Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
danymamic spune:
Roandre eu am terminat acum 1 saptamana antibioticul. Am luat augmentin 1g si nu am patit nimic adica ma simt ok. Acum tot ce trebuie sa fac este sa repet urocultura si sper ca de data asta sa fie bine. Mie doctorul mi-a zis sa nu ma ingrijorez pentru ca este mai periculos sa las infectia decat sa o tratez cu antibiotic.
Asa ca asculta de doctor.
Sarcina usoara
Daniela
12+
CoraHope spune:
Buna dimineata!
Spuneti-mi si mie ce analize trebuie facute pentru ureaplasma si pentru mycoplasma?
V-ati gandit deja la nume de copii sau e prea devreme?
Am vazut ca cel mai cautat nume de baieti anul trecut in Europa a fost LUCA.
Suna destul de fain, ce ziceti?
Cora
Daconst spune:
quote:
Originally posted by CoraHope
Buna dimineata!
Spuneti-mi si mie ce analize trebuie facute pentru ureaplasma si pentru mycoplasma?
Cora
Uf,nu stiam asta despre nume si eu ma gindisem la Lukas.In Germania e la moda,dar ma mai gindesc.Oricum inca nu stiu ce e bb,dar asta ne-a placut la amandoi.
Dana 12+
aventura spune:
Cora, chiar ureaplasma si mycoplasma se cheama analiza si se face din secretia vaginala. Se recolteaza pe masa de gineco.
quote:
Originally posted by CoraHope
Buna dimineata!
Cora
Aventura
7+
aventura spune:
Referitor la spalaturile vaginale, toti dr. ginecologi la care m-am dus pana acum in viata mea mi-au spus acelasi lucru ca si lui Daconst: sa nu ne spalam vaginal, caci se curata de la sine in mod normal, altfel dezechilibram flora vaginala si facem f. usor candida, trichomonas etc..
Eu personal nu am facut asta niciodata si nu am prea avut probleme pana acum.
Aventura
7+
aventura spune:
Daconst, Cristinna, voua nu v-au spus la 12 sapt. ce sunt puiutzii, fata sau baiat, ca io stiam ca de pe la 12-13 sapt. se vede...?
Cristinna, ce bine ca nu mai ai greturi!! Iti doresc un weekend frumos si relaxant la Baia Mare..(eu nu am avut deloc greturi doar anumite stari mai ciudate din cand in cand si balonari, si mai avem 3 zile si facem 8 sapt.
)
Aventura
7+
megbeng spune:
wow, ce matinale sunteti!
deja simt ca sunt cu voi de la inceput 
aelita, da eu ziceam ca gravidele nu ar trebui sa faca deloc spalaturi interne, dar sunt sigura ca se mai gaseste cate un ginecolog care sa recomande altfel, asa ca eu zic sa faca fiecare cum i-a spus doctorul ei..chiar si in afara starii de gravidenie, spalaturile nu se fac decat daca exista o problema. voua v-au recomandat medici ginecologi spalaturi interne??
catalina, am auzit si eu de cartea asta, de dr. spock..cum se cheama de fapt? e vorba si despre sarcina sau doar despre cresterea copilului? cat costa?
criss, toata admiratia pentru curajul tau de a schimba cariera! si mult, mult succes!
cristinna, distractie placuta!!!! cat despr greturi, nu ma intereseaza cat ma tin atata timp cat bebe se dezvolta normal.
oana, eu eram in dubiu cu spusul despre saricna pana nu am vazut bebe la ecograf ca-s patita..data trecuta am trambitat imediat dupa testul de sange si a fost tare neplacut dupa ce am pierdut sa anunt pe toata lumea..acum ma gandeam sa anunt cand crste burtica
...apropo..sutn pe aici gravidute aflate la prima sarcina si la care a inceput sa se vada burtica? daca da..de la cate saptamani?
bubulina, intru eu si dispari tu?
ramonaa?
Alinus25 spune:
Buna burticutelor,
Va multumesc tututor pentru primire 
Helenutza multumesc pentru aprecieri
, esti tare dragutza.
Am fost la dr. de familie si mi-a spus sa iau vit. C si beau ceaiuri pentru raceala.
Fetele, voi cele care ati racit in primul trimestru ce v-a spus dr., e grav? Ca eu am auzit ca nu e prea bine, ca orice virus mic, poate cauza malformatii la copil.
Anis, ti-am trimis datele mele.
Multumesc
Nunta noastra
oana_bucur spune:
Aelita...merg pe aceeasi idee ca nu mai ai ce cauta sa te speli nici macar un pic in interior...e un loc care "se toaleteaza singur". O spalare normala exterioara imi pare suficienta. Eu nu am practicat niciodata o cat de mica spalare interna si chiar nu am avut nici o problema in zona vaginala...iar la ginecolog mergeam la 6 luni (am cam multe rude de sex feminin cu probleme de chisturi etc).
Acum ca e si samburelul in interior nu stiu ce sanse sunt sa ii parvina si sa ii placa si putina apa cu sapun...
Ti-am zis... doctorul mi-a spus...nici un fel de dus intravaginal.
Eu si Noi
9+
Helenutza23 spune:
Megbeng sarcina usoara, sa fiti sanatosi si tu si bb!
azi de dim cand ma spalam pe dinti
mi-a venit rau si am luat wc in brate. am facut destul de urat
.
am si eu o intrebare. voi stiti de ce nu e indicata branza feta in sarcina?