FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta69 spune:
Pufulet,deci tu voiai sa ma gadili?!
sa stii ca nu-mi place sa fiu gadilata,dar cu un puf merge........si inainte de operatie chiar mi-ar prinde bine sa fiu bine-dispusa!!!
o sa ma gandesc ca stai langa mine si ....gadili!!!
si o sa va inapoiez ingerasii care o sa va aduca pupici de la mine si multumiri multe.....
Vio
elas spune:
Pufisor dragalas, daca ai stii tu ca voi sinteti gura mea de oxigen!Vin la servici si deabia astept sa fiu cu voi!Imi dati putere sa exist in lumea asta sumbra si sa zimbesc citeodata!
Imi e extraordinar de greu si sufar ffff tare!Nu inteleg de ce viata asta e atit de nedreapta!Nu am cerut de la viata decit o familie fericita, in care sa iubesc si sa fiu iubita!Se pare ca am cerut prea mult!
puf13 spune:
vio te-am si vazut inconjurata de medici inainte de operatie si tu razand in gura mare si aia uitandu-se mirati la tine, oricum sa stii ca daca ma gansesc fff tare la tine o sa simti ceva pufuleti inainte de operatie
elas tocmai asta-i problema, noi doar trebuie sa sustinem starea ta de spirit si daca nu-i prea buna trebuie s-o ridicam, INSA tu trebuie sa muncesti un pic mai mult pentru a te bine dispune cand nu esti pe forum, cand esti singurica acasa impreuna cu "duomnul" nesuferit si ciufut, nu ai cerut prea mult Doamne fereste, dar incearca sa te vezi inainte de casatorie, erai fericita fara sa fi cu el, erai fericita singura si erai linistita, incearca si acum sa faci la fel incearca sa-ti gasesti linistea singura si dupa aia o sa vezi ca mai poti fi fericita. nu-i mai acorda deloc atentie lui. gandeste-te la el ca la un fotoliu/dulap/tablou (ce vrei tu) primit in dar de la o persoana draga, dar care intre timp s-a cam uzat. de fapt fotoliul parca nici nu-ti mai place, dar il pastrezi pentru ca-ti aminteste de cineva drag. pana sa te dumiresti ce faci cu el lasa-l intr-un colt undeva unde sa nu te incurce prea tare si cand vei avea suficient timp (a se intelege stare sufleteasca buna) te vei decide daca il scoti pe palier sa-l ia altcineva sau vei merge cu el la reconditionat. daca din contra il vei pune in mijlocul sufrageriei (adica in mijlocul sufletului tau) te vei impiedica de el de fiecare data si te va enerva la culme...
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Elas,scuze ca raspund eu in locul luim Puf!
ma gandeam ca acelasi lucru m-am intrebat si eu mereu,de ce?
pt. ce daca iubesti esti rasplatit cu suferinte,daca esti fidel esti rasplatit cu tradari,jigniri.....dar sa nu uitam ce a scris Dana...si totusi.... viata nu e asa cum o credeam!
mi-am dorit o familie pt. ca eu n-am prea avut familie.........
tatal meu s-a imbolnavit cand eu eram micuta,aveam doar 8 ani....si timp de 10 ani a fost mobilizat la pat....eu am fost infirmiera lui,sprijinul lui,ajutorul lui pt. ca el,bietul, nu mai putea misca nimic,doar vorbea si atat!
si acum, ma gandesc ca nu a avut putere sa ma invete sa lupt,imi spunea mereu ce voi face eu fara el......poate ca asa era,viata a fost extrem de grea fara ajutorul lui, si multe din relele lumii acesteia nu mi s-ar fi intamplat daca el era,inclusiv ceea ce mi-a facut sotul meu......ca el ar fi mutat muntii pt. mine1
A murit cu cateva zile inainte de a intra la facultate.......si am urat zilele acelea cand eram singura,imbracat in doliu si ma uitam cum ceilalti copii erau cu cineva...eu eram singura.....ma uitam doar la cer si speram ca Dumnezeu ma vede.........
si El m-a vazut,am intrat a 3-a oara,dar am intrat acolo unde voiam....pe vremea aceea se intra greu la facultatea la care am dat!
o sa va mai povestesc,ca sa nu va plictisesc acum.....
Vio
elas spune:
Vio, m-a umflat un plins...si stii de ce pentru ca la 18 ani si eu mi-am pierdut tatal, a murit intr-o clipa intr-un accident vascular si am resimtit multi ani...golul acela enorm lasat de el!Si el ma iubea nebuneste...mi-ar fi fost de mare ajutor acum!Dar numai e!
Cind l-am cunoscut pe el, l-am iubit si cu dragostea aceea strinsa ani in sir ptr tata...i-am dat tot!am trecut prin multe probleme impreuna, dar eram impreuna..cu totul il simteam cum ma tine de mina si puteam sa trec peste orice!Am facut 2 extrauterine la a doua era sa mor...a fost acolo si m-am ridicat de mina lui si am mers mai departe!am trait prin el si pentru el...Dar acum nu imi gasesc locul, el numai e linga mine si nu stiu cum sa fac...
violeta69 spune:
ce bine ca ne-am nimerit "tusea cu junghiul"!!!!.....nu e nimeni pe aici ?!ca noi suntem la capitolul
hai sa fim optimiste,te tin eu de mana si celelalte fete sunt aici cu noi!!!
iar el o sa se trezeasca,ai incredere,se va trezi odata iti spun eu ca asa a facut si al meu,e adevarat ca dupa vreo 4 ani si dupa sanatatea mea distrusa.........tu hotarasti cat il astepti,daca-l astepti si ce vrei de la viata........de asta-ti spun ca nimeni nu merita sa suferi pt. el si pt.nimic in lume- viata ta si sanatatea ta sunt cele mai importanta,cand o sa intelegi asta o sa mergi mai usor inainte...nu suferi ca mine si abia dupa ce ajungi la operatie iti dai seama ce ai pierdut!!
te rog,gandeste-te la asta!
Vio
elas spune:
Stiu ca ai dreptate Vio si mai stiu ca am gresit destul de mult in fata lui Dzeu, cind disperarea ma ajunge ii cer socoteala ca nu m-a luat atunci la a doua extrauterina...si ii spun de ce m-ai lasat sa trec prin asta!Atunci ma iubea, eram fericita...Dar ma gindesc ca am un ingeras si ca Dzeu m-a lasat ptr el si imi cer iertare!...
Uneoari simt asa o durere in suflet incit nimic numai conteaza...mi-as dori sa ma intorc macar o zi in trecut...sa simt ca ma iubeste!
Stiu ca acum sint la pamint...dar o sa ma ridic!
Dandush spune:
Fetele....am revenit si eu . Am fost la munca
si abia asteptam sa vin acasa sa citesc ce ati mai
scris, sperand ca vad mai multe zambete si glume pe
seama partupedelor, dar nu a fost sa fie asa
Am si eu povestea mea si plang de multe ori cand vad ce
scrieti....poate intr-o buna zi va voi spune-o dar nu aici,
ca nu sunt in anonimat total.....
Vio, nu eu am spus si totusi viata nu e cum o credeam
Acesta , initial e subiectul lui Alex, dar eu am
contribuit la trecerea de la capitolul 1 la 2, si am ramas "responsabila " .
Sunt picata in butoi cu totul de vreo 3 zile .......
HEEEELLLPPPP . Hai sa spunem niste glume ca nu-i de bine cu starea asta
D.K.
violeta69 spune:
Ei,uite,vezi ....acolo se afla "raza de lumina",ingerasul acela pt. care merita sa traiesti!
stii,odata cand eram fericita,dupa multe lacrimi si suferinte,am avut si momnete de fericire.....mi-a venit sa cant si sa dansez si copilul meu,care era cu pisica in brate se intreba:"ia uite,ce o fi cu mami de e asa vesela?!!!!" atunci mi-am dat seama ca el nu ma vazuse de prea multe ori fericita,puteam numara pe degete zilele de "fericire" ....si fericirea aceea era fortata!
deci,mi-am dat seama ca ingerasul meu nu a cunoscut decat tristetea mea si atunci cand am fost vesela si am cantat si am dansat pt. el a fost ceva deosebit,nou si i-a placut.....l-am intrbat"de ce,tu nu m-ai vazut niciodata asa?!"
si el mi-a raspuns ca "nu"
deci,nu uita sa fii vesela si fericita,ai un motiv,cel putin unul.........
Dana,scuze,scriam in acelasi timp....nu conteaza cine a scris sub......ideea e ca intr-adevar...viata nu e asa cum o credeam...
si,da ,hai sa fim vesele....
Vio
Alexmona spune:
Am ajuns si eu de la munca si ...mi-a luat ceva timp sa citesc ce ati mai scris!!!!
Mai , dar nu e voie sa fie aici atatea lacrimi!!!!!!!!!!!!!!!
Si vin eu si zic GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Nu mai fiti triste!!!!!
Ca vin cu un bici mare si ...!!!!!
Acu mi-am dat seama ca v-am promis bataie la toate !!!!
Asta e!!!!
UNUL PT: TOTI SI ....
Iasa la numar ca eu nu m-am batut!!!!UFFFF, asta e bine!!!!
Elas , eu mi-am mai revenit , dar nu pentru ca e mai bine !!!!
Din contra ...nu mai stiu nimic nou , dar asa m-am saturat incat imi vine sa plec in lume , dar tot eu vin si zic ...DE CE???
Pai sa plece el !!!!MAMALIGA LUI!!!!
Asta e , draga mea ...nu ami plange ca ei nu merita , lacrimile noastre!!!
Lacrimile noastre izvorasc dintr-un suflet prea curat ...iar ei sunt prea murdari.
Sa nu-i lasam sa ne transforme in ce vor ei .Asta NU.
EU NU VREAU SA FIU CA EL!!!!!
VREAU SA RAMAN CUM SUNT!!!!!