Poti sa ramai insarcinata daca...?
Raspunsuri - Pagina 3

malla spune:
Dragele mele sa stiti ca mai am facut un test si cica nu as fii insarcinata, dar sotul zice ca e prea devreme pentru a stii cu adevarat rezultatul, dar o sa mai repet peste o saptamana:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana

dordia2000 spune:
La mine primele 3 teste au fost...negative. Apoi Pozitiv. Si a iesit bb-ul.Orice e posibil dar....ce am zis eu sunt exceptii. Cel mai probabil e sa nu fi calcat pe bec dar...o mica posibilitate exista.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

dr_psy spune:
Nu mai am, timp de stat, dar, totusi.. caonteaza durata ciclului menstrual si regularitatea sa pentru a calcula ceva. Nu doar durata menstrei. Succes, oricum! Ce veste minunata!

Liliann spune:
acum, ma bag si eu cu o pb similara : daca am facut nitzcaiva lucruri in a 13-a zi de ciclu, si la 1 sapt dupa asta am avut niste senzatii (tensiune in burta, intepaturi intr-o parte, dureri ca de ciclu), deci, luate astea 2 impreuna, e posibil sa fiu
mai peste niste luni???
oare aceste simptome erau de sarcina?
on topic : adinell, sa ne zici cum e la tine, chiar sunt curioasa.
mie tre sa-mi vina ciclul sapt asta la sfarsit, daca imi intarzie 2 zile, imi fac test

ina_nz spune:
quote:
Originally posted by Liliann
acum, ma bag si eu cu o pb similara : daca am facut nitzcaiva lucruriin a 13-a zi de ciclu, si la 1 sapt dupa asta am avut niste senzatii (tensiune in burta, intepaturi intr-o parte, dureri ca de ciclu), deci, luate astea 2 impreuna, e posibil sa fiu
mai peste niste luni???
oare aceste simptome erau de sarcina?
on topic : adinell, sa ne zici cum e la tine, chiar sunt curioasa.
mie tre sa-mi vina ciclul sapt asta la sfarsit, daca imi intarzie 2 zile, imi fac test
tu cred ca ai mai multe sanse dar cine stie....poate o sa fiti colege la mamici de martie/aprilie

sper ca am calculat corect

Ina

danyel@ spune:
sincer nu styu ce sa zik dar ma aflu km in aceeasi situatit dar difera multe totusi la mine suna cam asa poate o sa vi se para absurd dar se pare k am facut sex neprotejat desi aveam ''ceva'' ku prietenul meu in ultima zi de scurgere(a-5-a zi)nu a lasat in mine dupa contact mie mia mai curs putin (jumatate de zi)..... am facut dus mam spalat.... dar problema ar fi urmatoarea nu mia vinit inca ,trebuia de 4 zile este oare posibil sa raman??? cand tin mana pe ''burtica'' mai apasat putin simt asa k niste batai ,pulsatii ce sa fie oare sincer nu styu ce sa fac mai ales k nu mai sunt ku persoana respectiva astept opiini si impresii va rog mult ((fetelor in general sa nu faceti prostia sa o faceti neprotejat k dupa aceea tot voi suferiti)imi putety zice si mie ceva va rog

p.a.ade spune:
Chiar daca ai fi nu ai cum sa simti asa repede bataile,pur si simplu iti simti pulsul tau,iti spun din proprie experienta.Trebuie sa fie sarcina macar de 3 luni ca sa simti pulsul la palmare dar si atunci e dificil.Poti face un test de sarcina ,iti recomand cele tip banda pt ca eu cind am ramas insarcinata cu cea de-a doua fetita am facut in aceeasi zi 4 teste,doua casete si doua banda si cele in caseta mi-au iesit neg. iar cele banda au spus adevarul.

magduta-sv spune:
Un test de sarcina dupa patru zile de intirziere a menstruatiei e destul de concludent.Daca ai rabdare asteapta sa-l faci miine dimineata la prima ora ca e mai sigur rezultatul.
Daca esti din Bucuresti, in Spitalul Giulesti( martea si joia) si in alte clinici poti face analiza de singe BHCG care iti va da raspunsul intrebarii care te framinta in aceeasi zi( in celelalte orase dureaza o saptamina)si e cel mai sigur rezultat de depistare a sarcinii.
Pe viitor, ar fi bine sa folosesti prezervativul, pentru ca pe linga o sarcina nedorita, te poti infecta de boli grave cu transmitere sexuala, cu repercursiuni grave asupra sanatatii( nu uita de HIV si multe altele).
Pulsul pe care il simti in burta, nu are legatura cu o sarcina, e pulsul tau.
Mai scrie-ne
scumpii mei