Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)
Raspunsuri - Pagina 17
Ursoaica spune:
Giova nu, NU este mana intrusei ... ci mana mea pt ca am avut o rugaminte care a fost incalcata!
Dar, cand voi pune poze noi, anunt si tot pe contul comun le pun!!!!!!!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

canda_h spune:
Intru si eu dupa un car de vreme si bineinteles ca nu o sa citesc tot ce ati scris ... pur si simplu nu pot tine pasul cu voi.
Am citit ultimele pagini si vad ca cineva incearca sa faca o "gluma" dar mie mi se pare cam nesarata si nu cred ca o sa se distreze nimeni de faza asta cu pozele.
Eu am ales sa imi sterg pozele din contul comun ... o sa le pun le pun intr-un cont personal si pun link la semnatura.
Fetele imi pare rau ca nu reusesc sa tin pasul cu voi ... n-am timp sa stau la povesti, sunt prinsa in tot felul de lucruri si va admir ca faceti fata la toate chestiile si aveti si timp de forum. Din cand in cand ma mai uit la poze dar nu apuc sa va spun ce mult imi plac toti bebeii ... nu va fie cu suparare dar asta e. De citit citesc tot la cateva zile si rad cu lacrimi uneori de ce puteti debita, mai ales fetele de la schimbul trei. Inainte citeam noaptea cand se trezea Filip si stateam cu el sa ragaie, dar acum nu se mai trezeste asa ca raman in urma ![]()
Sa va mai spunem si despre noi ... sambata am fost la munte cu Filip si a fost superb. Tati a carat rucsacul si pe filip in scoica ... o sa pun poza sa vedeti cum a mers Filip la clasa I.
Giova si Ingrid ce ziceti de inca o intalnire?
pupici
Angi
de motanel 
toanca spune:
utocatalina, noi am scapat de cojite cu o solutie luata de la farmacie (preparata); vasilina amestecata cu ulei de masline si aspirina.
Stie farmacista sa-ti faca.
Noua dr. ne-a zis.
Ii dai pe capsor cu vreo 2 ore inainte de baie (cam o data de doua ori pe saptamna), si dupa ce o speli pe cap o pieptini.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
teolinda spune:
Mai turbata de-atata caldura si de la isteria asta cu pozele nici eu n-am zis
Sarbatoritilor zilei... Mai ales ca unul este chiar tizutul nostru Alain Nicolas. Deci... baietashi la multe nazdravanii si bucurii pt parintii vostri
.
Chiar asa... Silvi pe unde mai umbli? Petreceti? Sunteti bine? Sau ai plecat la Nasaud?
Paula - "bun venit " lui Paul in randul bebenacilor care refuza biberonul
. Si noi suntem fun lingurita si incercam sa suplinim "lapticul" cum putem
.Eu i-am dat pauza lui Nicolas pt laptic si o sa revin dupa o vreme poate il apuca pofta.
MIHA - esti o frumoasa si tu si fetele tale. Ce mare este Denisa o adevarata domnisoara 
Poate ne vedem in parc intr-o zi cu mai putine grade. In ce zona stai?
Gagici eu i-am pregatit puradelului pt gustarea de la ora 10 fructe:2caise, 7cirese, o banana mica toate zdrobite. Mi-am zis ca n-are cum sa pape atat mai ales ca la 8:30 mancase cereale cu lapte-biscuiti iar ce ramane pap io. Aiurea nu mi-a lasat nimic
.
Vremea asta e super enervanta. Acum e nor si tocmai vroiam sa intind niste rufe. Ce naiba ma fac acum?
Merg totusi sa -mi incerc norocul iar daca o fi sa ploua bag repede suportul in casa si gata.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
asteryaro spune:
Catalina, si noi avem cojite. Deci cine are solutie rugam sa spuna. Fata, si nu te mai ambala atata...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Ursoaica spune:
Linda la tine este nor? Pai la mine este un soare!!!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Giova spune:
am inteles Ursoaica!!!
Cata, Astery e buna sol. de la farmacie pt. cojite, de care zicea Toanca. problema e ca trebuie spalat de mai multe ori pe cap, ca ramane parul uleios. la mine se ducea dupa 2-3 spalari/baite.
Liliano spor, noi ne topim aici....
Anasebe si eu am vazut ultimul filmulet cu Tiberiu in brate la bunicul, dar n-am mai apucat sa zic nimic ca ne-au venit musafirii.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
alina80 spune:
CATA, eu am luat cana de la Avent, e pentru 3+. Dar nu bea cu motul ala, el vrea sa bea cu cana ca noi, deci puteam sa ii dau cu o cana de-a noastra. Si eu am sters pozele.
BEE, las' ca v-a priit aerul!
GIOVA, pup un Marcolino cuminte!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
utocatalina spune:
Diseara incerc cu uleiul de masine incalzit si daca nu mere cer si eu la farmacie ceva..si eu care credeam ca sunt brobonele de la caldura!
La mine in zare se vede un nor negru rau!
poze noi-15 iunie - printesa mea
poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
anasebe spune:
Cata scrie ca e training cup si e d-aia cu winnie the pooh pe ea.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica