Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 25
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Cuscra,da,m-am obisnuit cu ochelarii,doar ca mai uit din cand in cand sa mi-i pun! ![]()
Ioana,aceleasi impresii inseamna ca mi-am incantat ochii si sufletul cu peisajele de pe acolo,dar oboseala e mare.Si la asta mai adaug si un copil super mofturos,care de vreo cateva zile a inceput sa-si dea in petec.Nu-l mai multumeste nimeni si nimic,daca vrea ceva asa tre sa fie dom'le.Imi este tot mai greu sa gestionez aceasta criza,cu atat mai mult cu cat nu stiu ce a declansat-o.
Georgi,bravo pentru muncusoara ta! M-as fi inhamat si eu sa va ajut,dar cu crizele astea l lu' fii-miu nu stau prea mult la calculator,plus ca de la 1 iulie trebuie sa ne mutam si nu stiu daca sau cand vom avea din nou net,mama lui de net. ![]()
Flavia,bine ai revenit.Asteptam impresii si poze.Si noi am fi vrut sa mergem in Grecia,in august sau septembrie,dar se pare ca planurile noastre au fost "deturnate". ![]()
Va pup
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mihaela amalia spune:

Pai Danuta am fost cam ocupate cu operatiunea olita zilele astea, plus ca sapt trecuta am fost cam bolnava (eu) si acum 2 saptamani mandra mea(ca de la ea am luat si eu
)
Dar gata totul incepe sa revina la normal
Fla bine ai revenit intre noi.
Multi
-ici la toate mamicultele, fara nici o discriminare ![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
dana d spune:
Fetelor, hai sa va spun un banc:
Stiti ce avea Scufita rosie in cosh?
Puroi
Fetele mele
georgi75 spune:
Multam de cafeluta.Desi asa as trage un pui de somn...
Dar tre sa fac mancarica.
Flavia bun venit acasa si printre noi.

N-ai mai terminat pupaceala cu Sara sa vii cu fotoase si povesti? ![]()
Danaaaa ca mai banc
![]()
![]()
![]()
Si iar m-a lasat neuronul si nu mai stiu care, cine, ce...Da las' ca nu va suparati ca sunteti fete bune.Nu- asa? Un
la tot batalionul.
Fi-mea nu doarme nici la ora asta
.O fi de la caldura?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Porumbel30 spune:
Miha , imi pare rau pt. tine ca treci printr-o astfel de perioada cu Robert...Dar o sa treaca si asta !Apropos de "o sa treaca si asta " , mi-am adus aminte de o povestioara...
Cica Solomon cand a fost mic , l-a vazut pe bijutierul imparatesc ca iesea de la David f. trist...si l-a intrebat care e motivul supararii lui...Acesta i-a raspuns ca imparatul i-a cerut sa-i faca un inel special , in asa fel facut incat daca se uita la el suparat fiind , acesta sa-i schimbe starea de spirit...Iar el , bijutierul , nu-si putea da deama cum ar trebui sa arate un astfel de inel...
Solomon i-a zis : nimic mai simplu ! Fa un inel mai lat , si scrie pe el " si asta va trece!" Atunci cand imparatul se va uita la el , indiferent ce stare de sprit va avea , sigur i se va schimba citind ce scrie pe inel...
Asa ca primeste un
de la mine si priveste inainte...O sa treaca perioada asta , vor veni altele...ti-o spune o mamica a trei baieti !
Mai vin !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
mariussimiuc spune:
Ioana,coincidenta sau nu
eu la fel am spus:"va trece,maine poate ca o sa fie mai bine (sau mai rau!)".Doar ca trebuie sa mai gasesc niste nervi (se gasesc de cumparat?
) ca faza cu tipatul in prosop nu mai tine. 
Dana,bleah...![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Porumbel30 spune:
Miha , nervi de cumparat n-am gasit nici eu , dar eu am o vorba : cand se termina rabdarea , treci la indelunga rabdare ! Incearca si tu ! 
georgi75 spune:
Miha m-am uitat la data nasterii flacaului.Si stau si ma gandesc ca am trecut si noi printr-o perioada asemanatoare.Se pare ca au o anumita etapa cand ne incearca limitele.O sa treaca ai sa vezi.
Doar ca e taaaare grau sa fii un car de nervi si sa incerci sa vorbesti calm, sa zambesti si sa-l pacalesti.
Daca gasesti nervi, vreau si io vreo 3 kile ca mai am nevoie din cand in cand
.
De exemplu acum...Fi-mea sta in pat de la ora 13.30 dar nu a adormit.Sa nu-ti vina sa 

?Dar ce sa-i fac?Bina macar ca sta acolo si se odihneste.Sau mai bine zis se incarca
.Stii...ca si telefonul...E bagata la incarcat.![]()
Hai 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
impreuna spune:
Multumesc de urarile de bun venit, adevarul e ca imi era tare dor de voi, imi lipseau povestile:) 
Marturisesc cu toata gura ca n-am apucat sa citesc nici macar cu 2 pagini in urma, nici nu stiu cate capitole am de recuperat:)
Da am treaba si treaba, am zis k macar sa va povestesc putin cum a fost:)
Cand am plecat Sara nu a reactionat in nici un fel, ca era noapte si dormea:) Insa in fiecare zi cand vedea cate un lucru de al nostru zicea "mami, tati" si venea la dormitor sa vada daca suntem.
Cand ne-am intors atata ne-a pupat ca nu mi-a venit sa cred, niciodata nu ne-am dragalit atat, ce fac si despartirile astea :)
Acolo a fost super, mai putin drumul, lung si obositor. Data viitoare clar va fi cu avion ca vin mai obosita decat am plecat:)
Statiunea a fost super, mai ales peisajul, in fata era marea si in spate muntele Olimp care pe vf avea zapada, o frumusete.
Cazarea a fost super ok, vila de 3* cu toate facilitatile, plus ca aveam vedere si la mare si la munte.
De vizitat n-am vizitat prea multe, ne-am dus de capul nostru prin Katerini, credeam ca sunt magazine faine da am fost cam dezamagita. Mi-au placut cafenelele:)
In wk a venit la noi prietena mea scumpa care sta in Atena si pe care n-am vazut-o de 3 ani si am petrecut 2 zile de vis (inclusiv ziua sotului, dar cu el am petrecut noaptea:)
La plaja n-am stat foarte mult de frica sa nu ma prajesc, m-am bronzat atat cat sa nu fiu alba ca branza:)
Oricum baie am facut la greu, apa era super curata si calda, ce mi-a parut rau a fost ca nu prea erau valuri, sa simt k sunt la mare nu in lighean:)
Am mai fost cu inca 4 prieteni si n-am dus lipsa de distractii, dar uneori parca am fi preferat sa fi mers singuri:) Ceilalti nu erau casatoriti si nu prea aveam intimitate, parca eram mama lor:) Seara stateau la noi in camera pana ii trimiteam la culcare, le-am zis k o sa pun bilete pe usa:)
Dar a fost bine, ne-am simtit bine impreuna, oamenii de acolo tare draguti, dar cred ca cei care aveau tangenta cu turistii:) Despre restul grecilor nu pot sa ma pronunt, dar de 2 ori au incercat sa ne insele cu banii (in gara si in magazin:) si chiar m-am gandit ca in Ro nu mi s-a mai intamplat demult:)
Cu sotul am profitat la maxim de orice moment, pentru noi a fost ca si a doua luna de miere, daca nu era Sara acasa mi-ar fi parut tare rau ca ne intoarcem:)
Poze n-am pus inca, o sa fie cat de curand, sa am putin timp in seara asta:)
Fla (sotie si mamica fericita)
Porumbel30 spune:
Flavia , ma bucur mult pt. tine !
Astept(am) pozele ! Te pup !
Va doresc de pe acum noapte buna , mai vorbim maine dimineata la cafea !
Somn usor tuturor !