Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, eu, dupa ovulatie, mereu aveam TB intre 37,0 si 37,2 iar pana acum nici urma de sarcina. Luna asta insa (azi sunt ziua 23) TB dupa ovulatie a fost 36,9 in general, doar astazi este 37,1, dar nu-mi fac iluzii desarte. Stau si aspet cumintica. Asadar, eu zic ca depinde de fiecare organism in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OANA, bine ai revenit, chiar ti-am simtit lipsa! Multi ani fericiti alaturi de sotul tau si cat mai repede un bebe jucaus si poznas .
Eu sunt deja Z 3 si am inceput sa-mi masor temperatura in fiecare dimineata la ora 7.

LAURA IOANA, multumesc de galerie, acum ce sa facem, asteptam luna urmatoare...Dar cu speranta si optimism!

BUBULEANA, daca nu e sa fie acum o sa fie luna urmatoare. Hai fi optimista cum esti tu in general! Tu mereu ne incurajezi pe noi, asa ca fruntea sus si mergem mai departe pana la indeplinirea proiectului bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA IOANA de dimineata ,citind raspunsul tau,am fugit la farmacie sa cumpar un termomertru electronic.si surpriza...ala arata 36.6
asa ca....s.a dus si asta...incep totusi sa nu ma dezumflu...

CLAUCLAU uite ce de avantaje ai la un cm de 25 de zile!eu sunt tare suparata cu temperatura asta noua...mi se parea prea frumos sa fie asa ridicata.

TABITHA la mine de obicei nu e asa de mare...asa ca speram...se pare ca era o eroare.

BUBULE...la tine cum mai sta treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ufff, Oana Sa vedem, totusi ce "zice" testul de maine (sper sa nu fie grele intrebarile). Tinem pumnii pana la final.
Pupici pentru fetele optimiste

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

LAURA IOANA si eu sper sa fie usoare intrebarile...pt ca luna asta m.am pregatit cam subtirel...
te pup,m.ai facut sa rad zdravan.

Mergi la inceput

dar cu BUBU ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna! Am si eu o intrebare in legatura cu ovulatia: eu credeam ca atunci cand observ mucusul, acela este momentul ovulatiei, dar am citit undeva ca "albusul" precede momentul si ca ovulatia apare abia peste cateva zile. Care e adevarul si cat supravietuiesc spermatozoizii (48 de ore sau mai mult?)

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna!

Ieri seara mi-am facut un test Barza.Era negativ.M-am tot uitat la el vreo ora, apoi m-am culcat.Dimineata aparuse inca o liniuta fooooarte subtire.Credeti ca este cazul sa ma gandesc la o posibila sarcina?

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fete frumoase!!!!!! Va era dor de mine??? Eu am cam tras chiulul pentru ca am avut foarte mult de lucru... Asa sunt vara si toamna. Dispar in ceatza dintr-o data! Dar intotdeauna revin!
La mine nu sunt vesti... Cred ca am si uitat de bebe la cat de stresati am fost cu afacerea... cu munca... Deci eu nu am vesti mari... Ultimul CM a fost 30.06... ovulatia a trecut si ea.. noi am prestat dar... sa vedem acum.

Ce fete au venit cu vesti mari?? care sunt ultimele noutati??? Spuneti-mi si mie va rog!!! Ca nu am timp sa citesc atat din urma...

Va pupic pe toate si mi-a fost tare dor de voi!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

chiquitita: si eu tot asa am auzit, ca albusul precede ovulatia. de ce nu iti iei si TB? asa vei avea 2 repere. Cat despre gigei, stima ca pot trai pana la 72 de ore, dar asta nu-i o regula. Majoritatea traiesc 24 de ore.

babygirl: faptul ca ai facut testul seara poate duce la erori. Asa ca eu iti recomand sa mai faci un test maine dimineata, din prima urina (mai ales ca zici ca a aparut liniuta a doua - este posibil ca hormonul de sarcina sa fie secretat in cantitati mai mici, de aceea sa apara mai tarziu liniuta). Incearca, nu ai ce sa pierzi. Ca sa nu-ti faci iluzii desarte, incearca un test Clear Blue. Chiar daca este mai scump, este mai elocvent.

Mergi la inceput