Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 11
aime spune:
Raluca , noi ptr mama am facut rost de o carja din aceea cu cotiera de la Sp. de Recuperare (da asta acu 7-8 ani), sanatate multa mamei si asteptam si noi (curiosii) poze, povesti despre nunta .
Si, da, iar tort, ca e ziua lui bubu, adica taica-meu...si Vladut va gusta un piculetz. Acu executam (amandoi, bineinteles) o ciorba de burta .
Va pupic
aime si Vladimir
belnicol spune:
Mai fetelor, recomandati-mi si mie va rog un salon de cosmetica unde stiti sigur ca se face epilare cum trebuie.
Nicoleta si Matei
mariussimiuc spune:
Raluca,este undeva pe 7 Noiembrie o farmacie (sau magazin? ) care vinde scaune cu rotile,carje...O prietena de-a mea cauta un scaun cu rotile pt tatal ei.Cica e vreo 8 milioane.Daca vrei ma interesez exact si-ti spun!
Eu sunt coapta de caldura.Zilele astea tre sa ne mutam si deja m-am saturat de impachetat! Dar printre 2 boarfe puse in cutie mai trag si cate un ochi pe aici.
Va pup pe toate
tinatache spune:
quote:
Originally posted by belnicol
Mai fetelor, recomandati-mi si mie va rog un salon de cosmetica unde stiti sigur ca se face epilare cum trebuie.
Nicoleta si Matei
mai este salonul Carmen in podu Ros? eu am fost tare multumita de ele dar nu mai stiu cum e acum... Chiar era una care ma enerva, statea cu penseta la fiecare fir de par si ma plictiseaaaammmm....
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
tinatache spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Apropos de parinti care se lauda cu cea mai tare maina...am vazut ieri in parcul Copou o faza suuuper.
Intra un tip cu masina in parc(pe sus, langa garnizoana, ca e deschisa poarta), se plimba pe vreo doua alei, apoi se opreste si coboara...eu credeam ca a venit cu copilul la locul de joaca...Fals...venise sa isi pozeze masina, si din fata si din spate, si cu capota ridicata, si fara...etc. Ideea e ca in timpul asta o tipa se tot agata de el,iar el impasibil facea poze in continuare. Eu i-am gasit o circustanta atenunata: am zis ca vrea sa vanda masina si o fotografiaza intr-un cadru natural...sau poate era noua?
Multumim pentru urarile de ieri.
Pupici la toata lumea si o zi suuuper,
Gabriela si baietii
poate era barbatu meu care facea poze la masina Dar are circumstanta: el chiar o vinde:))
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
herra spune:
putin probabil - in cazul asta tu erai tipa de langa el si ai fi stiut - daca a fost el sau nu...
ralnied1 spune:
Mihaela, si eu impachetez maine dimineata si in noaptea asta probabil... Doar ca eu nu am asa multe de adunat... Ca de-abia de acum inainte sa ne adunam si noi cate una, alta pt casa...
Daca vrei si poti sa afli mai multe despre farmacia/,magazinul ala de pe 7 Noiembrie, astept niste informatii. O sa incerc si eu pe acolo sapt viitoare, si pe Sararie (merci Gabriela!) si la Recuperare (merci Aime!)... Cel putin sa incerc... Saptamana viitoare incep cautarile de unde ati spus voi. Daca mai aflati sau stiti ceva, va rog sa imi spuneti! Va multumesc din suflet!!!!!
Multumesc pt urari! Si eu ma bucur tare mult ca am revenit alaturi de voi!!!! Pupici multi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Danna_36 spune:
"Pot sa spun de ,,Fundatia medicala,usa deschisa''are sediul in prelungirea ghencea nr 27,tel 4441994,acolo sunt medici romani-americani. Plata este in functie de venitul fiecaruia.Pe lingsa consulatii primesti medicamente gratuit.Cine are nevoie de carucior pt handicapati etc, trebuie sa se prezinte cu acte doveditoare, carucioarele, cadrele, cirjele se primesc gratuit."
Raluca, sa-ti fie de bine vacanta, bine ai revenit si multa sanatate mamei. Nu stiu daca info de mai sus, referitoare la Bucuresti, sunt valabile si pt ieseni, dar incercarea moarte n-are. Fragmentul face parte din subiectul "Resurse pt parinti disperati", de pe DC.
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Miha, va mutati? Undeeeee? Pai sa va fie de bine
aime si Vladimir
Multumesc de urare draga mea,dar ne mutam de la un proprietar la altul,ca stam cu chirie deocamdata. Pana ne-om stabili la locul nostru n-as vrea sa mai repet operatiunea,ca tare-i greu.Of...