Important: Modificari forum

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Am facut si ca mine si ca voi: am pus "optimiste" la titlurile celor doua subiecte.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ale: multumim din suflet pentru ca ai readus "optimismul" in vietile noastre

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Ale pt "optimiste", suna mult mai bine titlurile subiectelor acum. fiind nou venita, nu mi-am permis sa ma bag in dispute, am stat in umbra si am asteptat. mie imi place noua ordine pe aici, cred ca acum pot marturisi ca la inceput, inainte de modificari, bajbaiam pe la toate subiectele, cautam fetele in stanga si in dreapta si credeam ca sunt eu cam blonda si de aia nu ma descurc in itele subiectelor. parca mi-am gasit locul acum. va multumesc, fetelor pt primirea calduroasa si felicitari, Ale pt munca ta de moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ale, asa mai merge.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

ok, v-ati certat, v-ati impacat, v-ati pupat...pe mine ma cam mananca degetelele sa inchid subiectul asta, ce ziceti?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nuuuu!
Mie nu-mi prea place cum suna subiectul "Aspirante optimiste>35" . Este prea ..... delimitativ , adica tb sa schimbata denumirea in asa fel incat sa fie incluse si fetele care nu au 35 de ani dar si-au facut prietene printre ac si vor sa scrie acolo. Ceva de genul "Aspirante optimiste >35 si invitatii_cap 1" (nu-mi place) , "Aspirante optimiste mature_cap 1" sau "Aspirante optimiste veterane_cap 1"sau ..... nu stiu cum . Lipsa totala de idei. Vreau si alte propuneri . Ce ziceti?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

aaa...ma bag si eu ca ma apropii de 35 ani (adica 34): eu zic "Aspirante in floarea varstei" sau "Aspirante veterane" sau... nu mai stiu. Cu toate ca stiu ca nu se va fi de acord cu aceasta modificare pentru ca se ajunge de unde s-a plecat. Nu e ok delimitarea asta tocmai din punctul de vedere al pers intre 30-35 ani...din simplul motiv ca ele nu pot gandi ca tinerele aspirante de 21 - 22 de ani. Ele vor intra si vor posta tot la 35 ani pt ca au nevoie de experienta si cunostintele fetelor de acolo... Chiar nu vreau sa mai creez polemici, oricum fiecare scrie si citeste unde vrea...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu am 30 si ma consider >20 nici o secunda mai in varsta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

...si eu am 39 de primaveri implinite dar ma simt ca de 20,eu asi spune c-am asa:,,Aspirante optimiste-FOR EVER YOUNG''
...pt.ca parerea mea noi toate ne simtim tinerele,nu indiferent de varsta pe care o avem;putem sa mai ziceam si asa:
ASPIRANTE OPTIMISTE ,,TINERETE FARA BATRANETE''-SI POT CA TOATE FETELE SA CITEASCA,SA PUNA INTREBARI SAU SA SCRIE.
PUPICI LA TOATE ASPIRANTELE INDIFERENT DE ANI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anda, eu zic sa-l inkida Ale cand o sa considere ca nu mai are nici un rost.
Cat despre varsta, hia ma ca deja o luati prea "la propriu". Va cauta cineva in buletin cand va inscrieti intr-un loc sau altul sa vada exact ce varsta aveti? Asta da problema...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput