Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
ca la pozele mele nu se uita nimeni........... dupa ce m-am chinuit o seara sa le pun!!!!!!!!
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
nu mai plange, fata frumoasa, ca eu le-am vazut, dar nu prea am timp sa scriu. ai facut si un comentariu, de genul ca ai avut o nunta modesta. nici a mea nu a fost mareata, dar a fost tare fericita, lumea care a venit a facut-o cu drag, ne-am distrat cu toti si tot cei mai fericiti de pe pamant ne simteam. esti frumoasa, esti fericita, ce-ti mai trebuie? stiu ca am repetat de n ori cuvantul fericit, dar ce sa fac daca asta imi vine in minte?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdaminoiu/my_photos
BlueEyes spune:
Carmen, Alinush... abia acuma am vazut si eu pozele... Ati fost superbe fetelor!!! Sa fiti fericite shi iubite toata viatza...
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
elara spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Deci... noua au vrut sa ne dea cei de la cofetarie... bonus ca am cumparat tortul... au vrut sa ne dea si cei de la restaurant...ca aveau in dotare... Dar noi nu am vrut... pt ca ne-am fost cumparata noi... Dar i-am uitat acasa... asha ca am fost fara miti pe tort
Nunta noastra
Honeymoon
Ha-ha-ha-ha-ha .....feee -noooo--meeeeee-naaal!
Si noi ne-am cumparat. (da' am uitat sa le fac poze). De la Tip Top da' eu am dat 350, nu 150...
Sper sa nu patim la fel... ca voi, BlueEyes
Oricum ar fi... voi (si noi... toti de fapt) sa fitzi (fim) sanatosi!
Alinush, chiar ai avut o tzinuta princiara si ai fost f frumoasa. Si zona era f frumoasa... Superb!
Scuza-mi, te rog, indiscretia...dar de ce "papucei" ??? Asa va alintati voi?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by elara
Ha-ha-ha-ha-ha .....feee -noooo--meeeeee-naaal!
Si noi ne-am cumparat. (da' am uitat sa le fac poze). De la Tip Top da' eu am dat 350, nu 150...
Sper sa nu patim la fel... ca voi, BlueEyes
Oricum ar fi... voi (si noi... toti de fapt) sa fitzi (fim) sanatosi!
Hai ca n-a fost urat....chiar shi fara miri... Asha-i?
Nunta noastra
Honeymoon
BlueEyes spune:
Nu vreau sa va stresez...dar am mai pus pozici de la nunta... daca aveti timp....shi chef...
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Raza de soare spune:
Rectific (dya, oricum ti-am dat pm) greseala facuta din graba: mirii pt tort au costat 350.000, nu 150.000!
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Nu vreau sa va stresez...dar am mai pus pozici de la nunta... daca aveti timp....shi chef...
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Foarte dragutze pozele.
Nunta noastra
Pregatiri
Giova spune:
Neatza!!!
Divine ati fost superbi. o nunta ca-n povesti!!!
Alynutza pai numai mancarea e 1 mil. se mai adauga fructe, paine, bautura, tortul. asa ca.... nu stim inca la cat ajungem.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Neatza!!!
Divine ati fost superbi. o nunta ca-n povesti!!!
Alynutza pai numai mancarea e 1 mil. se mai adauga fructe, paine, bautura, tortul. asa ca.... nu stim inca la cat ajungem.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Pai si la noi numai mancarea ajunge la cat ti-am spus, fara bautura, tort, alea alea...
Nunta noastra
Pregatiri
Freia spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
ca la pozele mele nu se uita nimeni........... dupa ce m-am chinuit o seara sa le pun!!!!!!!!
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
f frumoase pozutzele. ati facut civila la 2 ca si noi :) pe 30 ati avut-o sau pe 29?
casa de piatra Carmen
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema