Buna !Ma primiti si pe mine?
Buna mamicutzelor!
Si eu sunt o mamica de luna iunie!
E prima data cand va scriu desi va urmaresc de ceva vreme.
Sa ma prezint:sunt insarcinata in 33 sapt fix,DPN 11 IUnie,primul copil,a2-a sarcina(prima am pierdut-o la 8 sapt in nov 2001).Am doctor la Polizu-dr Sorin Esanu.Mai merge cineva la el?Sau ati auzit ceva de el?Eu am o parere f buna ,daar ca trebuie sa cam astepti dupa el.
Sarcina a decurs f bine,fara renumitul rau de dimineata ,greturi si fara varsaturi,doar ca am dormitt en gros.Ma trezeam dimineata,luam micul dejun si apoi iar o tura de somn pana la amiaz.Aveam impresia ca n-o sa ma mai satur niciodata de somn.Cam pe la inceputul lunii a 6-sea am inceput sa ma simt mai odihnita si acum am energia aceea de care se vorbeste c-ar trebui sa fie in trimestrul 2 de sarcina.
Interesant ca pe la 4 5 luni respiram asa mai greu cateodata si acum respir normal.Ma simt atat de bine incat ma gandesc daca-i normal sa ma simt chiar asa de bine.
Aaaaaaaaa la eco mi-a spus ca-i fetita.Cred c-o sa fie colerica ca si taticul ei pt ca misca ff mult(de la 16 sapt)si f tare.Uneori am impresia ca vrea sa iasa prin piele afara.Si-i place tare mult internetul.Cand sunt pe internet misca intr-una.De muzica ce sa mai spun?Ii place tare mult muzica si uneori cand aude muzica mai tare misca asa de tare incat trebuie sa ma tin de burta ca de nu mi-o intinde la maxim si ma doare.Cand se impinge cu capsorul o mangai si atunci se impinge si mai tare ca sa fie mangaiata.Chestia asta a descoperit-o sotul meu si de atunci l-a dat gata si e indragostit de fetita noastra .Nu mai are rabdare pana nasc.
Pana acum am pus 14 kg iar in talie am 98 cm.Nu ma simt greoaie asa cum ma asteptam.
Sunt f mandra de burta mea!
Ma gandesc mult la fetita mea si-mi pun o groaza de intrebari?
Cum arata?Cu cine seamana?Cum e sa fi mamica?....
Imi imaginez de multe ori cum o sa-mi tin copilul in brate.
Ma gandesc si la clipa cand o s-o vad prima data si uneori sunt emotionata pana la lacrimi.
Am asistat la multe nasteri in timpul scolii (am terminat scoala de asistente )si pot sa spun ca pasiunea vietii mele este obstetrica.Prima nastere m-a impresionat asa de tare si am realizat ca e o minune sa dai nastere unui copil.Ma gandesc cum e sa fi asistata de altii,sa joc un alt rol si ma gandesc la minunea din mine.
Cred c-am fost cam lunga asa ca inchei aici !
Va pup!Sa fiti sanatoase si voioase!
Lya&fetita ei
Raspunsuri
Nicolamar spune:
bun venit Lya,
esti binevenita si te asteptam la "mamici din iunie-iulie"
In ceea ce priveste ca esti energica si ca te simti foarte bine, este totul ok asa sa o ti pana la sfarsit.
Nastere usoara.
DanaRosu spune:
Bun venit! Bine ca ne-ai gasit! O sa-ti placa aici! Sarcina usoara in continuare si nastere frumoasa!
Dana
And, yes, I am a blonde!
cristina78 spune:
Bine ai venit Lya!
Sa ai parte de multa sanatate,sarcina frumoasa si o nastere cat se poate da usoara!
CristinaCristina
http://www.babiesonline.com/babies/c/cristina
Sabina spune:
Draga Lya, bine-ai venit! Ai sa vezi ca familia DC iti va fi alaturi, la greu, dar...mai ales la bucuriile pe care ti le va oferi fetita!
Cu drag,
Sabina & Sofia Galagia
cl spune:
Bun venit, Lya! Sa ai parte de o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
,
Claudia si Alex(4 ani si 4 luni)
bebi spune:
DRAGA LYA, BINE AI VENIT!!!!!! SI SA STAI CAT MAI MULT
CONTAMINARE PLACUTA CU VIRUSUL "DESPRE COPII"..
SA AUZIM NUMAI DE BINE.
PUPICI
CATALINA SI O MAMICA FERICITA
Love is all around
ENYA spune:
Ia poftim la noi, Lya draga si cum bine si adevarat graia cineva de aici, "contaminare placuta!"
Amalia si Vladi (2 ani si 9 luni)
crisotexa spune:
Bine ai venit in grupul burticoaselor jun-jul!!!
Si eu am trecut cam prin aceleasi faze ca si tine, din luna a sasea parca sunt ca noua.
Te asteptam cu drag in grupul nostru. Numa fete una si una!
Paste fericit!
Criso si bebe burticos Tudor