Prajitura PHILADELPHIA

Prajitura PHILADELPHIA | Autor: lz_cecilia

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici nu pot sa ma abtin sa nu va scriu o reteta super buna de prajitura care e ca un fel de inghetata..
Ingrediente
-300 ml frisca
-200 gr branza de vaca, dulce
-3 oua
-150 gr zahar
-3 zahar vanilat
-biscuiti picnic cacao/vanilie
Prajitura se face amestecand totul cu mixerul...se bate frisca cu zaharul vanilie. Separat se bat albusurile, separat se amesteca galbenusurile cu zaharul si cu branza. Se amesteca toate, nu conteaza ordinea, iar intr-o tava de plastic se pun biscuitii unul langa altul, deasupra umplutura, iar peste un rand de biscuiti. Se lasa la congelator si se serveste asa rece.
Pofta buna, dragelor..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

sa inteleg ca ouale sunt crude?! mie albusul crud nu mi-a placut niciodata... chiar e buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

doua intrebari am...frisca tre sa fie lichida sau poate fi din asta praf care o faci cu lapte??
si2. branza de vaci cum adik dulce??adik ii mai pun ceva zahar sau asa branza de vaci simpla?

si la fel ca si madalina intreb si eu...ouale asa crude??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Ma scuzati ca nu am raspuns la timp, dar acuma am ajuns acasa...da ouale sunt crude, albusul se bate spuma, iar galbenusurile la fel crude se amesteca cu branza...va asigur ca nu se simte nimic ciudat..
Frisca sa fie lichida, iar branza dulce asa se zice pe aici...nu pun nimic in ea...ori o cumperi din piata de la tarani, ori o faci singura. Eu mi-am facut-o acasa din lapte prins...
va pup

Mergi la inceput