 ani. Mai buni, mai rai. Ultimii 3 mai rai. nimic nu-i placea, nimic nu-i mai convenea, reprosuri peste reprosuri. In fine. Cert este ca ne-am despartit definitiv si pentru totdeauna. Nu puteam sa realizez ca voi fi o femeie divortata, uram cuvantul "divort". Numai el exista pentru mine. Nu concepeam viata fara el. Si iata ca, am trecut peste acel prag, nu foarte usor, dar am trecut. M-am gandit la toate umilintele, la faptul ca m-a inselat si am stiut, la tot ce a fost urat si m-am mobilizat. Mi-am spus "trebuie sa ma trezesc. nu am ce regreta. cu el nu se mai putea oricum". Au trecut 10 luni de la divort si ma simt de parca nu as fi fost niciodata casatorita. Nu l-am uitat, probabil ca nu il voi uita dar mi-e bine asa. Fara el.
O sa treci peste, o sa vezi ca vei ajunge sa nu mai suferi dupa el, sa nu-l urasti, sa nu-l iubesti, ci pur si simplu sa-ti fie indiferent.
Pupici si...capul sus!!!
ana_maria222 spune:
si eu ma mai gandesc la ex ...uneori zilnic...asta pentru ca, cum a mai spus cineva mai sus....ne gandim doar la lucrurile frumoase dintr-o relatie...si 2: pentru ca il vad aproape zilnic...si ma napadesc amintirile!!
nusht cum sa fac sa fie bine.....doar ma arunc cu tot optimismul inainte!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
turttle spune:
Iarrr incep sa ma gandesc la ... el
Uof ... de ce?
Imi fac planuri de mers la mare ... si ma gandeam, ha, singura, cand mergeam cu el ce bine era. ce ma imbat singura cu apa, cand de fapt am mers odata inainte de casatorie .. si atat, parca la mare.
Mie imi place f. mult la mare dar lui nu ca ii era frica de soare pentru pielea f. sensibila pe care o avea
Iar revin, cu aceeasi intrebare, de ce ma tot gandesc la el.. si m-i se face gol in stomac.
Nu vreau sa ma intorc la el .. stiu ca o sa fiu bine venita .. dar pana se mai calmeaza spiritele si apoi o sa faca iar pe stapanul cu mine.
iar, nu e bine aia, nu -ti face bine aia, nu mergem acolo... bleah....
Multumesc ca pot sa vorbesc aici .. ma simt tare singura .. si fara pofta de viata.
Sper ca ma asculta cineva.
VA pup, ma ajuta sa vorbesc acum aici!
annie_xtreme spune:
Hola, Turttle,
Cred ca inteleg oarecum prin ce treci - eu nu am iesit dintr o casnicie, ci dintr o relatie foarte lunga si am iesit trantind usa. A fost alegerea mea, ma saturasem de compromisuri, de diferentele dintre noi, de "copilarii". Recunosc spasit ca m am gandit la el cam doi ani dup aia. Am gasit cateva explicatii posibile:
1) puterea obisnuintei (imi lipseau telefoanele care ma enervau inainte, compania gratuita, neconditionata din weekenduri)
2) imi aminteam doar lucrurile bune, si pentru asta am gasit o solutie: ne intalneam la o bere cam o data la doua lunisi auzindu l vorbind imi aduceam aminte de ce ne am despartit,
O sa te mai gandesti la el, clar. Dar in timp, daca iti gasesti alte preocupari, iti largesti cercul de prieteni etc. - sunt sigura ca amintirea lui se va sterge incet incet. Si daca tot m am apucat de scris aici, sa imi dau cu parerea si la "de ce ne e frica de singuratate" - stiu ca in .ro e foarte greu sa aplici sfaturile de mai sus ("fa ti alte preocupari, fa sport" - ca de exemplu ce? mers la sala? si pe langa asta? E vre un club de sport in echipa pentru amatori? Poti sa faci jogging printre cainii vagabonzi si ailalti vagabonzi bipezi care te fluiera la fiecare colt?). Pe langa motivatia materiala poate e si dependenta asta psihica, aparuta in urma cercului stramt in care suntem obligati sa ne invartim.
Nu zic ca e cazul tau Turttle, incercam doar sa analizez ce posibilitati de "spalare a creierului" de el ai. Eu sper sa fii fericita si in pluc, o chestie care merge uneori - "cui pe cui se scoate" :)
ECS: editez numele...
Rufus spune:
Iti lipseste barbatul de care te-ai indragostit, cu care ai avut momente pe care nu le uiti. Cel de care te-ai despartit este altul, pe care nu l-ai cunoscut, pe care nu-l vrei. In mod eronat, faci legatura intre cei doi, intre partea fizica, dar pentru tine conteaza sufletul, iar din acest punct de vedere primul barbat nu mai exista. Prin urmare, poti spune ca pentru tine, iubitul tau...a murit. Poti sa-l jelesti o perioada, sa-i simti lipsa, apoi sa mergi mai departe. O sumedenie de "lupi tineri" stau cu limbile scoase si asteapta un semn de la tine...
poze multe cu noi
turttle spune:
annie_xtreme, si Rufus,
Multumesc ca mi-ati raspuns :)
Am trecut printr-un weekend crunt. parca din ce in ce m-i se inecau toate corabiile.
Am stat singura si cred ca de aia, acum la inceput de saptamana parca s-a mai ameliorat golul din stomac.
Da annie_xtreme, exista aici o gramada de posibilitati sa faci sport. am ales varianta asta de 3 saptamni deja, 2-3 zile pe saptamana merg la un club de fitness. E bine cum spunea in timpul saptamanii. seara trece mai usor dupa ce vin de la o ora de aerobic mai cu pofta de viata.
Dar in weekend? Aici trebuie sa mai caut ca nu am gasit prea multe variante. Prieteni buni, buni, nu am decat o pereche aici, si altii ar mai fi ... dar nu sunt multi.
Rufus, mi-au dat lacrimile... cata dreptate ai...
asa e. Pe cel de acum 3 ani il tot "caut".
Mi-e foarte necaz ca s-a intamplat asa... am vurt sa ma marit pe viata :(
Alexmona spune:
Draga mea , Rufus are dreptate!!!!
mare dreptate!!!!
Incearca sa fi acum mai egoista sa zic asa!!!!
Incearca sa te gandesti mai mult la TINE!!!Invata din nou sa zambesti cu adevarat!
Crede-ma asta invat si eu acum...sa zambesc cu toata inima.
Omul care acum nu mai e langa tine nu este omul de care te-ai indragostit ...omul de atunci acum ar fi langa tine!!
din pacate noi , oamenii ne mai schimbam.
Multa putere si intelepciune iti doresc!!!
PUPICI!!!!!!!!!!