premergatorul-pro sau contra
Mara mica are 7 luni. Nu sta foarte bine in funduletz, dar are o mare energie si s-a bucurat tare cand am asezat-o in premergator. In doua zile era maestra in "arat" gresia. Am fost ieri la control cu ea si pediatra mi-a spus ca nu este recomandat premergatorul din cauza ca va merge ca ratza si va avea piciorusele strambe. Voi ce ziceti?
bubi
Raspunsuri
Sabina spune:
Sofia mea s-a ridicat in picioare de la 6 luni si o saptamana...dar premergator n-avem.Sunt si eu interesata de parerile voastre!
Sabina & Sofia Galagia
DanaRosu spune:
Noi avem 6 luni si jumatate dar inca nu stam in premergator... pentru ca nu ne-a pus mami... Poate luna viitoare...
Incearca si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2163&SearchTerms=premergator
Dana
And, yes, I am a blonde!
DanaRosu spune:
Sau aici>
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2554&SearchTerms=premergator
Dana
And, yes, I am a blonde!
cl spune:
Draga Bubi, mie mi-a spus medicul ca nu este indicat. Nu face bine la coloana bebeilor, iar baieteii pot avea probleme si cu testiculele. Eu nu i-am luat lui Alex. Fiecare face insa cum crede.
Claudia si Alex
bubi spune:
va multumesc! am vazut ca s-a mai discutat destul de mult pe tema asta! io sunt mai noua! scuze! trebuia sa caut inainte......
sanatate multa!
danae spune:
Pentru Bubi. Fetita mea are 6 luni si jumatate, cu aceeasi dilema ma confrunt si eu. Ea sta in fundulet si ba mai mult vrea sa se ridice in piciore . Daca din fundulet o tragi de manute se ridica in picioare. De 2 zile i-am cumparat premergator. I-mi este teama sa o las sa mearga pentru ca nu stiu daca este bine. Daca gasesti ceva scrie-mi si mie te rog. Danae.
MLDiana spune:
In JApan nu prea se foloseste premergatorul ,mai mult se folosesc masinutele de jucarie pe care le impinge bb. sa-l ajute sa invete sa mearga de unul singur.Iar chestia cu statul in fundulet pina la urma o sa stea el cind o sa vina vremea. Pe al meu degeaba il puneam sa stea in fundulet ca el prefera sa stea in picioare si nu l-am mai pus.S-a ridicat el singur cu citeva zile inainte sa implineasca 7 luni.IAr cataratul si "mersul in patru labe " la scurt timp dupa aceea.Dupa parerea mea, premergatorul e doar un obiect in plus.
Lidia si DAvid D.
petruta spune:
Si eu i-am luat, de gura socrilor, bla..bla..bla..., ca e bun ca nu mai stau cu el atita in brate ca...Si minunea a tinut trei zile, cind l-a facut praf. A intrat cu el in mare viteza in mobila si l-a rupt. Asa ca s-au potolit, si bebe vrea sa mearga tinut de minute prin casa. Si premergatorul l-am aruncat ( banii cu el).
Petruta & bb Mihai
Yasmine spune:
Aici pediatrii sunt impotriva premergatorului pt ca daca sezutul e prea jos se stramba piciorusele, iar daca e prea sus bebeul merge pe varfuri, asa ca noi o sa economisim banii si nu cumparam premergator.
Corinna