Clubul nurorilor (62)
Raspunsuri - Pagina 12
Nadia1976 spune:
Buna! e duminica seara, 9 zile dupa ce am aflat ca sunt gravi... si am pierdut sarcina; nu stiu cum, nu stiu de ce... Acum nu stiu ce sa va spun, efectiv nu am cuvinte, vroiam doar sa impart durerea mea cu voi; o sa va mai scriu maine.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Nadia.......atat pot sa mai fac. Sa ma rog pentru sufletelul pe care Dumnezeu l-a chemat la El. Iti doresc multa putere si curaj! Sunt alaturi de tine cu tot sufletul. Nu stiu...cuvintele sunt goale acum...
Fetelor va urez o saptamana frumoasa, plina de realizari si impliniri!
p.s. Fla astazi vii? Hai ca nu mai pot. Nu mai am stare...
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
NicoletaB spune:
buna dimineata
Nadia imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat, sper sa-ti revii cat mai repede, si nu uita ca speranta moare ultima.
Raza de soare spune:
Nadia ..imi pare atat de rau! e putin, dar sunt alaturi de tine!
Proaspat casatorita !
Foto
cherry22 spune:
Neata!
Nadia, nu am cuvinte....sunt alaturi de tine, sa iti dea DD putere sa treci cu bine peste aceasta nenorocire si sa aveti si voi bb mult dorit.Offfff...bietul sufletel...
Sunule, si eu dau na-na fetii, ca ai venit cam rar pe la noi Si mie imi este tare dor de Fla, dar, azi o asteptam
fata
Mai fetelor, ce o fi cu Andreuta, ca tare ma ingrijoreaza lipsa ei?
pupi toate fetele
Alynutza spune:
'Neatza fetelor.
Imi pare tare rau sa aflu asa o veste trista. Nadia, nu stiu ce as putea sa spun, ma rog sa-ti aline DD durerea si sa iti daruiasca foarte curand copilashul pe care ti-l doresti.
Fla, ai sosit?
Lavi, cred si eu ca vei fi o rasfatzata.
, sa aveti o saptamana frumoasa!
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
m-a intristat enorm ce ai patit NADIA...ma rog la DD sa te intareasca si sa-ti daruiasca cat mai curand un altul...ma rog ptr sufletelul celui ce nu mai e....ma rog si ptr mine si ptr toate mamicile ce au nevoie de ajutor
ma rog de tine andreea sa dai un semn, de flavia sa revina, de marina sa aiba grija de samburel,ma rog ptr sun - fie sa ai mereu parte de soare in viata(si astept sa-mi dai vestea cea mare) ,camelia - succes in tot ce inteprinzi,lavi,raza sa ai o casnicie fericita,boeru sa-si aminteasca de noi,mihaela amalia,dia,buni,preda vicki,aly,cheruca,him- fie ca fiecare zi sa fie cea mai frumaoasa zi...si ma rog daca am uitat (si sigur am uitat )pe careva sa ma iertati ca v-am omis dar sa stiti ca va iubesc pe toate in egala masura..
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
briza_marii spune:
Nadia, imi pare rau pt pierderea ta. Sper ca DD sa va dea puterea sa treceti cu bine peste asta. Noi suntem aici, alturi de tine cu sufletul
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
impreuna spune:
Dragelor am ajuns, n-am mai putut de dorul vostru.
Ieri am vb cu Joce la tel si v-am pomenit:)
Sun mersi de mesaj
Fetelor va pup pe toate in grup si multumesc k v-ati gandit la mine, sunteti scumpe si aproape de sufletul meu
N-am citit nimic din urma, bun venit dc sunt nurori nou-venite.
Nadia am vazut prin ce ai trecut si n-am cuvinte, dar sunt alaturi de tine si sper sa treci cat mai repede peste asta, stiu sigur ca va veni cat de curand alt bebe, asa se intampla de cele mai multe ori
Vin mai tarziu sa va povestesc ce si cum, sa pun poze, ca avem mult de despachetat si mai ales vreau sa stau cu Sara ca mi-a fost dor de ea de am crezut ca ma topesc.
Am vrut doar sa va spun ca am venit si sa va multumesc pt urari si gandurile bune
Fla (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Buna fetelor
Imi cer mii de scuze si va multumesc ca v-ati facut griji pt mine. Din pacate de sambata trecuta nu mi-a mai mer netul ca a fost o furtuna destul de puternica in Ciuc si s-a distrus toata reteaua. Noi avem net prin radio-modem. Vineri am plecat la soacra, asa ca abia azi au ajuns baieti de la firma si la mine sa remedieze situatia. Si cum au reparat am si intrat sa va spun ca sunt bine. SI bebelina e bine, cu toate ca nu prea vrea sa mai stea in vurtica. Saptamana asta mai am un examen si apoi ma ocup numai de ea. Fug sa vad ce ati mai scri (cu toate ca nu o sa reusesc sa citesc tot, dar macar printre randuri) si revin.
noricile
Andreea 34+
POZE