Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Dya ce esti tu frumoasa pe viu,dar ieri efectiv erai o papusa mi-a placut extrem de mult rochita,culoarea parului e foarte frumoasa si sunt sigura ca si maine totul o sa fie mai mult decat ok!!!!
CASA DE PIATRA miresicilor de maine!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

CASA DE PIATRA
alishaa
anamariame
briza_marii
contactnicole
dyadya
prisi
wantoknow

Si sa aveti o nunta frumoasa si o casnicie si mai frumoasa , plian de iubire , intelegere si repect si bebei!!!!

Dya am vazut pozele!!!

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alinush, cum sa ne plictisesti? Foarte frumoasa nunta ai avut si ma bucur ca au mers toate ca pe roate.
Si nu ma pot abtzine sa nu-ti mai spun si eu inca o data ca ai fost minunata.

Dya, si tu ai fost frumoasa foc si tare eleganta. (da' nu mi-ai raspuns la intrebare si eu tot nu ma las: de ce "papucei"??? )

Eu...am inceput sa am emotzii desi mai am totusi inca 3 saptamani.

Acum doua seri visasem ca nunta a trecut deja, ca a fost frumos..dar imi parea rau ca trecuse prea repede si eu nu-mi aminteam mai nimic...

Azi noapte insa .... am avut vreo 3-4 vise urate in care intarziam din diverse motive la nunta.
Ba ne dadeam seama ca e ora 18.00 si noi eram programatzi la 17.00, ba eram acolo si nu erau cu noi parintzii (asta ma stresa cel mai rau) da' nici rude... nimeni cunoscut.. Era doar o tanti care statea in acelasi hotel cu noi (ca eram intr-un oras necunoscut si eram cazati la hotel cu parintii) si care mi-a zis ca parintii nu-s la biserica fiindca dorm... ca le era somn si vor sa doarma ...
Si eu ma enervam pe ea, pe "tanti aia", ca de ce nu i-a trezit...
Apoi iar ma vedeam asteptand intr-un hol undeva... de unde se intra apoi in biserica si inauntru era alta nunta si eu am intrat intr-o toaleta sa ma machiez ..ca nu eram deloc machiata (da' nici coafata..da' nu-mi pasa). Si dupa ce m-am machiat eu (venise cica machioza da' cand i-am aruncat o privire si i-am vazut machiajul ei am renuntzat ) se facea, mai fetelor, ca aveam un breton albastruuuu cu reflexe puternice..lucioaseeee, pe care l-am curatzat din fericire repejor cu cateva servetzele umede....

Eeee si cam asta e ce-mi amintesc....

Asa ca... se pare ca morcovul a cam intrat ...
Hai..marturisitzi... care se mai alatura "clubului visatoarelor"? Pe langa cele care au aderat deja de acum ceva vreme...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

alishaa
anamariame
briza_marii
contactnicole
dyadya
prisi
wantoknow

sa aveti o nunta minunta!

Dya, ma uitam la bisericile unde faceti cununia. Si eu tot la Radu Voda m-am cununta si iar m-am emotionat. O sa vezi, este asa frumos!

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

MARTURISESC!!!! Visez toate porcariile, ciudateniile si tacanelile posibile, in medie de 3 ori pe saptamana

Acu' ca sa nu mai am motiv de alte vise, ziceti-mi ce fac cu cadou' ala pt nasi

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Cri, cu nasii nostri avem o relatie foarte putin protocolara, sunt prietenii nostri. Nici nu vroiau sa auda de cadou, dar noi am considerat ca-s merituosi si le-am luat un aparat foto. Si, inainte de nunta, cu o zi inainte, am dat fuguta pana la ei si l-am dat. Dar am procedat asa in conditiile in care stim ca nu sunt fitosi. Sambata, la o nunta, au adus cadourile pt nasi la sfarsit si le-au dat la masa, acolo. Deci, te-am lamurit bustean!

Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cri, esti o scumpa.
Imi dai voie sa te plagiez?
Ai rezumat asa de bine ce incercam eu sa spun, asa ca ...

Pe scurt SI EU "visez toate porcariile, ciudateniile si tacanelile posibile, in medie de 3 ori pe saptamana".

Oricum eu de felul meu sunt f descriptiva si nu m-am putut abtzie sa nu va delectez si pe voi cu cateva "tablouri" ale crampeielor ce mi le amintesc din visele mele nebunesti...

Cat despre cadou, habar nu am ce sfat sa-ti dau, ca si noi avem aceeasi dilema. Inca nu le-am luat cadou..dara vem de gand si probabil ca o sa li-l dam cu cateva zile inainte... Sau sa-l dam chiar in ajun????

La nunta nu mi se pare chiar frumos...
Parca e mai frumos asa disctret, in particular, si nu ostentativ... adica "sa vada lumea ca am dat si ce am dat noi la nasi"...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna fetelor, eu chiar nu am mai scris de mult......multumesc tuturor pentru incurajarile voastre, am terminat si eu cu masterul in sfarsit, si am luat la disertatie 9.08 o nota foarte buna pentru facultatea noastra.....
Intre timp mare lucru nu prea am mai facut, acum impartim de zor invitatiile, am rezolvat cu dj-ul ca devenise o problema....cautam costum pentru dragutzul meu viitor sot.
Am pus la poze cateva fotografii cu coafura mea pt nunta....sa-mi spuneti ce parere aveti, voi avea in fata o coronita din aceea cu pietricele, si am pus si cateva poze cu cvartetul nostru chiar de la Casa Oamenilor de Stiinta unde voi avea eu nunta. sper sa va placa!!!

[http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551408128&security=OSlpDD]
www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

cred ca acum e mai bine

http://community.webshots.com/user/alidutza
www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dya felicitari si CASA de PIATRA!!! Ati fost frumosi, ultima e misto de tot.
Lid felicitari pt. lucrarea de dizertatie!!

Azi merg sa mai caut organza, caci numai neagra am gasit. sper sa nu faca febra fiu-mio caci i-am facut vaccinul si mai devreme mi-a picat din pat. Noroc ca a incetat sa planga cand l-am luat in brate. doamne fetelor ce senzatie naspa. abia acum mi-am revenit din tremurat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput