Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki si mie mi-e foarte cunoscut stilul, dar cica...nu e ea. acum ma mai gandesc.
Astery am gasit reteta, crema se numeste vaselina salicilata 2%

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova nu stiu daca se mai racoreste pana la toamna ... si noi suntem copti aici si ne gandim sa ne punem aer conditionat

Si eu cred ca stiu cine e smecherasa cu pozele ... numa banuiesc de aia nu zic nic!

ma duc ca se arde clatita ...

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Bai, care va credeti Brad Pitt si Angelina Jolie????

Angelina mai inteleg, dar Brad....???!!!

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

La multi ani Alain si Eduard! Sa fiti sanatosi si cuminti!
Si eu stiu cine e intrusa! Stilul de a scrie e inconfundabil!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

sariti repede cu marea demascare si arsu pe rug ca io tr sa ma intorc la invatat
si dupa nu ma mai pot concentra.o sa tot intru pe aici sa vaz si deznodamantu ca intriga fu adevarat..arta
ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai fetele, da mare scandal cu pozele astea... oare Intrusa asta n-a putut si ea sa puna niste poze mai acatarea...? Chiar asa de prin reviste...?
Oricine ar fi dintre noi, e o mare neserioasa... ce a urmarit nu mi-e prea clar, da chiar pina la a ne face sa stergem pozele e prea de tot. Si la mine au fost schimbate poze.
OFF, in sfirsit cica s-a mai racorit.. a tras o ploaie buna. Bine ca nu am apucat sa iesim. Ioana a adormit, dupa ce toata ziua a fost miriita da nu sti prin ce minune juma de ora a stat cuminte(timp in care a fost si la mine coafeza si m-a tuns... asa, mai de vara..). Si ea va naste peste o saptamina.. avea o burtica!!!
De mincat azi lapte si suc de fructe. cam atit...

any si ioana-catalina

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Mai, dar sigure sunteti pe voi!

din

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

EVENIMENT!!! A doua oara pe ziua de azi comoara mea adoarme SINGUREEL! Nu poci sa crez... care pana acum trebuia nitel leganat, gadilat. Nu ca m-as fi chinuit, dar totusi...

Bai m-ati spart cu pozele astea... ce se mai infoaie cutarica aia care ne-a tzepuit!!! ce ras o fi pe ea...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mie mi se pare ca toate schimbarile din cadrul albumelor au fost facute fara rea intentie. Cele puse pe coperta sunt chiar simpatice la toti, asa ca de ce sa ne suparam? Insa ma roade curiozitatea, mai ales ca eu chiar nu pot sa spun ca recunosc stilul persoanei in cauza. Nu sunt deloc perspicace. Asa ca nu mai vreau suspans.
Insa Intrusa mica, e leit ma-sa. Mie asa mi se pare, doar ca e prea mica pentru secta noastra! Trebuia sa se intruda (daca am spus corect) pe la mamici de martie apilie sau de mai iunie ( ca habar nu am cand e nascuta exact)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANYMONI avem bebei nascuti in aceeasi zi dar tu ai o fetita cu fundita?

bibilica

Mergi la inceput