Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

clauclau,azi e ziua a2-a de scurgere visinie-maro,scurgere care a fost la fel si luna trecuta dar totusi,putin diferita de ciclu,nu e rosu aprins!eu o consider menstruatie,dar am avut test pozitiv cu a2-a liniuta mai slaba si acum si luna trecuta si la fel am zis ca e menstruatie!sanii sunt mari,se vad venele cand ma uit in oglinda,linia de la ombilic e usor mai pronuntata.

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pam mergi te rog la un dr. Ori e sarcina ori e ceva in neregula. Nu e normala scurgerea pe care o ai, in ambele situatii (adica daca esti ori daca nu esti). Ai incercat sa faci un Clear Blue? Sau mai sigur ar fi testul de sange.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Laura Ioana,testul de sange nu ma incumet sa-l fac inainte de un clear blue pentru ca eu am o problema cu analizele,vreau sa vad cat tine scurgerea asta,sangerare ce-o fi.nu stiu daca e abundenta,de aseara pana la ora asta nu am umplut un absorbant.

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Fetelor, cat de sigur este pana la urma CLEAR BLUE in comparatie cu alte teste? :*

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ziua 24, test negativ, tristete mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

clauclau, pana nu vine CM ai sanse! Testele o mai dau in bara daca sunt prea repede facute. Asteapta sa vezi ce se intampla luni si apoi repeta testul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ufffffffffffff,CLAUCLAU nu pot sa.ti spun cat de rau imi pare...
parca nu.mi vine sa cred...atatea simptome...

dar hai ca trecem noi si peste asta...

Mergi la inceput

BUBULE...hai macar tu cu o veste buna!tare ne.ai mai ridica moralul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: nici eu n-am o veste prea buna pt ca testul a iesit negativ, dar la mine e posibil sa fie prea devreme doar a 10-a zi DPO. asa ca mai incerc unul pest 48 ore, adica luni

clauclau: hai draguta nu fi trista,e de-abia a 2-a luna cand incerci, o sa vezi ca vei fi foarte curand gravidutza...mai ai putzintica rabdare

bubuleana

Mergi la inceput

BUBULEANA eu te oricum...asa te vreau..optimista!

CLAUCLAU las ca in week.end ul asta te intalnesti cu baietelul tau si mai uiti de test!vorba lui BUBU ,,e abia a 2.a luna,,
stiu ca dezamagirea e mare....dar doua luni e f putin.veti reusi cat de curand!

Mergi la inceput