Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 24
Freia spune:
gata ,am aranajat la restaurant ultimele detalii, tortul, pretul meniului, spaga la ospatari, mesele, mai am barul sa cer sa fie pus intr-un loc anume.
o sa avem pe cineva sa stea cu ochii pe bar.
O sa ma vad cu Raluca pt buchetzelul meu azi cel tarliu maine.
Pe fimea nu stiu daca o iau la biserica.
Si cireasa dupi tortus este ca numai dau de domnisoara de onoare neam
prin urmare sunt in prag de depresie nervoasa.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
ginutza2002 spune:
freia stai linistita! daca nu o gasesti apelezi la altcineva si gata!
daca nu gasesti pe nimeni ma ofer voluntar si io si baiatu meu!
de abia am prins experienta!
pup la fete!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Carmen_Marieta spune:
buna ziua miresici!!!! iaca am revenit din "luna de miere" care a fost continuarea unui week-end de vis... am avut o nunta superba,la care am dansat intr-o veselie... dar va povestesc la "povestea nuntii"... am intrat sa va spun sa nu va stresati foarte tare ca toate curg de la sine... eu dimineata inca nu-mi venea sa cred ce superbitate a iesit, si am facut-o singuri, dar voi cele care aveti ajutor(firme specializate+ parinti, prieteni etc)... bine nici eu nu am fost singura ca v-am avut pe voi alaturi si pentru asta va multumesc....
Dak voi va simtiti bine toata lumea este multumita!!!!!
Sper sa fiti fericite si sa aveti nunti superbe!!!!!
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
krelia spune:
bey fetelor...mi-a batut AC-ul asta in cap...de m-a termiant...nici fara AC nu-i bine...da'...dupa ce-ti bate AC-ul 8 ore in cap..te iau neshe dureri...
..abia astept s'ajung acasa...dupa periplu la socroshenii
pup fetele...pe maine!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by clau77quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, mersi de sfat. Intr-adevar, cam mare adaosul la flori, dar asta e. Oricum ne-am limitat la minim. Tinem pumnii sa nu te chinuie nenea dentistul.
Intr-adevar e mare adaosul la flori!!! Fetelor eu iau cu 3000 de lei vechi/0,3 ron, firul de trandafir. E drept ca e la prima mana(se cultiva in zona), dar totusi pana la 50.000..........
pregatiri de nunta
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
..stai asa ca nu ne-am inteles 49.000 e pretul de import fara alte adaosuri...daca cmperi direct din florarie la pretul oficial e 70.000
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
5 zile
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana, Ralu, m-au pufnit pe mine emotiile pt. voi. Ca doar suntem de la inceput impreuna. Doamne nu-mi vine sa cred, ca se apropie ziua aia.
Oana pt. ce e cufarul? E cumva pt. plicuri? Noi vrem sa ne facem casuta visurilor noastre, sa scoata Clau panurile si sa o construim noi, in miniatura.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
...cufarul e pentru plicuri...Gio macar tu sa ai emotii ca noi, eu si Ralu, dupa cum vad inca nu avem nimic!
Krelia...merci de felicitari!...super concert...asa fi venit si eu, dar lasa ca data viitoare semnez condica!
Elara...superglue nu e o idee rea...daca nu faceam rost de pistol tot cu superglue faceam si eu!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
5 zile
elara spune:
Ia cititi si voi ce am descoperit eu "spionand" cam ce vorbeau anul trecut miresicile de 2005.
Un frumos mesaj postat de Zozela (o urare pentru miri):
"Fie ca uniunea sa-ti aduca toate incantarile pe care o casatorie ar trebui sa le aduca, si fie ca viata sa-ti dea rabdarea, toleranta si intelegere. Fie ca intotdeauna sa aveti nevoie unul de altul- nu atat cat sa va umpleti golul de singuratate, cat sa va cunoasteti implinirea.
Fie sa aveti nevoie unul de altul, dar nu din slabiciune. Fie sa va doriti unul pe altul, dar nu din lipsa. Fie sa va influentati unul pe altul, dar nu in rau. Fie sa va cautati, dar sa nu va rapiti libertatea. Fie sa reusiti impreuna in toate lucrurile importante, dar sa nu esuati in cele marunte.
Fie sa aveti parte de dragoste si fie s-o gasiti iubindu-va."
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Latido spune:
Salut fetelor!
Azi am dat si eu comanda la bautura. Macar am mai scapat de o grija.
Elara, guestbook-ul mi l-a facut cineva cadou, dar m-am uitat si eu prin librarii pe aici si cred ca e vre-o 500.000.
niccostea spune:
Elara, e ffff faina urarea! Superba, in ciuda dulcegariei... Imi aminteste de momentul de la sfarsitul slujbei de cununie, cand le sunt luate "pirostriile" de pe cap mirilor.
(dovada ca ma numar si eu printre cei care va urmaresc din umbra si iau aminte )
si spor la pregatiri!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
Giova spune:
Freia iubita nu te mai stresa ca va fi bine. ai incredere si multa bafta si nervi de otel.
Oana am inteles, nu am mai vazut asa ceva, la noi sunt cu casute.oricum e ceva mistoi, mai deosebit.
Krelia mai bine cu Ac in cap decat deloc. noi ne topim, la fel si Marcolino .
lasa ca e bine ca se topesc grasimile de pe noi.
Am platit avansul pt. hani mun, sper sa mai fie locuri la hotel, caci acum suna sa vada. abia astept sa ne vedem acolo. Numai bine te las cu Marco, ca doar esti matusa lui si trebuie sa-ti intri in drepturi.
va pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco