Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
clau77 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, mersi de sfat. Intr-adevar, cam mare adaosul la flori, dar asta e. Oricum ne-am limitat la minim. Tinem pumnii sa nu te chinuie nenea dentistul.
Intr-adevar e mare adaosul la flori!!! Fetelor eu iau cu 3000 de lei vechi/0,3 ron, firul de trandafir. E drept ca e la prima mana(se cultiva in zona), dar totusi pana la 50.000..........
pregatiri de nunta
camelia1 spune:
'neata la fete
krelia si eu am fost la concert la DM si nu mi-am luat aparatul de frica sa nu mi-l confiste...si acum mor de ciuda...si sunt tare amatoare de poze...pentru ca cele facute de telefonul meu sunt bune de sters
pentru nunta
noi
The big day
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by clau77quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, mersi de sfat. Intr-adevar, cam mare adaosul la flori, dar asta e. Oricum ne-am limitat la minim. Tinem pumnii sa nu te chinuie nenea dentistul.
Intr-adevar e mare adaosul la flori!!! Fetelor eu iau cu 3000 de lei vechi/0,3 ron, firul de trandafir. E drept ca e la prima mana(se cultiva in zona), dar totusi pana la 50.000..........
pregatiri de nunta
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
caaaat??? Pai nici in piata nu gasesti trandafir sub 4 ron, ce adaos isi pun astia frate? E drept ca la floraria unde ne vom face buchetele, florile sunt importate, dar m-as mira sa fie si in piata toate florile de import.
Nunta noastra
Pregatiri
krelia spune:
super
eu nici acum nu m-am trezit..si a durat atat de putin....
ce mishto a fost..si ce voci au amandoi...brrr...
eu am stat la tribuna 0 (cum te uitai la scena in stanga, dedesubtul tribunei oficiale, cea cu copertina)
http://community.webshots.com/album/551644264ScGlLw
(sorry pt pozele intunecate..nu mi-am dat seama ca nu se vad...desi, eu acolo vedeam )
quote:
Originally posted by camelia1
krelia si eu am fost la concert la DM si nu mi-am luat aparatul de frica sa nu mi-l confiste...si acum mor de ciuda...si sunt tare amatoare de poze...pentru ca cele facute de telefonul meu sunt bune de sters
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by krelia
Buna dimineatza, miresici!
clau, super rokie!!
oana, felicitari pt dizertatie!
ginutza, bafta in continuare!!
Apropos de emotii..eu inca nu am..desi...de azi, fix in 2 luni..taram-taaaa-taaaaa....vor veni emotiile cand voi incepe drumurile al croitoreasa....
pup la fete!
(pt cine vrea sa vada pozele de la DM....sa-mi zica)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
sar'na kreliutz!
sa fie in continuare!
maine aflu ce am facut la cel de ieri!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
elara spune:
Ooana, felicitari!
Frumoase sandalutze. Abia am reusit sa vad pozel ca imi picase netul. Si marturiile si pahare f frumoase, zici ca-s de-a gata. Mi-ai dat idee cu paharele..parca mi le-as face si eu... Numai ca nu stiu de uned sa iau pistol de ala. Dar o sa incerc cu SuperGlue.
Ginutza, felicitari si tie si bafta in continuare.
Multumesc tuturor celor ce ne-au urat succes noua, celor aflate in febra examinarilor.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Giova spune:
Neatza!!!
Clau misto rochita!!! Se pare ca mirii nostri au camasa, vesta si lavaliera la fel. a lui Clau, vesta si lavaliera sunt gri, nu maro.
Oana, Ralu, m-au pufnit pe mine emotiile pt. voi. Ca doar suntem de la inceput impreuna. Doamne nu-mi vine sa cred, ca se apropie ziua aia.
Oana pt. ce e cufarul? E cumva pt. plicuri? Noi vrem sa ne facem casuta visurilor noastre, sa scoata Clau panurile si sa o construim noi, in miniatura.
Voi v-ati cumparat pernita pt. verighete? eu am vazut la Alb si negru, dar nu era cine stie ce si costa 650.000 lei.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce scumpe sunt florile, of la naiba. dar mai conteaza? ca e musai sa le pui.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by elara
Ooana, felicitari!
Frumoase sandalutze. Abia am reusit sa vad pozel ca imi picase netul. Si marturiile si pahare f frumoase, zici ca-s de-a gata. Mi-ai dat idee cu paharele..parca mi le-as face si eu... Numai ca nu stiu de uned sa iau pistol de ala. Dar o sa incerc cu SuperGlue.
Ginutza, felicitari si tie si bafta in continuare.
Multumesc tuturor celor ce ne-au urat succes noua, celor aflate in febra examinarilor.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
sar'na!
de abia astept sa scap de ele!
ca m-au innebunit definitiv!!
bafta si voua in continuare!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Voi stiti in cat timp sunt gata analizele pt. nunta??? CA noi saptamana viitoare, pe vineri trebuie sa depunem actele pentru civila!!!
Depinde unde le faci, pot dura de pe o zi pe alta/cateva zile. Si mare grija daca se fac toate in acelasi loc! Sau rezolvi un picut altfel (combinatie "pe bune+mica atentie").
Proaspat casatorita !
Foto