Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)
Raspunsuri - Pagina 3
onitza spune:
FELIS, nu pot decat sa ma bucur enorm de existenta evolutiilor pers cu SD si sunt ferm convinsa ca Mihaita ca fi cel putin la fel de destept ca si seful promotiei de care s-a amintit in mesajul tau! bravo lor!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, nu pot decat sa ma bucur enorm de existenta evolutiilor pers cu SD si sunt ferm convinsa ca Mihaita ca fi cel putin la fel de destept ca si seful promotiei de care s-a amintit in mesajul tau! bravo lor!!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Onitza ... eu nu-mi doresc decat sa fie un om NORMAL...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
felis, mihaitza ESTE deja un om(copil) normal si cu toata grija si dragostea voastra nici nu are cum sa fie altfel. pupici
scufundatorului de performantza
ruxi tuseste si ea putin, nu are febra...in 2 zile a trecut de la tuse seaca si numai in somn la tuse productiva in somn...tare aiurea...
norok ca nu se intampla decat de vreo 2-3 ori si speram sa ne treaca de tot cat mai repede.
numai bine si sanatate puiutilor bolnaviori
monica
miag spune:
onitza, uite azi nu a mai vomitat in masina, dar efectiv am mers cu el precum cu oul...am vorbit cu medicul si mi-a zis ca inainte de drumurile lungi sa-i dau metoclopramid pediatric sau romergan...si ca nu exista nici un remediu 1005 , ca in timp se va rezolva...
felis, ma bucur mult pt ce am citit

monicutza, sanatate lui ruxi

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
onitza spune:
MONICA, sanatate Ruxitzei! si Paul la fel de 2 zile, de la tuse seaca , azi la cea productiva!!!
...si de 2 zile nu mai mananca, mi-e frica rau ca lui si cand i-au dat dintii a mancat, nu au fost probleme, chiar si cu rosu-n gat a mancat!
sper sa le treaca, saracutzii!!! e si vremea asta dubioasa!
FELIS, vorba Monicai, MIhaita este un copil normal si iti va demonstra ca si ca adult la fel va fi...tu chiar ai motive sa fii optimista mai ales in ceea ce priveste intelectualitatea lui....pai, mai mami, gandeste-te ca sunt copii de varsta lui MIhaita care nu vorbesc sau nu fac gesturi de te pun in
cum le face el, iti mai aduci aminte cum imi povesteai tu ca se juca cu bona? sau ca ii arata bonei ca vrea sa se joace jocul ala cu manutzele??? asta nu e decat un exemplu din muuulte altele....si slava Domnului, MIhaita are ambitie si vointa!!! nu ramane decat tu sa fii optimista sa il ajuti in continuare si sa duceti voi viata care ati trait-o pana acum pentru ca totul a mers foarte bine....daca voi sunteti fericiti si copilashul de langa voi va fi un fericit si un iubit!!!!
MIA, sper din sufelt sa treaca de la sine! da, si eu ii dadeam lui Paul metroclopramid cand vomita! uitasem de el! 
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Onitza, ce bine ca ai scapat de stress
ca nu vreau sa mi-o iei inainte cu bb2, ramane cum am stabilit. In ianuarie Vlad avea 62 kg la 1,78 si eu 64 la 1,62. Acum el are 70, eu 59 si tare imi place rasturnarea de situatie. Nu ii fac in ciuda, cica lui ii plac blondele plinute
, iar in ceea ce priveste pozele, lui trebuie sa-i trimit cel mult in costum de baie
. Da, Ana urca singura treptele si le coboara cam de 2 saptamani, avem si filmuletz pe tema asta.
Felis, citesc pe la subiectul respectiv destul de des, m-au bucurat vestile, iar in Norvegia am vazut un muzician cu SD. Oricum, la cat te ocupi tu de Mihaita nici nu are cum sa fie decat foarte bine!
Mia, si eu [voma] cand mergeam cu masina. De cand m-am marit si am inceput sa stau in fata nu mi s-a mai intamplat, cu mici exceptii de vreo 5 ori maxim, de regula daca sunt intr-un microbuz aglomerat, nu am aer si nu reusesc sa vad pe unde merge. Deci la mine a mers sa vad drumul cum se deruleza stand in fata, in lateral daca ma uit chiar si 5 minute imediat mi se face rau.
Ana s-a distrat de minune intr-o vizita, iar cand sa plecam a cazut in lateral pe coltul unei lampi metalice, am ridicat-o si cand am vazut in timp real cum creste cucuiul, nu exagerez, am simtit cum ma ia cu lesin, dar am fugit repede sa-i punem gheata si s-a mai remediat "buba". Acum a mers la nani, pare ok, dar va trebui s-o trezesc de 2-3 ori sa vad ca este ok. Iar azi-noapte am visat cum eram cu ea in brate si se prabusea suprafata pe care eram si in timp util ne-am tinut de ceva pe verticala, ne regasisem un echilibru fragil si mai aveam de facut un pas sa atingem pamantul
. Ori o iau razna ori ma fac prevestitor, sper eu de vesti bune, nu ca acum
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
ONITZA, OTILIA, MIAG, MONICA...
multumesc mult de incurajari...
Sper sa fie totul bine...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
seara buna mey fetilor!

inainte de a ma duce sa spal minunatul meu electric care actualmente inoata in grasimea lasata de friptura
, m-am gandit sa mai dau si io un semn pi la voi...ca daca nu acum, atunci cand?...vorba aia...![]()
mey, si eu am rau de masina
...din fericire, nu am mai dat la boboci de cand eram mica, dar imi e rau mey
...ma indop cu metoclor...cum naiba ii zice dar nu are mare efect...nu am gasit remediu dar incerc sa stau cat mai linistita
nasoala treaba
..poate avetzi voi alte solutzii?
multa sanatate la copilasii bolnaviori!
am vazut toate pozicile...

minunate ! frumoase frumoase!
noi azi am fost pe malul unui lac si in timp ce ne balaceam cu David despuiat si in pielea goala golicica
, cu fundu si kuku in vant, vine o "Luisa"(chiar asa o chema pe pustoaica) , cu 2 luni mai mare ca David si incepe sa ii dea tarcoale copkilului meu...Il studiaza bine si se opreste cu privirea pe putzulica lui...se uita si la ea, se pipaie si isi dea seama ca ea nu are kuk...eu schimb priviri complice cu ma-sa...
si nu termin bine schimburi de priviri ca o vad pe luisa ca se infige in kuku lu David ...sa vada ce si cum...
eu imi smulg copilu ca un uliu din mainile luisei si plec cu el ..nu-sh de ce...ce mi-a venit 

si exista si o morala la faza asta seaca : al meu sotz, care a urmarit din umbtra faza imi striga "mama de baiat ce esti! soacra"
acu judecatzi si voi mey fetucilor...mai trageti voi o morala![]()
..cum era vorba aia cu socrelele?![]()
cuscra , ma vindec io pana se insoara copkii..![]()
Onitzo, mama de alba ca zapada, tu tot o verva esti mey 
Otilico, fusesi la sabii mey, parca am vazut pozele..
spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav Iar azi-noapte am visat cum eram cu ea in brate si se prabusea suprafata pe care eram si in timp util ne-am tinut de ceva pe verticala, ne regasisem un echilibru fragil si mai aveam de facut un pas sa atingem pamantul. Ori o iau razna ori ma fac prevestitor, sper eu de vesti bune, nu ca acum
.
Otilico ...medium mamicilor nov dec...ia zi-mi si mie cum o sa-mi mearga maine ca am drumuri de facut si chestii de rezolvat...poate visezi la noapte, ha?
de ghicit in palma stii?
pupam cucuiul lu Ana...
onitza spune:
FULGULEEEEEEEE,
mi te imaginez cum ai luat copilul si ai fugit cu el!!!!
si eu as fi facut la fel, sincer, dar cred ca din instinct mai mult! mey, nor-ta ar aprecia gestul tau, ca....sa zicem ca i-ai salvat putza copilului!!!!!

Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!