Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

BlueEyes, iubi mi-a recomandat sa mergeti la Central, a zis ca nu-s cei mai ieftini, dar sunt seriosi si calitatea e buna, iar un coleg mi-a recomandat Foto Expres sau asa ceva, in P-ta Cipariu, langa banca UniCredit (intre banca si magazinul Maestro). Daca imi mai amintesc vreun loc, revin.

A fost iubi la Central... Nu numai ca au fost de calitate, dar au fost shi ieftine (doar 4500 10/15) shi am primit cadou un album foto de nunta.... super fain!!!

Mersi muuulllt

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

BlueEyes, cu mare placere, oricand. Ma bucur ca ati iesit asa bine.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by dpop

stie vreuna din voi unde pot face marturii-magnet cu poza la comanda in cluj? ca eu n-am gasit ...

tipsy pe tine cat te-a costat bucata, si cat sunt de mari?

Eu mi-am facut pixurile personalizate in Central...la parter...cum intri pe partea stanga. Am vazut expuse o gramada de chestii... precis fac shi magneti daca le ceri...ca nu-i mare lucru! Preturile sunt acceptabile...shi comanda vine repede! Succes!!!

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Oana sa inteleg ca a fost misto la chef.
Krelia mai poti cu degustarea? Pai mama asa nu se slabeste se .

M-a apucat disperarea: cate artificii se pun pe tort????. eu vreau unul supraetajat, nu fiecare tort pe un suport. si habar n-am cate artificii sa cumpar.

va . azi sper sa termin si eu cu invitatiile astea ca m-am urat de ele.
sa caut pahare.
cum faceti cardurile de masa? gen plic?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, la ultima nunta la care am fost mi se pare ca erau 4 artificii. Dar cred ca poti sa-ti pui cate vrei tu, in functie si de marimea tortului. Intreaba si pe cei de la restaurant/cofetarie, sigur ei stiu mai bine, la cate torturi de nunta au vazut pana acum.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Gio, la ultima nunta la care am fost mi se pare ca erau 4 artificii. Dar cred ca poti sa-ti pui cate vrei tu, in functie si de marimea tortului. Intreaba si pe cei de la restaurant/cofetarie, sigur ei stiu mai bine, la cate torturi de nunta au vazut pana acum.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Da m-am gandit la asta. o voi trimite pe mama sa intrebe, caci vreau sa le iau din Tm, in Alba sunt aproape dublu ca pret.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Dya si eu vreau sa fac tortul tot la Agapitos, caci sunt o clienta fidela a lor. Dar eu nu vreau tort pe stativ vreau unul compact, sper sa nu trebuiasca sa fac comanda tot cu 3 saptamani inainte caci atunci ar trebui sa il comand (mai sunt doar 3 saptamani pana la nunta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Tipsy unde anume ai confectionat acei magneti? ( In Bucuresti, undeva? ) Mi se pare o super, super idee si eu care nu ma agitam pentru marturii, acum imi doresc foarte mult sa fac asa ceva.Asa a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

si pupici la fete...am o mare problema si am nevoie de un sfat de la voi...noi ne-am programat la biserica la ora 15;30 deoarece la ora 16:30 cand vroiam noi era ocupat...iar la restaurant putem merge oricand dar dupa 18:00...si abia acum stau si ma gandesc ce or sa faca invitatii in aceasta perioada de timp intre 17:30 cand presupun ca se va termina cunnia religioasa si 18:00 cand putem merge la restaurant...si nici biserica nu as vrea sa o schimb pentru ca este aproape si de casa si de restaurant...

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Intre 17.30 si 18.00 nu ar fi asa mult timp doar o jumatatre de ora.
Suficient cat sa faceti cateva poze la biserica si apoi sa ajungeti la local.

Insa banuiesc ca ai gresit cand ai zis 17.30 fiindca totusi de la 15.30 si pana la 17.30 sunt 2 ore si nu imi vine crede ca va dura cununia religioasa atat de mult chiar daca, sa zicem, veti intra mai tarziu chiar si cu jumatate de ora...tot ramene o ora si jumatate pana sa mergeti la local. Si 1 ora si jumatate iar e cam mult pentru cununie...

Eu ti-as propune sa mergeti sa faceti cateva poze frumoase intr-un parc.
Noi asa avem de gand. Avem cununia civila la ora 17 si la local trebuie sa ajungem cel tarziu la ora 19.30. Si vrem sa mergem in Gradina Botanica sa facem niste poze deosebite. Desi iubitul meu se cam streseaza ca ce facem cu cei care vor veni la biserica? Eu am zis asa: nu intotdeauna cei care vin la biserica merg si la restaurant. Pentru cei care merg si la restaurant eu am zis ca ii luam cu noi la poze, ca nu cred ca vor fi foarte multi...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput