premergatorul-pro sau contra

premergatorul-pro sau contra | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

Mara mica are 7 luni. Nu sta foarte bine in funduletz, dar are o mare energie si s-a bucurat tare cand am asezat-o in premergator. In doua zile era maestra in "arat" gresia. Am fost ieri la control cu ea si pediatra mi-a spus ca nu este recomandat premergatorul din cauza ca va merge ca ratza si va avea piciorusele strambe. Voi ce ziceti?

bubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia mea s-a ridicat in picioare de la 6 luni si o saptamana...dar premergator n-avem.Sunt si eu interesata de parerile voastre!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Noi avem 6 luni si jumatate dar inca nu stam in premergator... pentru ca nu ne-a pus mami... Poate luna viitoare...

Incearca si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2163&SearchTerms=premergator

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Sau aici>
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2554&SearchTerms=premergator

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Bubi, mie mi-a spus medicul ca nu este indicat. Nu face bine la coloana bebeilor, iar baieteii pot avea probleme si cu testiculele. Eu nu i-am luat lui Alex. Fiecare face insa cum crede.
Claudia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

va multumesc! am vazut ca s-a mai discutat destul de mult pe tema asta! io sunt mai noua! scuze! trebuia sa caut inainte......

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danae spune:

Pentru Bubi. Fetita mea are 6 luni si jumatate, cu aceeasi dilema ma confrunt si eu. Ea sta in fundulet si ba mai mult vrea sa se ridice in piciore . Daca din fundulet o tragi de manute se ridica in picioare. De 2 zile i-am cumparat premergator. I-mi este teama sa o las sa mearga pentru ca nu stiu daca este bine. Daca gasesti ceva scrie-mi si mie te rog. Danae.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

In JApan nu prea se foloseste premergatorul ,mai mult se folosesc masinutele de jucarie pe care le impinge bb. sa-l ajute sa invete sa mearga de unul singur.Iar chestia cu statul in fundulet pina la urma o sa stea el cind o sa vina vremea. Pe al meu degeaba il puneam sa stea in fundulet ca el prefera sa stea in picioare si nu l-am mai pus.S-a ridicat el singur cu citeva zile inainte sa implineasca 7 luni.IAr cataratul si "mersul in patru labe " la scurt timp dupa aceea.Dupa parerea mea, premergatorul e doar un obiect in plus.

Lidia si DAvid D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si eu i-am luat, de gura socrilor, bla..bla..bla..., ca e bun ca nu mai stau cu el atita in brate ca...Si minunea a tinut trei zile, cind l-a facut praf. A intrat cu el in mare viteza in mobila si l-a rupt. Asa ca s-au potolit, si bebe vrea sa mearga tinut de minute prin casa. Si premergatorul l-am aruncat ( banii cu el).
Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Aici pediatrii sunt impotriva premergatorului pt ca daca sezutul e prea jos se stramba piciorusele, iar daca e prea sus bebeul merge pe varfuri, asa ca noi o sa economisim banii si nu cumparam premergator.

Corinna

Mergi la inceput