Despre gelul anticelulitic de la Avon....
... stie cineva ceva? E chiar asa de bun cum spune reclama? Eu l-am cumparat dar inca nu am inceput sa-l folosesc; tare bine-ar fi daca s-ar mai duce cativa centimetri din zonele cu probleme! Daca ati auzit ceva sau ati folosit sunt curioasa de efecte.
Multumiri si pupici,
Mihaela
Raspunsuri
diana904 spune:
quote:
Originally posted by cl
Chiar eram curioasa si eu. Mihaela, cat ai dat pe el? Multumesc,
Claudia
iti spun eu cit costa am oferta in fata 269.900! Nu l-am incercat, dar as fi curioasa sa aflu daca are efect. Eu am folosit Elancyl Crono Activ si parca s-a mai dus celulita (sper sa nu fie doar un efect psihologic!!), nu spectaculos, dar ceva-ceva tot a fost. Si s-au dus ceva centimetri de pe zonele respective...Acum folosesc gel pentru suplete de la Oriflame...
monica spune:
iete la Mache ce'o framānta........Lasa, Machitza, ca dupe drumurile pe care le faci tu zilnic la Raducu se duce garantat celulita :-)))))
Pupici shi tzie shi la tot familionu'!
Monica
micorint spune:
quote:
Originally posted by cl
Chiar eram curioasa si eu. Mihaela, cat ai dat pe el? Multumesc,
Claudia
Am dat 275.000 lei. Sper sa nu-i fi dat chiar degeaba.
cl spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Daca vedeti ca da rezultate, dati-ne si noua de stire.
Claudia
romana spune:
Eu am folosit inainte sa ramin insarcinata. E drept ca am facut si gimnastica ( nu prea multa). Mie nu mi s-a parut sa functioneze, dar sotul a zis ca ceva, ceva tot se vede.
Eu zic ca orice cura de slabire trebuie sa fie de genul: multa miscare si mincare mai putina, dar nu deloc. Mincati orice, dar mai putin, iar seara doar fructe sau iaurt. Piine cit mai putina, doar dimineata. Eu asa am slabit vreo 14 kg intr-un an. Nu e bine sa slabim multe kg intr-o luna. Scopul meu era 1 kg pe luna.
Sper sa dau jos usor kg in plus acumulate pe perioada sarcinii. Sint in saptamina 31 si m-am ingrasat cam 10 kg pina acum. Surplusul il simt pe picioare si pe fundulet.
Sa fie sanatos, ca mai vad eu ce fac.
Eu zic ca daca vreti puteti incerca cu gelul anticelulitic, dar va trebui sa-l folosti o perioada mai lunga, deoarece dupa un tub nu se vede nimic.
Cu drag Romana
iris spune:
am folosit si eu gel anticelulitic dar impotriva celulitei, nu ma gindeam la centimetri pierduti...acum o sa primesc ia un tub, cadou de la distribuitor?!!! dupa 4 ani de fidelitate!!! merci frumos ce sa zic; cit depsre celulita lie mi s-a parut ca s-a dus din ea, nu de tot dara arata mai bine pilea; am tinut atunci si ceav cura de slabire si am fost multumita; (dar nu visati cai verzi pe pereti!!)
tumpi spune:
Am cuparat si eu gelul de la Avon si cred ca este bun.Eu am folosit monstra care a aparut acum o luna.Oricum eu am mers la masaj de 3 ori/ sap si am folosit vechiul gel de la Avon si vreau sa spun ca in nici o luna dimensiunea se-a redus cu 1cm.Oricum am inteles ca cele mai bune creme anticelulitice sunt cele pe baza de iedera.
Ioana
CameliaH spune:
Dragelor, eu mi-am luat o crema anticelulitica de la Plant Activ pe baza de iedera si dupa nici o saptamana de folosire se vad rezultate. E si ieftina 73.000 - 200 ml. Imi dau dimineata si seara. Fac si gimnastica si tin si cura de slabire. Am dat 9 kile jos pana acum si mai vreau vreo 5.
Toate bune!
micorint spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
Dragelor, eu mi-am luat o crema anticelulitica de la Plant Activ pe baza de iedera si dupa nici o saptamana de folosire se vad rezultate. E si ieftina 73.000 - 200 ml. Imi dau dimineata si seara. Fac si gimnastica si tin si cura de slabire. Am dat 9 kile jos pana acum si mai vreau vreo 5.
Toate bune!
CameliaH, zi-mi si mie, te rog, de unde ai cumparat crema? Merci!
Mihaela