Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

LA MULTI ANI EVA
SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Buna fetelor,

in sfarsit am reusit sa intru si eu,din motive de net nu am mai intrat, l-am rezolvat acum vreo 3 zile, am incercat sa citesc cate ceva dar sunt multe noutati ptr. mine.
Am vazut ca mai este o gravidutza in grupul nostru,Monu,felicitari si multa sanatate.

Noi suntem bine,Timeea este din ce in ce mai nazdravana,in casa reusesc sa ma inteleg cu ea,binentzeles daca o las sa faca ce vrea ea dar cand iesim afara este o intreaga aventura ptr. mine,vrea numai in strada la masini,vrea sa urce pe zidurile blocurilor precum omul paianjen,etc,un mic exemplu ar fi www.dropshots.com/day.php?userid=101361&cdate=20060629&ctime=040932" target="_blank">asta,aici am filmat-o dupa mai multe incercari si deja obosise gimnasta mea si daca nu o las iese circ.
Cred ca o saptamana o sa mai am net ptr. ca ma voi muta si prea curand cred ca nu voi beneficia de net, asa ca eu va doresc sanatate multa copilutzilor si mamicilor, chiar daca o sa lipsesc o perioada mai lunga va rog sa nu ma scoateti de pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana daca vrei, te anuntz eu de fiecare data cind sint sarbatori din astea maaaari. Pun anuntz, strig la tine, Ioanaaaaaa, spala azi, ca miine nu-i voie
Gusta daca te ajuta cu ceva, si eu ma certam puternic cu mama, asta dupa ce am nascut, ea e batrina (70 de ani), eu nascusem, sotzul era in spital, ma enervam repede, ne certam, de mama-mama, la sfirsit ajunsesem sa-mi blestem zilele ca am adus-o. Si asta cu mentalitatea e adevarata, aici am inceput sa fiu mai retzinuta, ca de asha se comporta lumea asta civilizata, ii mai faceam observatzii si de aici iesheau scinteile. Poate era si pentru faptul ca a stat trei luni mai mult acasa, nu vorbea decit cu mine, ca ceilaltzi nu vorbeau aceeashi limba cu ea. Ufff, ce m-am intins cu povestitul. Pupici si putere multa
Corni si a mea se cocoatza peste tot, am inceput sa cred ca am o maimutza in devenire nu o domnisoara

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

La multi ani, EVA, sa fii sanatoasa si vesela si sa iti bucuri mereu parintii!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Corni - nazdravana mai e. Ma amuza ca au toti aceleasi "ticuri" cand sunt obositi: mana la ureche sau la ochisori si maraiala cat incape. Succes cu mutatul, cred ca o sa va chinuiti un pic, dar ce bine va fi la casa!
Aseara a invatat-o tati sa se urce in scaunul de masa (e din acela glisant in sus si jos si era dat la nivelul cel mai de jos) si apoi sa coboare, a repetat miscarea la nesfarsit, cu aceeasi placere de fiecare data.

Daniela - pai m-ai anuntat de Sfintii de azi, iar eu am uitat. Dar intr-adevar, daca o faci cu o zi inainte, am sanse sa-mi planific si eu spalatul asta inoportun

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Chiar asa, Gabitza, maine e scadenta la facut curatenie in listuta! Cum procedezi? Pe cine stergem? Si cum se va denumi capitolul pana la urma?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La Multi Ani Eva si La Multi Ani si celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
La Multi Ani Loreen pentru sotul tau, ca stiu ca il cheama la fel ca pe al meu. Noi aniversam azi si 4 ani de casatorie, si cum in ziua dinaintea nuntii am avut petrecerile de burlaci a intrat in obicei ca in noaptea dintre 28-29 sa nu prea dormim. Anul trecut am stat pana tarziu pe motiv de colici iar anul asta Iepu' n-a vrut sa se culce dupa baita(facuta la 9)asa ca pana la 12 a mers prin casa si a cantat(la propriu). Mersul la ea e cu cineva de mana...
Acuma fug dupa tort si dupa aia...bagaje ca maine plecam. Pana marti va pup pe toate si va doresc deja un we placut si odihnitor. Cand ma intorc "bebelusi" nu o sa mai fie in titlul subiectului...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Loreen – suntem alaturi de tine la servici (cu gandul, deocamdata)!
Auzi, ma gandeam ca poate ii faci o poza degetusului Deliei si mi-l arati, ca sa-mi dau si eu cu parerea cat mai repede. Ce pot sa-ti zic cu siguranta e ca ii ajuta daca atunci cand le faci baie tragi un pic de pielea din partile unghiei (sper ca intelegi tu ce vreau sa zic, ca exprimarea mea e.. cam alambicata) ca sa nu se mai incarneze unghia. Asa mi-a zis dr. Daca ar fi dupa mine, eu nu l-as mai duce a doua oara la operat.
Si LAAA MUUULTI AAANI PT FRAN & SOTUL EI SI LOREEN (chiar daca nu o cheama ca pe sfintii de azi) & SOTUL EI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Corni - am vazut filmuletul. Ce copii curajosi! Si fi-miu face la fel.

Gusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru cei 3 Paul: al Laurei(loreen), al Oanei(mygil) si al lui Fran. Mai ce de tort ar trebui sa mancam

Ioana, eu ziceam sa lasam doar "copiluti". Iar curatenia se va face treptat. Mai intai am sa pun mai multe semne de intrebare in dreptul mamicilor de la care nu am mai auzit de foarte multa vreme. Daca nu dau nici un semn de viata intr-un timp oarecare, eu propun sa le scoatem din lista. Stiu ca mai sint mamici de care mai stim cite ceva, chiar daca n-au scris, pe acelea nu le scoatem. Oricum, totul o sa fie la vedere si mai discutam pe cine scoatem sau nu de pe lista.

Azi am fost la electrostimulare. Brrr, ce straniu este. Nu doare, dar e o senzatie oarecum neplacuta. Este suportabil totusi, mai ales ca nu m-a pus la intensitati mari din prima. Sint curioasa daca fac febra musculara dupa isprava asta.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput