Despre vanatoare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nu stiu cine a scris asta, daca tu esti autorul sau nu, dar sa stii ca treaba e cam fumata.
Faza asta cu "barbatii n-are ce face, dom'le, ca asa e ei", respectiv "femeia e dracu, dom'le, ea ne ispiteste si ne duce drept spre iad" "pe ea s-o iei de par, maica, ca el e barbat, saracu', nu-i el de vina" e plictisitor de banala.
O stie si tanti Floarea de la Cucuietii din deal, cand sta cuminte sa ia bata pe spinare de la nea Gheo, ca stie ea de ce.
Stii ca te-am laudat cand a fost cazul, dar aici nu esti deloc original.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Interesant e ca dupa ce autorul subiectului si-a manifestat intentia de a parasi forumul,ce s-a intamplat.... s-au trezit instinctele ... pisicii Vreo 3 mesaje care spun ca subiectul n-ar trebui inchis. De ce asteptam lehamitea celuilall ca sa actionam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Adria draga,

eu am postat ca explicatie la mesajul meu initial care l-a revoltat pe autorul topicului.
Altfel, eu personal nu-mi ascut ghearele virtual, ghearele mele nu sint virtuale.
Multumesc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu nu sunt de acord cu ideea ca astfel de subiecte nu-si au locul pe forum. La fel si cu aceea ca aici trebuie sa ne expunem doar problemele si sa gasim rezolvarea lor. De ce? Exista subiecte si subiecte - subiecte cu probleme si subiecte ca acesta care sa-ti stimuleze intelectul, sa-ti puna o problema pe care sa o dezbati ulterior, pentru pura placere a discutiei. Cui nu-i place sa nu intre la el. Spiritul forumului este altul dupa mine - trebuie sa pastram o anumita decenta si un anumit nivel - ceea ce subiectul de fata mi se pare ca o face.

Cat despre subiect in sine cum spuneau si altele eu sunt in mare de acord cu ceea ce se spune - bineinteles aici nu generalizam nici asupra intregii populatii feminine si masculine si nici asupra intregului comportament de-alungul intregii vieti al unui individ.

Sunteti fete inteligente - oricat v-ar revolta lucrul asta ar trebui sa recunoasteti ca intr-o anumita masura, mai mult sau mai putin fiecare dintre noi ne regasim in mesajul acesta. In plus nu vad de ce nu recunoasteti fetelor- da femeile sunt mai invidioase decat barbatii si da femeile au o inclinatie mai mare spre barfa decat barbatii si da femeilor le place sa fie cochete si sa fie admirate de oricine fie femeie, fie barbat. Si toate astea va ganditi ca provin poate din faptul ca femeia este mai complexa poate decat barbatul - pentru ea lucruri cum sunt coafura, pantofii, silueta, rujul conteaza mai mult decat conteaza pentru un barbat burta, chelia etc. Si din faptul ca aceste lucruri conteaza de aici provine si invidia. "o iubesc, e prietena mea cea mai buna, dar ma roade ca ea e slaba si eu grasa" etc.

Bineinteles ca nu astea sunt lucrurile cele mai importante din viata unei femei. Mai ales a celor care posteaza pe DC - da conteaza un copil si surasul lui, da conteaza o carte buna, da conteaza o zi cu soare, da conteaza sotul bun care ne asteapta acasa si da nu ne plac remarcile mitocanilor de pe strada dar...ne place privirea admirativa a colegului de birou, ne place cand observam ca domnul de la asigurari e topit cand vine sa incheie noua polita si ne acorda diverse bonusuri doar datorita privirii noastre galese, da ne place ca domnul politist ne da doar un avertisment cand am trecut pe rosu, pentru simplul motiv ca nu a rezistat zambetului nostru etc etc etc

Dar cum spunea SHE - CE E RAU IN ASTA?! Suntem femei, suntem frumoase, suntem puternice si suntem feminine. De ce sa nu profitam de asta? Asa ne-a facut D-zeu cu toate calitatile si defectele astea.

Cat despre barbatii vanatori asta e cu dus si intors. Nu mi se pare ca barbatul e mai vanator decat femeile. E vorba de arme aici. Fiecare are si foloseste alte arme dar o femeie vaneaza la fel de usor si de des ca si un barbat. Sunt barbati si barbati asa cum sunt femei si femei. Cata vreme esti tanar, nu ai obligatii, nu ai ALES INCA fiecare din ei poate fi vanat sau vanator, depinde ce rol alege, cu intentie sau nu. Ulterior depinde de fiecare - unii sunt familisti/familiste convinse, altii nu. Unii sunt libertini si altele sunt curve asa a fost de cand lumea si va continua sa fie intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Pai stai putin, om bun, iti iei jucariile si pleci?
Eu daca am ceva de spus, o spun pe fata. Prin urmare, poate sunt mai degraba "bitch" decat "kitten" - calificativ pe care mi-l asum.
Vino si sustine-ti opiniile, ca un barbat ce te afli!
Daca erai la serviciu, nu-ti dadeai demisia doar pt ca esti intr-un "colectiv de femei".
Sunt si femei care nu se mananca intre ele, sa stii, destul de multe, chiar. Iti spune una din experienta.
Singura explicatie, in opinia mea, pentru atmosfera din "colectivele de femei" vs cea din "colectivele de barbati" este faptul ca barbatii vaneaza impreuna. Recte, barbatul este un vanator. Qed.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput