Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara fetelor,

Amely, da intepaturile mici pot fi de la implantare precum pot fi si de la CM care se apropie. Stii cum as veni la o pizza cu tine si cu fetele? Alergand! Cand vreti eu sunt gata sa ma prezint. La o salata bineinteles ca am slabit 6 kg in ultimele saptamani, Deh, plec la mare in concediu intr-o saptamana si un pic si trebuie sa fiu si eu model manechin nu model-cimpoi.

Pup eu toate fetele mele frumoase si scumpe si nu mai raportez nimic pentru ca nu am ce. Nici macar intepaturi. Bine niciodata nu am avut un CM suparat, cu dureri si manifestari dinainte, doar mici mici semne, in rest mereu a fost normal ca durata si intensitate (mai putin de cand am terminat cu AC, ce-i drept)
Daca nu vine CM (desi ma indoiesc profund ca nu vine) fac un test marti. Dar probabil ca vor veni si testele vor sta in dulap ca tare m-au mai suparat.

Alexia tu pe joi ai spus ca astepti sa vezi cum e. Intr-o parte...sau in alta... mai bine in alta decat intr-una sincera sa fiu...
iti tin pumnii

Va pup pe toate scumpele mele dragi!
Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, am citit ceva de pizza? Vin si eu! Ca taaare imi place!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup toate fetele si va doresc un weekend placut

Laurici69 suntem aiciiiii, sa stii ca m-am gandit la tine dimineata, cum a iesit? Primim doar vesti bune

Lauravoicu sa stii ca ne gandim si la tine. Tinem pumnii stransi indiferent daca faci ISA sau . Bafta multa

Clau haide ca mai avem putin de asteptat. In mod normal de maine la mine ar incepe sa se instaleze SPM incepand cu dureri de cap, nervisori....sa vedem ce-o fi

Amely cand hotarati intalnirea la pizza, zic si io prezent.
Uite deja pot sa fac o listuta pana acum: Felicia, Clau, Io, Amely, Teodora.....haideti pe listuta cine mai vine la pizza?

Pupici la toate fetele dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Si euuuuuuuu vin la intalnire Alexia28, se poate sa lipsesc eu!!!
Claucia tin pumnii stransi pentru tine, sa nu mai vina rushii!!!
Laura69silk si tie i-ti tin pumnii pentru luni la spermograma, sa iasa cu multe milioane, iar la tine la monitorizare sa fie cu foliculi babani. Multumim ca ne-ai aratat poze cu tine si i-ti spun sincer ca, nici nu ma asteptam, sa nu fii atat de frumoasa. De multe ori sufletul frumos se refleta pe chip, iar la tine e o dovada vie.
Eu sunt in z4 si o sa fac o programare luni pentru vineri, cand voi fi in z10 si intentionez sa fac o monitorizare atunci.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna dimineata fete scumpe,
Am venit si eu sa fac galerie fetelor care asteapta, in special Alexiei, nu stiu de ce dar presimt ca e luna ei.
Claucia si pentru tine tin pumnii, sa nu mai vina marti uratii
Laura cum e spermograma? A iesit bine, te asteptam cu vesti neaparat bune.
Amely bineinteles ca zic si eu prezent la intalneala, mai ales daca e vorba de pizza
Eu inchei astazi o saptamana foarte urata, care se termina la fel de urat. Dupa cistita mea de la inceputul saptamanii, mi-a facut Vladut amigdalita purulenta cu febra 40 de am crezut ca inebunesc pe langa el cu antitermice si prosoape ude. Nici pe la serviciu nu am prea stat, si bineinteles ca am ratat si ultimul examen din sesiune ca nu am ajuns, asa ca ma numar printre restantieri la toamna
Si cum se putea termina o astfel de saptamana.......bineinteles cu uratii. Azi sunt Z1 si sper din toata inima sa fie o luna mai buna pentru noi toate
Pupici multi la toate tutunaresele Alexia, Amely, Laura69silk, Ioana, Claucia, Kitty, Miruna79, Lauravoinicu, Silvana, Felicia, Madutz, Teo, Alina25, Alina.n, Ariana1, Papushel, Sabineta, Kristind, Zambet74 si gravidutzelor Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1, Irinabr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete dragi,

Mamidevladutsaru'mana pt galerie, eu presimt ca nu e luna mea din pacate ma cam doare burtica deja In pare rau ca ai avut o saptamana asa rea sper ca esti bine acum si tu si Vladutu, imi pare rau si ca esti Z1, luna asta incepi din nou monitorizarile, nu?

Deci s-a marit listuta nu? Recapitulam: Amely, Clau, Ioana, Mamidevaldut, Felicia, Teodora, Eu....si mai asteptam. Cine mai vine la pizza? Ziua o hotarati voi.

LAuravoicu, azi e ziua cea mare...facem galerie pt tine BAFTA MULTA

Pup toate fetele dragute Amely, Laura69silk, Ioana, Claucia, Kitty, Miruna79, Lauravoinicu, MAmidevladut, Silvana, Felicia, Madutz, Teo, Alina25, Alina.n, Ariana1, Papushel, Sabineta, Kristind, Zambet74 si gravidutzelor Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Wow! deja miroase a pizza... si e tare fain!
Ce bine ca s-a largit listuta! cine se mai inscrie? eventual o graviduta sa ne porte noroc? cred ca va trebui sa votam ziua si ora... eu va zic de pe acum ca imi convine oricand, dupa ora 16.00, chiar si luni ( adika maine) dar poate e prea "din scurt", asa ca va las pe voi sa propuneti!

Mamidevladut, sanatate multa puiului

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fete dragi!!

Eu, eu vinnnnnn cu voi la pizza.....!!
Unde, ce, cand, cum??

Aventura 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si eu sunt gata sa vin saptamana asta, dar eu plec saptamana din 17, sa nu plec si eu in concediu fara sa vad fete frumoase!

Eu plec luni dimineata (cealalta luni), mai stau o saptamana aici, cu voi si la birou si pe 17 plec sa ma destrabalez un pic

Acuma daca nu se poate organiza pana atunci... ma uit la poze si asta e. Dar as veni alergand catre o pizza fierbinte cu multa mozzarela si ceva ingrediente. Mmmmm...

Alexia, si eu am dureri de burtica, ma dor si sanii (si asa cam anemici ei ca nu sunt foarte maricei ) ca si cum mi-ar veni si mie vizitatorii cei nu foarte aratosi. Asa ca astept ziua de marti, oricum temperatura bazala imi este si astazi 37.1, reminiscente ale Utrogestanului cred pe care l-am oprit alaltaieri.
Asa ca tot inainte si astept vesti de la tine joi. Sau mai devreme la o pizza mare mare si buna?
Si eu pot veni oricand, in orice zi dupa ora 17:00. Pizzerii sincer nu prea stiu, o stiu pe cea care se cheama Capricio parca pe la gradina Icoanei (langa un restaurant Mediteraneo) unde au pizza foarte buna si nu foarte scumpa, adica la fel cum sunt peste tot o suta si ceva de mii. E dragut locul, alta in centru nu prea mai stiu dar vin oriunde, numai sa spuneti si am demarat!

Marinush? Tu sa fi graviduta care vine cu noi la intalnire sa ne poarte noroc? Hai mai multe ca ne trebuie ceva noroc si noua.

MamideVladut imi pare rau ca ai avut asa o saptamana, dar stii ceva? S-a terminat fir-ar ea de saptamana, lasa ca acum nu poate sa mearga decat spre mai bine. Sanatate lui Vladut.

Ioana, daca ne vedem Vineri de exemplu, poate deja mergi la monitorizare si ne spui cum te prezinti. Ca la carte, la cel mai inalt nivel da?

Laura_silk tu? Pe unde esti? Te asteptam.
Ce bine arata listuta noastra de pizza, ce bine ca avem asa fete frumoase si multe!!

Felicia tu ce faci? In cezi esti... sau 28 cumva? Sper sa nu ma insel...

Pup eu toate fetele scumpe si dragi. Sunt aici daca ma cauta cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Vai ce lista lungaaaaaaaaaaaaa!!! Claucia eu am o alta idee!!! Langa mine e un fast-food care face o pizza foarte buna, dar locul e mic si nu e frumos, mai ales ca e inauntru!! O pizza e 90.000 si e f.buna, ne luam de acolo pizza la pachet si o mancam la mine pe terasa, in aer liber!! E racoare pentru ca peste bulevard e parcul Circului si lacul!! Eu fac cinste cu sucuri si cafele!! Ce ziceti??? Va convine??? Daca sunteti de acord stabilim ziua si ora pentru saptamana asta!! Sa fie dupa-amiaza dupa ora 17:00, e singura mea dorinta!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput