si nasii si parintii la masa cu mirii?

si nasii si parintii la masa cu mirii? | Autor: bep81

Link direct la acest mesaj

plz, spuneti-mi si mie, cum ati aranjat voi la nunta parintii si nasii? adik stiu ca nasii tb sa stea cu mirii, dar si parintii? sau ei stau la masa cu rudele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Poti sa-i aranjezi dupa dorinta inimii tale, nu este o regula. Pot sta la masa cu voi sau cu rudele.
Am stat la aceasi masa cu nasii si parintii. Asta a fost dorinta noastra, unii sunt parinti naturali iar altii devin parinti spirituali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Noi ii vom aseza la mese diferite..stanga-dreapta - nu se cunosc foarte bine..nu sunt relatii prea inchegate si atunci nu are rost...
insa...daca cei 4 se cunosc si se inteleg..si poate vor sa stea impreuna...de ce nu? Chiar ii poti intreba...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

la noi vor sta separat!
noi vom sta doar cu nasi. parinti vor sta separat!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ai nostri vor sta la aceeasi masa cu noi si nasii. Parintii sunt prieteni buni si, desi s-au cunoscut prin intermediul nostru, s-au placut imediat si acum ies foarte des impreuna, fara noi, vorbesc la telefon, etc. Au varste apropiate si interese comune, asa ca, in cazul nostru, ideea de familie inseamna noi + parintii. Iar locul nasilor este, in mod clar, langa noi!
Dar, in general, nu cred ca este o regula. Depinde de gradul de apropiere dintre ei si dintre voi si ei, depinde, ma gandesc, daca au "contribuit" la realizarea nuntii sau sunt ca si simplii invitati, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Noi nu avem cum sa-i asezam pe toti la masa mirilor, pt ca aceasta masa are doar 4 locuri si nu se poate extinde. Alaturi va exista o masa de 26 persoane, numita masa rudelor, si acolo ne asezam toate neamurile, scapand in felul asta de problema: eu de ce nu stau la masa cu Popescu? Uite ca stai!!Aceasta masa lunga pleaca fix din laterala mesei mirilor, si in capatul dinspre noi vom aseza parintii si bunicii. Practic tot unii langa altii vom sta, dar nu la aceeasi masa.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si noua ne-a trecut prin cap acest gand!! dar am renuntat ca iesea prea mare masa si nu ne placea cum arata!!!!
noi ma preferat sa punem in partea dreapta a mesei mirilor parintii si neamurile mele iar in partea stanga ai mirelui!!! si a iesit foarte bine totul!!! iar in partea din fata (imprejurul scenei de dans) am aranjat tot tineretul (asta a fost ideea sotzului si tare buna a mai fost!!!)

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

noi vom sta doar cu nasii la masa! parintii vor sta cu rudele fiecare la masa lor! pentru noi e mai bine asa!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Noi ii vrem si pe parinti la masa cu noi. Nu se cunosc foarte bine insa asta nu conteaza pentru noi. Asa cum a mai spus cineva...chiar daca la nunta primim o pereche de parinti spirituali, ei ramn tostusi parintii nostri si noua ni se pare firesc sa fie langa noi.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

noi am stat cu parintii la masa si a fost super ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

plus ca l-am avut la masa si pe baietelul nasilor

sala fiind foarte lata, efectul a fost super

Mergi la inceput