Pereche de miri pt tort

Pereche de miri pt tort | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Miresicilor,

De unde cumparam noi pereche de miri pt tort? Ca eu n-am vazut decat la cofetariile Tip-Top in Bucuresti, dar erau cam uratei. Voi ati vazut ceva mai deosebit prin alte parti? (Bucuresti, Iasi, Piatra Neamt)

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Noi am vrut pe tortul de nunta ceva mai deosebit, mai haios si am ales asta:
http://community.webshots.com/photo/188107524/1188752711041607314MIQmWl
Am gasit-o la cofetaria Alice din Bucuresti.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Noi i-am avut de la Marriott, de la targ.
1, 2.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Mai gasesti la cofetaria Nefeli, in Carrefour la cofetarie si la cofetaria Alice!
Cel putin eu aici am vazut!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

unde e cofetaria Alice? cea din Iancului?

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..parca am vazut si la cofetatia Liliana , de pe Bd-ul MIhalache...Nu sunt insa foarte sigura...

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

quote:
Originally posted by Freia

unde e cofetaria Alice? cea din Iancului?

Da, e cea din Iancului, langa sectia de politie, parca 8.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am vazut figurine si la cofetariile agapitos (au si niste suporturi spectaculoase pentru tortul miresei).

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Noi i-am luat de la o cofetarie de langa Piata Norilor(Ina sau cam asa ceva) si au costat 300 mii. Ii vedeti la mine in album.
La Agapitos, unde am comandat tortul, ne-au recomandat prieteneste sa cautam in alta parte deoarece la ei costau un milion jumate!
Vrabiuta, apropo de suportul de la Agapitos, intra la Mirese 2006 pe pagina 11 sa-mi citesti aventurile cu suportul lor.

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Noi i-am luat de la o cofetarie de langa Piata Norilor(Ina sau cam asa ceva) si au costat 300 mii. Ii vedeti la mine in album.
La Agapitos, unde am comandat tortul, ne-au recomandat prieteneste sa cautam in alta parte deoarece la ei costau un milion jumate!
Vrabiuta, apropo de suportul de la Agapitos, intra la Mirese 2006 pe pagina 11 sa-mi citesti aventurile cu suportul lor.

Creta
Poze nunta

fetelor, sunt obligatorii aceste mascote? eu mi-am ales un model de tort si daca ii pun mascote ii stric tot farmecul.
leahmai este un magazin, adica: la unirii pe stg ta ai magazinul de pe colt cu motociclete, iar pe dr mag Unirii si mergi in sus pe stg ta spre linia lui 40,16,5{-adica spre biserica sf Mina, lasand in spate parcul Unirii-} mergand pe stg dai de un Forneti, mai mergi putin in sus si imediat ai sa vezi o straduta care se face pe stg(in colt e un mag cu ob de calculator).e, intri pe straduta asta si pe dr ta e un mag cu bijuterii(imediat dupa cel de IT), mai mergi doi pasi si e un mag tot pe dr ta in sensul de mers , cu mascote, suporturi pt tort, etc(sper sa fi inteles ce a, scris, nu stiu cum se numeste mag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by alinacn
fetelor, sunt obligatorii aceste mascote? eu mi-am ales un model de tort si daca ii pun mascote ii stric tot farmecul.
[

Nu sunt obligatorii, doar ca adauga un farmec in plus tortului de nunta. Oarecum ii sporesc semnificatia, pt ca in orice alta ocazie poti avea tort ornat cum vrei tu, doar la nunta are miresei in varf. Pe de alta parte, daca tu zici ca strica modelul tortului, mai bine renunti la ei decat sa iasa o inghesuiala acolo sus!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput