Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Paloma, Laureta, multumesc pentru cuvintele frumoase.

Irinel, ce mult ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne trimiti un mesaj. pentru Danutz si in continuare pentru micuta luptatoare, Maria.

Noi maine mergem sa o intampinam la aeroport pe cumnata mea, care vine pentru prima oara in vizita in Canada. Va fi, de altfel, prima ei iesire din tara, primul zbor cu avionul (o gramada de emotii, deci). Va sta cu noi timp de doua luni si sper sa ne simtim bine cu totii impreuna. Pe Tommy l-a vazut o singura data, cu mai bine de un an in urma, cand el avea numai 10 luni. Va fi desigur foarte surprinsa sa constate cat de mult a crescut si sa vada ce de nazdravanii face acum.

Va doresc un sfarsit de saptamana superb!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (22+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Salut fetelor!!

Multumim frumos de aprecieri si complimente!!!

Irinel, ce ma bucur ca ai intrat pe la noi . De-abia astept sa vad cate un mesaj de la tine!!!Ce nazbatii mai face Danut? Pupici multi Mariei!

Laureta, auzi cum sa nu te tina minte lumea??!!! Uaauu, super ca au venit parintii tai---mai ales dupa attea acte si complicatii.Imi face mie impresia xca Inisa ta e o fetita foarte sociabila ca deja s-a abisnuit cu bunicii.

Mephala, eu zic sa incerci crema de galbenele. Sper sa mearga.Sa vezi ce o sa ne povestesti tu peste un un cum se joaca baieteii tai impreuna si ce nazbatii fac impreuna!!

Nicoleta, iarta-l pe sotior ca asa sunt ei cateodata--nu apreciaza la adevarata valoare ce facem noi, dar sunt sigura ca nu a facut-o cu rautate.

Paloma, felicitari pt progresele la olita. Chiar ca ati progresat!!!

laura, intotdeauna mi-au placut povestioarele tale---asa ca astept unele--de cand erai graviduta si ne spuneai de costumasul de baie cumparat si mergeai la bazin, pana la intalnirile cu bebei si povestioarele despre Lara.Voi cum stati la capitolul olita/ Ca eu ma cam simt in urma.

Asa cum ii spuneam si Laurei eu ma simt in urma la capitolul olita. Adevarul e ca nu ne-am prea strofocat pana acum, dar azi de dimineata s-a trezit Stefa si s-a cerut la baie la pisu--dar el vrea numai la toaleta--nici nu vrea sa vada olita. De fapt el il imita pe frate-sau: vrea sa faca pipi din picioare--ca baietii mari , dar azi dimineata s-a asezat totusi pe toaleta si a si facut.Asa ca asta a fost pt mine un semnal ca puiul e pregatit pt procesul toaleta.
In alta ordine de idei, Stefan a inceput si el sa lege 3-4 cuvinte adica sa se exprime cat de cat. E tare haios. Sunt convinsa ca si voi va amuzati teribil de perlele copilasilor vostri.

Am o intrebare. Cum reactioneaza copilasii vostri cand cineva mare--adica adult--li se adreseaza? Vorbesc de persoane care copilul le stie cat de cat dar nu le vede zilnic--de exemplu priteni de familie sau vecini sau chiar bunicii pe care nu-i vede zilnic si nu-i stie chiar asa bine..

Va intreb asta pt ca Stefa nu vorbeste cu oamenii mari chiar si cu cei pe care ii cunoaste cat de cat adica prieteni de-ai nostri pe care ii vede din cand in cand. El vorbeste cu copiii si atat. E tare retras din punctul asta de vedere si nu scoti un cuvand de la el.
Incerc sa vad daca mai sunt si alti copilasi asa sau lui i se trage de la toata experienta urata prin care a trecut.

De mentionat ca inainte de a fi bolnavior era un copil foarte deschis si comunica in felul lui cu toata lumea. Dar transformarea poate veni si odata cu varsta. Habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Iuliana Sedere placuta sororii la voi. Sa ne povestesti cum a decurs calatori si ce impresie i-a facut Tomy

Dana Uite iti spun de Bia. Are persoane cu care vorbeste si cu altele nu. Si ma refer la persoanele pe care le vede mai rar. Cu soramea mai mare, care este si nasa ei, vorbeste si se joaca cu ea. Daca vorbim intre noi si aude un nume din familia ei face legatura si ma intreaba "bine nata" (vine nasa). Pe sora cea mica, chiar daca a vazut-o mai des decat nasa, nu vrea sa vorbeasca cu ea, la fel si cu tata. Cu alte persoane straine nu vorbeste si pace, isi baga fata in mine sau se uita urat la ea.

baietilor si felicitari lui Stef pentru mersul la toaleta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nicoleta, mie mi se intampla frecvent sa fac mancare si sa vina Cipi seara de la servici mancat. Ultima data a fost acum vreo 2 zile cand mi-au mers 4 ochiuri si cuptorul (ciorbita, friptura, vinete, ardei copti si mancarica de fasole grasa). Tot ce s-a mancat in seara aceea a fost o portie mica de fasole mancata de Andu. Asa ca, stiu cum e... Imi vine sa-i pun cratitele in cap. sau mi se mai intampla sa gatesc si sa vina acsa sa zica ca are pofta de branza cu rosii. E si sa vedeti daca nu am mancare gatita cum vor toti..

Ai mei baieti sunt infioratori. parca sunt setati pe nebunii. Andu il invata numai tampenii pe Catalin. Asta seara tipau amandoi cand i-am chemat la masa ca sunt in greva. si tipau de se auzea in tot blocul. daca il vedeti pe Cata cum se tine dupa Andu si face tot ce ii spune zapacitul ala mare. Se bat incontinuu si numai nazbatii fac. nu pot sa-i las o clipa singuri.

Dana, Catlin e lesinat dupa oricine il baga in seama. Nu se tavaleste dupa copii mici din cate am observat. se duce dupa cei mai mari. probabil din cauza lui Andu e mai obisnuit cu cei mari. Si Andu cand era mic (si acum) e dezinvolt cu adultii si nu are nici o problema sa stea numai printre adulti. Dar cred ca de vina eram noi intr-un fel. toti prietenii nostrii nu au sau nu aveau pe vremea aceea copii, si nici sora mea sau fratii lui Cipi nu aveau copii. asa ca, el statea numai printre adulti si era si rasfatatul tuturor. Dar nu cred ca e ceva rau ca nu e foarte prietenos cu adultii. Poate ar fi fost o mica problema daca nu se juca nici cu copii, dar din cate am inteles cu copii nu are nici o treaba. Probabil ca adultii ii amintesc (macar in subconstient) de doctori si de cei de prin spital. Si probabil ca e normal sa fie mai retras fata de adulti.

ma duc sa incerc sa pun niste poze de la mare.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

gata, am pus poze de la mare. nu au fost nici prea multe si nici foarte reusite ca, tati a avut treaba multa cu nasu la bere si nu a avut chef de pozat.

http://community.webshots.com/user/cata2005

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,
ca de obicei, n-am timp prea mult pentru mesaje, am apucat sa vad pozele vanessei: draga mea, ai doi copii superbi, iar tu arati DE MILIOANE!!! sa traiti si sa fiti sanatosi.
am pus poze intr-un cont de poze-yahoo. incerc sa pun linku' aci.
va pup si o sa mai inerc sa va mai citesc, poate mai pot trisa un pic acuma de la servici.
cu drag de tot! ca mi-i taaaaaaaaaaaaaaaare dor de voi...........

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am mai aparut si eu. Din pacate tata pleaca de luni si sunt tare suparata, dar sper sa fie bine acolo unde o sa-l duc pe Eric. E o tanti romanca care venea cu nepotica ei de 3,5 ani in parc si cu care se imprietenisera. Ea o sa-l ia si pe Eric si mai are si un nepotel de 2 luni. Sper sa fie bine.

L-am tuns si eu pe carliontul meu si arata tare a baietel acum. Noua inca nu ne-au aparut maselele, dar ne mai chinuim cateodata.

Cat despre olita sau WC, nici vorba, inca nu vrea. asa ca mai asteptam.

Am pus si eu poze cu el cu carlionti si fara la semnatura la 2 anisori in albumul din june 2006.

Va pupacesc pe toate ,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

carmencita,
un frumos de baiet ai, sa-ti traiasca, ptiu, sa nu-l deochi!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Dragele mele, tot pe fuga...
Ma bucur insa ca ne-a scris Irinel,Carmenbr si Monet. Va pupic dulce !!!!!!!!!!!!!

Eu vroiam sa va spun ca am pus cateva poze aici: http://community.webshots.com/photo/551614890/2657010710063547007AOtXgY

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce poze superbe am vazut:
Monet, arati minunat dupa 2 nasteri (sper sa-mi revin si eu la fel de bine!). Lia e o frumoasa...dar pe Maya n-am zarit-o? Ati fost doar cu Lia?

Vanessa, ai doi copii minunati. Cu toate nazdravaniile pe care le fac. Si voi aratati bine!

Carmen, Eric e acelasi scump, chiar daca i-ati tuns carliontii.

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput