Humus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

eu am luat o data un borcan gata preparat din carrefour si nu mi-a placut de nici o culoare...chiar mi-a displacut rau de tot!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Cu ce seamana la gust?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

SI mama facein casa, dar nu iese asa bun ca cel din restaurantele libaneze, care e mai pastos, mai gustos... Elena, nu ai o reteta cumva? (nu una cu conserve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

hummus

daca e din conserva nautul( boabe) se foloseste asa cum e . daca e nefiert( il gasiti la magazinele naturiste)
se lasa 24 de ore la inmuiat si se fierbe 10 minute la foc iute si ,1 ora si 20 minute la foc mediu. se strecoara si nu e necesar sa se curete de pielite

reteta originala de hummus e asa :

2 pahare naut fiert
sucul de la 1 lamaie
1 lg cu varf de Tahini ( Tahine ) - pasta de susan100% (se gaseste la supermarket sau in magazine naturiste )
2 catei de usturoi
ulei de masline cam 3-4 linguri
apa care se adauga treptat in blender pana se obtine consistenta dorita
sare

toate se pun la gramada in blender si se mixeaza. din cand in cand opriti blenderul si amestecati cu lingura pt ca la incepul e destul de gros amestecul. Puneti apa treptat ca sa nu-l subtiati prea tare.
Tot secretul hummusului e Tahine care se poate inlocui cu unt de arahide ( peanut butter) dar nu e la fel de gustos.

Toate cantitatile sunt aproximative. daca va placecu mai multa lamaie mai adaugati, daca nu va place usturoiul se poate si fara .

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by ana_maria222

eu am luat o data un borcan gata preparat din carrefour si nu mi-a placut de nici o culoare...chiar mi-a displacut rau de tot!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Cu ce seamana la gust?

Daniella, mama lu' Alexis

daniela, nu pot sa il asociez cu nimic.....pur si simplu mi-a venit sa rau de tot cand am gustat!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput