Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
elara spune:
Offff saracii de voi...
Deci voi sunteti "cineva"
Oare se acorda ceva puncte in plus pentru cei care se casatoresc?
Daca subventia aia de 200 euro nu o luam ca se da abia de la anul..macar note bune la licentze si masterate sa primim
Succes mult!
quote:
Originally posted by clau77quote:
Originally posted by elara
Clau, multumesc de incurajari. Eu voi (de fapt vom ca amandoi suntem studenti al acelasi master) sustine disertatia pe 12 sau 13 iulie. Dar decat cum am mai auzit pe cineva cu lucrarea in ziua nuntii, sau cum a avut A.Cicel exament in ziua nuntzii, mai bine asa.
Pai cred ca acel cineva sunt chiar "eu", de fapt "noi" caci si noi suntem colegi la postuniversitara asta.
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Giova spune:
Elara mersi mult. te cred ca ati fost bucurosi, la fel si noi.
Noi le purtam pe mana dreapta. are ceva?
Oricum casatoriti suntem.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
elara spune:
Nu cred ca are nimic.
Ce sa aiba?
Fiecare face cum simte.
Eu imi doresc sa o port dupa casatorie fiindca simt ca altfel as strica ceva... cum ar fi sa stric surpriza cand cumperi cuiva un cadou si tre' sa tii secret... Cam asa simt. Adica noi nefiind casatoritzi nici civul... simt ca as rupe din farmecul si emotziile acelei zile daca le-am purta inainte...
Si chiar ma bucur ca nu le-am cumparat mai demult, pe la inceputul anului, cum au facut o parte din miresici; Le-am luat abia acum din lipsa banilor, am tot amanat si am preferat sa rezolvam alte aspcte mai presante... (avans, foto,dj,video, invitatii...)
Altfel...nu stiu cum mi-ar fi fost sa astept atata vreme tinandu-le in sertaras...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Multumesc de raspuns.
Nu cumva rochitza nu se mai inchidea fiindca erai intr-o anumita perioada a lunii cand poate bustul ... Zic si eu...
De unde ai luat lumanarelele acelea asa frumoase? Parca as vrea si eu cateva sa pun pe mese la restaurant.
quote:
Originally posted by dyadya
Este celebrul post al Sf. Petru si Pavel!
Diverse pentru nunta
dyadya spune:
quote:
Originally posted by elara
Multumesc de raspuns.
Nu cumva rochitza nu se mai inchidea fiindca erai intr-o anumita perioada a lunii cand poate bustul ... Zic si eu...
De unde ai luat lumanarelele acelea asa frumoase? Parca as vrea si eu cateva sa pun pe mese la restaurant.
Deci s-o iau in ordine: rochita nu are nimic de-a face cu perioada pt ca oricum am pe ea cusute niste cupe mai mari decat ar fi cazul
Lumanarelele le-am luat tot de la nenea ala din Dragonul Rosu, acelasi de la care am luat si cocardele.Si mie mi-au placut, dar n-am luat decat doua pt masa mirilor. Pe restul meselor pun flori si am considerat ca si flori si lumanari si alune si card-meniu-plic ...deja e prea mult. Eu pana acum n-am fost la nici o nunta la care sa fie loc suficient pe masa, si cred ca n-o sa fie nunta mea o exceptie, asa ca am preferat sa nu incarc inutil mesele.
Diverse pentru nunta
krelia spune:
M-am intors de la conceeeeeeeeeeeeeeerrrrrrttttttttt...si am fost si la cocktail..si am facut poza cu TUDOR CHIRILA ...si cu Tariceanu...si mai faceam...daca nu murea bateria de la camera ...
dar..am fost productiva
iar concertul a fost MAGNIFIC, SUPER...n-am cuvinte!!!!
pa fetili, noapte buna!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Latido spune:
Salutare fetelor!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine. N-am mai scris de mult, insa am citit tot ce s-a scris. Ieri am terminat si eu cu examenele si de azi ma ocup 100% numai de nunta. Fetelor cu examene, licente si masterate va doresc succes mult si o de la mine ca va puteti ocupa si de scoala si de nunta.
Noutati prea multe nu am, am mai cumparat cate ceva, dar numai lucruri marunte. Am pus cateva poze in album cu invitatiile, pantofii, guestbook-ul si jarteluta.
Pupici si bafta la pregatiri!
kateryna spune:
SAlutare la toata lumea. A mai observat cineva ca s-a modificat nr de stelute si culoarea lor? Asta asa ca fapt divers.
Dya ma bucur ca ai ajuns la Agapitos. Miam miam ce pofta am de o praji de la ei
Apropo de mirisorii de pe tort si coincidente. Noi nu ne-am stresat cu ei cum sa fie, de unde ii luam, etc. Ni i-au pus cei de la cofetarie pe cei care au crezut ca ni se potrivesc. Surpriza a venit dupa nunta cand am spalat mirisorii de frisca si am vazut ca pe suprafata pe care stateau pe tort era imprimat un bebe in relief exact sub rochita miresei. Coincidenta sau nu, bebe a fost cu noi la nunta.
Vine barza
diverse aranjamente nunta
clau77 spune:
salut fetelor,
asa cum am promis am pus poze cu rochitza. Link-ul l-am pus in semnatura. Hai sa vedem daca merge.
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos