Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, daca aveti intrebari despre dr T..aici sunt!
Eu vreau sa ajung la spital, oricum Eliasul nu se compara cu alte spitale si pt o poza...sunt nostalgica, cu Ingrid ma duceam din 2 in 2 sapt la el...am la poze...

Eu mananc caise de azi dimineata , in rest mancare sa nu vad..

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Aelita , saru-mana de complimente.Asa e daca nua r dormi dim Ingrid nu stiu cum m-as descurca.eu pic de somn dimineata.Azi de abia m-am trezit la 10 ...si Ingrid la fel

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurak spune:

Bubulina imi pare bine ca esti ok acum , profita de weekend si odihneste-te si nu fa prea mult efort.

Salina sa stii ca si eu am inceput sa am probleme cu somnul nu noaptea cat dimineata, ma scol de la 6 si nu mai pot sa adorm sub nici un chip. Si inainte as fi dormit tun, nu conta daca era putina galagie sau nu, acum la fiecare zgomot ma trezesc. Sotul meu imi zice in gluma ca o sa semene copilul cu el , ca el se trezeste devreme si nu prea are somn.

As vrea sa stiu daca vreuna din voi face injectii cu Gravibinon caci mie mi-a dat doctora cate o injectie saptamanal si plus un comprimat pe zi de Duphaston, zice ea preventiv impotriva avortului spontan.

In rest sper sa aveti un weekend linistit , fara prea multe drumuri la baie si poate mai racoros.

6+

Mergi la inceput

fetele voi cum ati ajuns la dr T?De pe forum?

Eu anul trecut gravida in sapt 12, mi-am facut analizele pt sindromul fosfolipidic, ala responsabil cu oprirea sarcinilor,unul din motive.Nu-mi iesise asta, dar era ceva cu deficit de factor5.In fine ,Fundeni e de kkaco, am fost vreo 3 prietene gravide acolo si toate aveam cate ceva cu coagularea sangelui.
Am cautat disperata pe net despre asta si am dat de dr T. Dr la care eram eu mi-a zis scurt ca nu stie ce e.

Am refacut analizele, le faceam in fiecare luna, dar la spt Coltea si dracul nu era atat de negru.Va dati seama era disperata, am stat cu frica in san luni de zile.

Acum e simplu i-au un aspenter, si nu m-ai fac nici o analiza.Aspenterul fluidizeaza sangele.Nici dr T nu e inca convins ca ar fi vreo problema de coagulare, dar a zis sa nu riscam.

AniS

Mergi la inceput

laurak e ok cu gravibidon, e pt sustinerea sarcinii.Eu fac pregnyl de ex, tot pt asta.de regula dr dau preventiv.Si eu zic ca e mai bine asa sa previi decat sa te trezesti cu vreo problema.

Messa, nu e chiar asa.Acum cativa ani am avut pisici.Si le tineam in casa, faceau la nisip pe balcon etc.E, de la ele am luat toxoplasma..acum sunt pozitiva la IGG.Intr-un fel ar trebuii sa le multumesc ca in sarcini nu aveam cum sa mai contactez boala.
dar eu zic ca daca tii o igiena si nu tu esti persoana care schimba nisipul, e ok.
Nu de alta dar acum am 3 bichoni ....cu catelusii e altceva..dar tot animale sunt si purtatori de microbi.Dar vb ta, se poate traii impreuna cu ele, Ingrid nu a a vut probleme de la ei, nici eu...deci se poate.

AniS

Mergi la inceput

Cand mergi la Iosup Adinush? Si eu de abia astept...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Tati al nostru e din Olanda,eu sunt acum aici pt cateva luni sa astept acetele de rezidenta(procedura spune ca trebuia sa astepti la tine in tara).Pe dr.T l-am gasit de pe
Am zis ca dk tot o sa stau marea parte a sarcinii in tara macar sa ma duc la unul dintre cei mai buni.Asa ca am citit si rascitit pareri despre mai multi dr,m-am oprit la 3 si dupa alte cercetari am ramas la dr.T.Imi pare rau ca nu o sa nasc cu el,sistemul medical olandez e foarte diferit(asta ca sa fiu dragutza..majoritatea zic ca e total aiurea) dar e mai bine pt primeste automat cetatenie olandeza si nu mai trebuie sa umblu dupa 10 mii de acte(stiu de la mine cat e de complicat).
La Iosup ma duc pe 27 iulie la 14:30 la CMU.Am inteles ca la el se inregistreaza pe caseta video...din aia veche,mare sau e vreuna speciala?
Aaa..mai am o intrebare..stiti vreun site unde pot upload-a un clip? Eu bebele il am inregistrat de la dr.T si vreau sa ma laud cu el

Adinush13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

adinush-am inteles, cred ca ti-e destul de greu sa fii departe de tati dar lasa ca in momentul cel mai important veti fi impreuna si va veti bucura de bebe . In legatura cu dr. Iosup esti o norocoasa ca te duci la CMU si ca poti inregistra ecografia. Eu am fost la marele Diagnosis, despre care aveam o parere foarte buna. Din pacate domnisoarele de la receptie mi-au spus ca nu se poate inregistra eco la dr Iosup pe nimic - nici pe caseta nici pe CD. Fara alte explicatii. Aaaaa, dar la dr. Pop se poate inregistra. Ma intreb de ce. Desi ma intereseaza mai mult sa aflu la o eco ca bebe este bine parca totusi as vrea si o amintire cu el din burtica...Asa ca data viitoare ma duc la Iosup la CMU, sau la Sanador la Meclea. Inca ma mai gandesc. Eu urmatoarea eco o voi face la 20 de saptamani. L-am intrebat pe Iosup si asa mi-a zis ca este bine, intre 12-14 si la 20. So...
Dr. T e foarte bun, intr-adevar, dar sa stiti ca mai da si el rateuri uneori ( ca oricare medic). La sarcinile cu probleme este cel mai tare. Parerea mea.

ALINA
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Messa din cate am inteles ai pisicute,ce o sa faci cu ele la venirea lui bebe?le tii sau le duci undeva pt ceva timp?

Adinus incearca pe www.dropshots.com.iti faci cont si poti sa-ti pui filmuletul.

octy11,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

www.dropshots.com

octy11,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput