Dr. Tutunaru (14)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
apisica spune:
Nasol intr-adevar; cum e posibil sa nu fi fost nici-un anestezist? Caci sunt pe toate turele, ii aduce de la sectia de chirurgie de la alt etaj - obligatoriu sa aiba anestezist macar pt urgente ceva; eu am nascut la 1 noaptea si a venit o tipa anestezista super de treaba.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monique_new spune:
Mda nasoala situatie. Deci sa ne rugam sa nastem in cursul saptaminii si sa fie ziua nu ...ca noaptea sau in week nu exista anestezisti..cam asa inteleg eu. Cum ne-o fi norocul. Mare porcarie.Ce sa mai zic. Asta e Romania.
Bine ca voi ati scapat.
POZE
Monica 37 sapt
sheryll spune:
Dariana : Felicitari , sa fie sanatos Darius ca restul a trecut. Oricum e bine ca ne-ai spus cum sta treaba cu cezariana la Elias, eu cel putin deja ma gandesc sa ma internez vreo 3 zile ca sa ma consulte din timp vladescu , ca daca nu e de acord o sa nasc la mine in oras cu toate ca aici cand e vorba de nasteri sunt cu un deceniu in urma . Si mie mi-a spus T. ca voi naste prin cezariana dar probabil ca fara aprobarea lui Vladescu nu poate face nimic .
Si eu abia astept in septembrie sa ma duc la control sa vad cat are bebica mea caci simt ca a mai crescut, ma doare tare cand loveste.
sheryll 30+
adelapop spune:
fetele multumesc pentru urari si incurajari
nu stiu cum reusesc fetele care au bebei sa intre ca eu nu prea apuc
au trecut aproape trei saptamani - ce repede trece timpul....si ce frumos este!!!!
experienta mea a fost una placuta...ma rog in masura in care o nastere poate fi placuta _ epiziotomia e apropar vindecata , bebe creste si eu nu apuc sa intru pe forum
va pup si nastere usoara celor care nu au nascut si felicitari noilor mamici
gudinde spune:
quote:
Originally posted by dariana
Da, m-a consultat si el si nu si-a dat acordul pt cezariana. Asa este, e seful clinicii.
Dariana,
Acum doua saptamani o buna prietena a nascut la Elias cu alt medic, prin cezariana si nu a fost nevoie de acordul lui Vladareanu. Din luna a opta a intrebat-o cum vrea sa nasca.
Adica te-ai trezit in luna a noua ca nu iti aproba cezariana cand tu stiai ca asa o sa nasti?
![](icon_smile_shock.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by gudindequote:
Da, m-a consultat si el si nu si-a dat acordul pt cezariana. Asa este, e seful clinicii.
Dariana,
Acum doua saptamani o buna prietena a nascut la Elias cu alt medic, prin cezariana si nu a fost nevoie de acordul lui Vladareanu. Din luna a opta a intrebat-o cum vrea sa nasca.
Adica te-ai trezit in luna a noua ca nu iti aproba cezariana cand tu stiai ca asa o sa nasti?
cam asa cu vladareanu, isi cam da acordul, mai ales la cezariene. daca nu e acolo, e ok...
dar eu a trb sa intru in operatie de urgenta... si el nu voia sa-si dea acordul. de ce?? ca ce e aia extrauterina fara sa te doara... echograful e prost...
![](bang.gif)
asa e cand esti sef
![](cusca.gif)
Cristina
![](bici.gif)
![](copilas.gif)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ingeras26a spune:
Dariana, sa-ti traiasca puiul!
Mai ales ca naturala fara peridurala nici nu-mi pun problema, si avand DPN-ul pe 21 dec, cine stie daca vor fi sau nu anestezisti??! si totusi mi-e greu sa cred, cum sa nu fie anestezisti permanent in spital? Daca au o urgenta, Doamne-Fereste?
Fetelor, pai si eu tot cezariana vreau! si deocamdata nu exista nici un motiv si sper sa nici nu existe, dar asa vreau, ca nu vreau hemoroizi si alte complicatii. O sa vb cu T cand ma duc data viitoare, poate inventam dioptrii, ceva. Cred ca e posibil, nu? Ca as vrea sa nasc cu T, nu peaca in concediu in dec :)
Pupicei, Ingeras 22+
Maya
dariana spune:
nu in luna a noua, dupa ce m-am internat ca sa nasc am aflat; mi s-a spus ca vrea si vladareanu sa ma vada, apoi m-a comsultat si am aflat dupa aceea de la T ca nu si-a dat acordul pt cezariana. si...am sperat pana in ultima clipa.....dar tot la nasterea normala am ramas.
ingerasa, incearca sa programezi cezariana cand nu e vladareanu in spital, poate nu ajungi sa te consulte.
gudinde spune:
quote:
nu in luna a noua, dupa ce m-am internat ca sa nasc am aflat; mi s-a spus ca vrea si vladareanu sa ma vada, apoi m-a comsultat si am aflat dupa aceea de la T ca nu si-a dat acordul pt cezariana. si...am sperat pana in ultima clipa.....dar tot la nasterea normala am ramas.
ingerasa, incearca sa programezi cezariana cand nu e vladareanu in spital, poate nu ajungi sa te consulte.
Dariana,
Sa-ti traiasca puiul si ai tot respectul si admiratia mea ca nu te-ai pierdut cu firea. Eu cred ca inebuneam. Sa ajung in luna a noua (cand nu m-ar mai primi nici un alt medic de la nici un alt spital) sa-mi spuna ca el nu e de acord
![](icon_smile_shock.gif)
sibip spune:
Era deci cezariana programata sau erai deja la inceputul travaliului? Iarta-ma, te rog, Dariana, pentru ca insist, dar ma intereseaza foarte mult pentru ca as vrea sa stiu cum se poate evita o asemenea situatie.