Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

pt samburelul lui MEGBENG!
BRAVO,iubita,ai reusit!ma bucur E N O R M pt tine.ENORM m.ai auzit?pe burtik!

Mergi la inceput

am cumparat azi un test de ovulatie,si apropo de intrebarea
lui CLAUCLAU despre ovulatie,iata ce am gasit...

LUNGIMEA CM INCEPETI TESTAREA IN..
21 Z Z 6
22 Z Z6
23 Z Z7
24 Z Z 7
25 Z Z 8
26 Z Z 9
27 Z Z 10
28 Z Z 11
29 Z Z 12
30 Z Z 13
31 Z Z 14
32 Z Z 15
33 Z Z 16
34 Z Z 17
35 Z Z 18
CLAU ,conform tabelului de maine ar trebui sa ti se pozitiveze testul de ovulatie.
eu mai am de asteptat...

Mergi la inceput

ma rog,eu am scris 2 tabele,dar a iesit asa.sper sa intelegeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OANA, excelent, multumesc de informatii, chiar mi se pare util acest tabel. Inseamna ca eu de maine pot intra la ovulatie si trebuie sa prestez bine urmatoarele zile.
Apropo Oana, aici pe forum plimbandu-ma prin el am gasit la un moment dat un calculator al ovulatiei in care trebuia sa introduci datele ultimelor 3 CM. Reiesea la mine perioada fertila intre 28 iunie si 7 iulie. De asta m-am apucat eu asa devreme de prestat!!! Dar nu mai stiu unde era acest calculator, acum cred ca o sa-l caut si mai revin.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: iazminn
Subiect: De mutat
Trimis la: 23/06/2006 20:22:30
DIA zi-mi si mie mai multe despre aceste teste de ovulatie.

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: chivutamonica
Raspuns la: 27/06/2006 19:09:58
buna Dia,
te rog spune-ne si noua cum e cu acele teste de ovulatie,cind se fac,cum se fac?
pupici
MONI

chivuta

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: luy
Raspuns la: 28/06/2006 18:48:56
Buna fetelor,

Vad ca sunteti interesate de testele de ovulatie... Si eu am folosit tot Dr.sigur si am avut succes cu ele. Din pacate la mine continuarea nu e la fel de fericita ca la Dia1609 (sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani), dar vreau sa va incurajez sa le folositi. Nu este deloc complicat si nici nu sunt scumpe (dupa parerea mea). Sunt 3 intr-o cutie care costa vreo 100 mii lei (scuzati-ma, ca nu am mai luat de 4 luni si nu mai stiu exact). In cutie gasiti instructiuni foarte clare. Ideea este urmatoarea: in functie lungimea ciclului, scrie acolo in ce zi a CM sa incepi sa le faci. Faci cate unul in fiecare zi (de preferat in jurul aceleiasi ore - eu le faceam seara) si din ziua in care ies pozitive urmeaza sa se produca ovulatia in urmatoarele 24-48 ore (parca). In cazul meu, din ziua in care au iesit pozitive, am in fiecare seara vreo saptamana (asa, sa fim mai siguri ). Mai sunt pareri ca ar fi bine sa 1 data la 2 zile. Nu stiu ce sa zic despre asta, eu v-am zis doar cum am reusit noi.
Eu zic ca este o metoda destul de simpla si ieftina si nici nu depinzi de nici o programare la doctor ca sa afli cand ar fi momentul propice...

Va urez multa bafta si sa auzim de

Raspuns la: 28/06/2006 22:11:05
Luy,
daca sunt instructiuni atunci e bine.
multumesc de raspuns,o sa caut chiar azi.
pupici

chivuta

Raspuns la: 28/06/2006 22:15:50
Luy,nu inteleg metoda cu plinsul ,de ce trebuie?
MONI

chivuta

Autor: RLC
Raspuns la: 29/06/2006 15:24:14
Buna fetelor,
din pacate eu nu am avut acelasi succes ca voi cu aceste teste de ovulatie. Am luat tot de la Dr Sigur dar in zadar. Desi CM imi vine la 30 zile - au fost luni cand mi-a venit si la 29, tot nu mi-au aparut acele 2 liniute. Am inceput din ziua a 9 si pana in a 18 nu mi-au aparut. Sincer m-au dezamagit
Acum nici nu stiu ce metoda sa mai incerc...
Acelea dintre voi care ati reusit cu testele de ovulatie ati sesizat si acel "albus de ou"?
Eu sincer nu.

R

Autor iazminn
Raspuns la: 29/06/2006 19:06:54
Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine. Acel"albus de ou" apare in momentul ovulatiei? Caci eu sunt in a 40 zi de la ultimul CM si am observat acest fenomen. Se poate sa ovulez atat de tarziu, caci eu astept sa-mi vina CM.

Raspuns la: 29/06/2006 19:25:40
quote:
Originally posted by chivutamonica

Luy,nu inteleg metoda cu plinsul ,de ce trebuie?
MONI

chivuta

eu am folosit emoticon-ul ca sa va sugerez ca am "lucrat" cu sotul meu, nu ca am plans !!!

Raspuns la: 29/06/2006 19:39:01
RLC, nu stiu ce sa zic despre faptul ca nu ti-au iesit niciodata pozitive, cred ca ai "acoperit" perioada in care ar fi trebuit totusi sa-ti iasa 2 liniute... Numai sa nu te astepti ca a doua liniuta sa fie la fel de rosie ca prima... La inceput nu stiam cum sa interpretez testele astea, ca ma gandeam ca cele 2 liniute trebuie sa fie la fel.
In legatura cu metoda cu "albusul"... aici m-ati pierdut ! Sunt in ceata totala... Am mai auzit eu cate ceva pe aici pe forum, dar nu pot sa spun ca am inteles cum functioneaza. Poate o sa invat o data cu voi , ne-o lumina vreo fata mai invatata

Autor: laura69silk
Raspuns la: 29/06/2006 19:59:47
RLC si eu am folosit testele de la "Dr.Sigur" si mi s-au pozitivat de 3~4 ori, dar NU tot timpul. In schimb "albusul de ou", care poate fi mai vascos si mai "alb", si nu asa fluid, a existat tot timpul. Ca sa nu ma mai pacalesc, am devenit "fan" monitorizare echografica. Este cea mai sigura metoda de a urmari cresterea foliculilor, a endometrului si cea mai sigura, privind certificarea ovulatiei. Pentru ca, desi "produci" foliculi, care se matureaza, nu este sigur daca se si sparg = ovulezi. Sper sa-ti fie de folos info ale mele si mult, mult succes in proiectul BB, ca de altfel, tuturor fetelor de aici !!!ici
Iazminn, secretia albicioasa, "albusul de ou" apare in perioada priovulatorie - zilele fertile (7~8), dar in acelasi timp, apare si in zilele premergatoare CM - este secretia de progesteron, si este normala. Dar, la fel de bine, aceasta secretie in apropierea CM, daca este insotita si de alte simptome, poate fi si un semn de sarcina. Rog fetele care stiu mai bine, sa ma corecteze/completeze. Mult succes si tie !!!ici
Laura

Autor: Michita
Raspuns la: 29/06/2006 20:48:53
Iazminn - si eu sunt de parerea Laurei - secretia albicioasa si vascoasa este unul din semnele de sarcina daca nu apare in mijlocul ciclului,iar 40 de zile de la ultimul CM mi se par oricum multe, asta in cazul in care nu e ceva obisnuit la tine.
Succes.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetelor
Eu am fost in concediu o sapt ,am intrat azi sa vad noutatile!La mine Z9 ;data trecuta a intarziat cu vreo 4 zile ; eram superfericita cand am vazut a doua liniutza slaba la testele barza;dar la testul de sange 0.00
Asta e1O luam de la capat!Ce este acel Maca de care vorbeati voi?Ca nu am auzit pana acum de el;e ceva naturist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ralu76 Maca este un produs naturist-un adaptogen.eu am inceput de o saptamana sa iau Maca.Uite ce scrie pe cutiuta:
Beneficii:
-Adaptogen-reda echilibrul natural al organsimului
-Restabileste echilibrul hormonal( asta ne poate ajuta pe noi in conceperea lui bebe)
-Imbunatateste performantele sexuale (poate si asta ne ajuta )
-energizant fizic si mental
-ajuta la reducerea simptomelor de oboseala cronica
Sper ca ti-am fost de ajutor!

Mcrissa

Mergi la inceput

eu z 9.
plang pt ca azi trebuia sa vina sotiorul acasa....
si cand sa vezi,vine abia peste 3 zile...
si eu da.i cu tincturi,da.i cu teste,si el...are treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

megbeng felicitari pentru samburika, sa creasca mare si sanatos...
oanabb lasa poate asa este sa fie si in plus dorinta e mai arzatoare la intoarcere
ralu, asa draguto fruntea sus si mergem mai departe, nu ne lasam...
la voi toate si un weekend placut cu mult soare si relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Oanabbb, nu te lasa si mergi tu la el.Poate daca schimbati mediul se intampla ceva bun.Vorba aia: fii barbata!

ali

Mergi la inceput