Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Interesanta combinatie, Alynutza. Succes la mesterit! Si eu ar cam trebui sa ma apuc de ele ca materialul il am deja, dar nu reusesc sa ma mobilizez sa merg sa cumpar fundite. Ale mele lumanari vor fi imbracate in voal verde, ca si cel de la husele scaunelor pentru ca l-am luat direct de la Raluca. Iar funditele musai sa fie crem pentru ca verde-crem e toata nunta Poate-poate reusesc azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

aprpopos de Bis. Icoanei...am auzit un zvon..cica..de ce ar accepta preotuil stalpisori...ca biserica ar fi "infratita" cu o biserica anglicana...
si apropos de cununii...tre sa modific la listutza ...nu mai e pe 17..ci pe 24, la ora 13

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi mult pepenash. Nu e rau nici ce zici tu. trebuie luat in calcul.

Si eu aveam aceeasi problema. am gasit la Catedrala la ora 3 si vroiam la restaurant la ora 20. si unde tin oamenii atata? ce fac cu ei? Normal ca nu vin decat prietenii si rudele la biserica, dar ma gandeam si la mine, pe caldura, intolita .
Asa ca am decis sa facem la alta catedrala nu asa frumoasa...dar daca ne-am trezit tarziu....

Asa e, in Ardeal mirii intra ultimii . si ce frumos este. Aiu cine sa-i intimpine pe invitati: parintii si domnisoarele de onoare (in cazul meu), care ii vor duce la mese.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

Firma se numeste Sav Com Advertising, tel.: tel: 301.87.97. Sunt pe undeva pe sos. Berceni, nu stiu adresa exacta,daca ii suni te indruma sau incearca si pe site www.savcom.ro

quote:
Originally posted by danye

Tipsy unde anume ai confectionat acei magneti? ( In Bucuresti, undeva? ) Mi se pare o super, super idee si eu care nu ma agitam pentru marturii, acum imi doresc foarte mult sa fac asa ceva.

Asa a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pepe, si tu iti faci singura marturiile? Cum pe mine abia acum m-a apucat piticul cu marturii, nu stiu cum sa tai organza ca sa nu se destrame. Auzisem ceva de taiat cu foarfeca incalzita, dar cum si cat? Cu tull-ul nu-i problema ca nu se destrama.

Fetelor, sa va spun o chestie, poate va inspira: cand mergeam noi sa ne cautam firma de decoratiuni, am vazut la una din ele mire si mireasa facuti din baloane, cica ii pun la intrare sa nu zica oaspetii ca n-au fost "intampinati" cum se cuvine, de intampinat ii intampina parintii sau pe cine puneti voi si apoi voi intrati asa cum se cuvine unei perechi regale. Ei? Ce ziceti?
Cat despre cum e aici, cum e acolo, lasa ca si eu am de tras ca insista soacra sa tin lumanare la biserica (s-o tina ea daca are chef) si sa dam prajituri in loc de marturii.

Krelia, ai stabilit deja ora, tot? Bravo tie.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia, ai stabilit deja ora, tot? Bravo tie.

Pai...doar ma sty ca-s shmekera
acu...sa speram ca se mentine ora...si ca nu ma napadesc "hali reli" ..dar in principiu...slabe sperante..

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Asta ar explica de ce este atat de speciala biserica asta, Krelia. Ah, si apropo de biserica... si eu tot la biserica o sa fac, pana la urma, din pacate Voi face pe Dorobanti, la Biserica Nasterea Maicii Domnului, de la ora 19:00. Iar cununia civila va fi pe 13.07, tot de la ora 13:00 asta pentru listuta
Alynutza, pana acum cinci minute vroiam sa le fac singura, dar acum m-am razgandit si am si vorbit cu croitoreasa sa imi faca saculetii. Eu as vrea sa arate cam asa sau asa si, in cazul asta e musai sa apelez la croitoreasa pentru a-i realiza. Daca era sa ii fac eu, mi s-a recomandat sa tai voalul cu foarfeca in zig-zag sau in valuri pentru a nu se destrama.

In legatura cu primirea, depinde doar de noi cum o facem. Oamenii pot fi invitati in sala si de cei de la restaurant, daca mirii nu sunt prezenti, nu-i obligatoriu sa stea afara in soare/ploaie pana la sosirea mirilor. Sunt diverse motive justificate pentru care acestia pot intarzia. Iar primirea invitatilor de catre miri, din ce am vazut eu pe la nuntile pe la care am fost, nu dureaza foarte mult (max. 15-20 de minute la nuntile mari, peste 130 de persoane) pentru ca majoritatea invitatilor sunt cat de cat punctuali si vin la ora la care li s-a spus sa vina, plus/minus 5-10 minute. Deci, ne facem prea multe probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ooana si Lid, succes cu sustinerea lucrarilor de disertatie.

Cine imi finalizeaza si mie lucrarea de disertatzie????
Uffff grea e viatza asta...

Edit: Ce bine era dac aveam ca tema "Obiceiuri, traditzii si cutume la nunta"....ca ..asa facem o disertatie de ar fi stat si matza in coada!
Lucrare de doctorat nu alta... La cate as avea eu de comentat......

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Fetelor, ma ingras pe zi ce trece. nu stiu de ce . adica de stress probabil. naspa rau. mi-am luat niste pastile. sper sa imi mai taie din pofta de mancare

Ce ne-am luat de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salutare fetele!

cam rarut intru si eu ca am prb cu calc la servici, dar sa stiti ca seara va citesc!
si la noi bisrica e la 14.00 si localul este la ora 17.30!
dar o sa facem si noi cateva poze in parc undeva, iar cine vine la biserica mere cu noi ca doar parcul e aproape!
la restaurant oricum ii primeste fara nici o problema, cel putin asa ne-au spus cei de la restaurant!
va pup!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput