alimentatia puisorului de 5 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

am uitat de supa sa spun cum o fac. Pun cartof morcov, pastarnac, patrunjel radacina, telina, ardei gras si rosie, fierb totul bine si apoi pasez tot mai putin rosia si ardeiul. Iese asa o supica crema nu foarte subtire dar nici extrem de groasa pt ca o pun in biberon si asa i=o servesc domnisoarei. Si ii pun la 150 ml de supa si cam 20 ml de lapte ca o accepta mai cu placere. Odata la doua zile pun si carnita asa cum am spus. O pasez si pe aia si tot la bieron cu ea si pana acum nu am auzit comentarii

pofta buna
marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mai am o intrebare...eu ii dau lui Marc (are 5 luni)lapte praf..

vreau sa stiu cand pot sa trec pe lapte de vaca,daca e mai sanatos pentru el sau sa continui cu HIPP pana implineste macar un anisor??

L.am alaptat pana la 3 luni si pentru mine intarcatul nu a fost deloc o problema,chiar deloc.Incepusem sa ii dau si biberon si il accepta foarte bine,asa ca intr.o saptamana l.am trecut numai pe biberon,fara comentarii din partea lui.
Dar ma gandesc ca era oricum prea mic ca sa isi dea seama..
asta a fost o paranteza ...asa ma mai ia vorba si nu m.as mai opri hahaha

v.am pupat si SARBATORI FERICITE
ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

draga Ancuta,

intrebai de apa. eu ii dau Marutei apa plata, iar laptele praf il prepar tot cu apa plata. E comod si rapid. Asta pe langa suc de fructe. Noi mancam asa:
dimineata: 200 ml lapte praf
11.00: piure de fructe: mar, para, kiwi, caise, visine, etc+ cereale Zwieback sau Kinder gries+ sucul de la o portocala
14.00 fierb morcov, cartof, dovlecel, ardei gras, ceapa, rosie, conopida, piept de pui si le pasez cu 1 linguritza de ulei de masline.
18.00 iaurt natural+eventual fruct+3-4 masuri cereale
21.00 210-250 ml lapte praf cu 1-2 masuri cereale.

sper ca te-am ajutat in meniu

PS. Mara are 7 luni dar noi mancam asa de vreo 2 luni

CHRISTOS A INVIAT!

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

draga Ancuta,

Occidentul recomanda lapte de vaca la 12 luni, noua mamicile ne-au dat mai repede din cate mi s-a spus. Eu i-am dat lui Calin la 11 luni, dar i-am adaugat treptat in laptele praf, putin, apoi l-am "lungit" cu apa si ii cumparam din acela de 1%. Am in schimb o prietena in Suedia care le-a dat la fete la 4 luni, dar eu cred ca e cam devreme.

Mult noroc!

Laura

Mergi la inceput